(24-12-2023, 11:45 PM)ексрежисер Пише: Иста је прича и код мене,али свако зло није исто.
Напросто,у овом тренутку,до промене снага,Вучић је мнооого мање зло од екипе из опозиције то је суштина.
Momčino u politici se gleda samo POTPIS političara na dokumentu i posledica takve politike. Na osnovu potpisa političara piše se istorija i kreira se budućnost itd.
Na retoriku političara peca se neobrazovan svet. Ljudi koji pojma nemaju ništa u životu. Samo je validan potpis.
Tvoja konstantacija da je Vučić manje zlo je samo pretpostavka, nagađanje, a znamo da je pretpostavka majka svih zajeba.
Šta je to potpisala Marinika, Đilas, Lazović i drugi a da je protiv srpskih nacionalnih interesa???? Ništa. Ne znamo mi kakvu bi politiku sprovodili dok ne dođu na vlast. Evo primer Vučića svi su mislili da će 2012 zaokrenuti politiku a on otišao u izdaju zarad opstanka na vlasti.
Vučić, Dačić itd sve su ispotpisivali Veleizdaja. I sad je Vučić manje zlo od opozicije koji je sve prodao, izdao...Postoji doumentovana izdaja Vučića
A ne opozicija koja maše gej zastavama, zastava eu je izdajnička..a sa druge strane Vučić ostavio prvog pedera na čelu vladu Brnabić itd...
MOJE MISLJENJE A JE MARINIKA, ĐILAS i cela ta prozapadna paljevina MANJE ZLO OD VUČIĆA, NESTOROVIĆA.
Evo i zašto.
Tzv. patriotska opcija uvek proturi najgoru moguću izdaju, ali bukvalno velizdaju. Posle toga se anestezira javnost.
Mariika ne bi ni peti deo uradila ono što rade patriote u to sam ubeđen. Sa Marinikom na vlasti i prozapadnom opcijom narod bi se digao, došlo bi do jedinstva. Sa Vučićem na vlasti sve je mrtvo, svaki protest, pobuna jer sve kontroliše. Prozapdna opcija ujedinjuje narod tzv patriotska razbija.
DA SE BRANE SRPSKI INTERESI MORAA SE RIZIKOVATI, VUČIĆ SE MORAA OBORITI SA VLASTI SE OSTALO JE SAUČENIŠTVO U IZDAJI.
INTERES JE OBORITI IZDAJNIKA! Svako ko prdi o Majdanu blabla otkriva tragove.
I da POTPIS NA DOKUMENT SAMO SE TO GLEDA U POLITICI!
A NE RETORIKA, ZASTAVE....