Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

(24-12-2023, 11:36 PM)Mitic Пише:  
(24-12-2023, 11:04 PM)ексрежисер Пише:  Тазе вест,12 година тек од ње.
Дај одреди се,сад по овом питању.
На страну лопине из снс-а,не сме проћи овај пуч.

Очекујем ескалацију,на жалост.

Тад је била нека врста Мајдана без протеста. То сад, како видим, коментаришу политиколози на Твитеру. Или можда сам термин "мајдан" није адекватан.

Једни играчи су замењени другим преко избора.

А откад је Вучић на власти и кад избију демонстрације, увек се позива на то да га стране обавештајне службе западних земаља руше путем насилних протеста. А поред тога, те западне земље су му партнери и савезници.

Искрено, ни Вучић ни Ђилас ме савршено не интересују.

Иста је прича и код мене,али свако зло није исто.
Напросто,у овом тренутку,до промене снага,Вучић је мнооого мање зло од екипе из опозиције то је суштина.
Одговори

(24-12-2023, 11:34 PM)Ђорђе Пише:  
(24-12-2023, 10:43 PM)ексрежисер Пише:  
(24-12-2023, 10:33 PM)Ђорђе Пише:  Легитимни и легални као органи НДХ ономад.

Ђорђе будите бар мало доследни Ви сте подржавали ове жене у црном и присталице теза о геноциду у Сребреници.Зашто их сада на лицу места не подржите?
Изволите,узмите мотку и Ви и лупајте,демолиракте,нападајте полицију.
Немојте из фотеље,нема смисла,Ви сте их овде најгласније подржавали.

То волиш да набеђујеш као твој лидер узурпатор?

Установе и институције Републике Србије су легитимне и легалне као установе и институције Независне Државе Хрватске, пошто су у потпуности под контролом страног окупатора и њихових подрепаша. Па то реци на општинском одбору СНС-а оним твојим дајгузима.

Вама 15% повећане пензије НДХ-а даје од првог јануара?
НДХ-а Вам даје пензију,омогућава какву такву здравствену негу,социјалну заштиту,школује децу,унучад?!
Одговори

(24-12-2023, 10:40 PM)ексрежисер Пише:  Очекујем у наредних дан-два радикализацију.

Радикализацију чега, лупања прозора?  Кез
Одговори

Ево погледао  сам почетак снимка – кад тамо велики „опозиционар“ онај чупави пчелар који је на састанку са председником пчелара (који је исто на неки начин подржао Рио Тинто) лепо рекао да су сви они гласачи СНС. И онда тај као учествује у протестима. Пуно је таквих.

https://www.youtube.com/watch?v=9kG6-opljho

Кажем, чим видиш Вучићеве људе који се претварају да су опозиционари онда се зна и природа протеста.

Тај чупавац је на састанку са председником пчелара у Подрињу (сви су "тврдо језгро" СНС док има ћара иначе прелетачи и багра) је полетно изјавио да је он гласао за „нашег председника“ и још и цела фамилија (када кажем „нашег председника“ не мислим на пчеларског председника...мада је и он СНС и то важан играч...а некада члан ДСС док су били на власти...значи, политичи кркан који иде тамо где има ћара).

А на протесту у Жагубици, где треба да су мирни протести носи мочугу 01:43. Па ако протести не иду по плану опичи некога и ето фрке: Вучићева екипа опет на добитку.

Док су такви виђени у протесту све је јасно. А човек је препознатљив по „фризу“. Шта мислите колико има дволичњака који нису баш препознатљиви (види се на снимку са добром мочугом 01:45 минут):

https://www.youtube.com/watch?v=Ge0o-BoOueg

Тако са су ово програмирани протести и ЕУ фанатици ће победити свакако (ЕУ фанатици су они који не схватају да слабе државу распродајом свега и свачега). Ово су Вучићеви „протести“.
Одговори

Неко помену Легитимитет - легалитет што ме је нагнало да се замислим шта уопште значи тај појам? Односно, има ли у Србија Права и Правде од 1941-ве? Нема! Једна окупација је замењена другом која траје и данас дан. Ова садашња више ми личи на добровољни континуитет брозовштине него насилне окупације.
Примера ради: пре нешто више од месец дана обновљен је музеј југославије који је отворила Маја Гојковић! Ало, јел то јебуцкање у здрав мозак или шта?
Баш у престоном Београду смрди споменик србском џелату и ома ту, ето и музеја југославији... Болесно да болесније не може бити.
Е сад, ко има право, ко је свој на своме, ко дођош а ко ради за туђина?
Тешко да се може одгонетнути.
Како год, ови што санћим бране "вољу београЏана" рушећи зграде по Београду заслужују батин и букагије. Јер, не раде они то због Народа нити због Београда већ због лове. Једно румунче, па онај из Крушевца, или други из Трстеника командују јуришем на зграду Скупштине града. Већ виђено четресчетврте када се јуришало на Србију.
Одговори

Мало ће да умлате народ на овом режираном протесту да изгуби вољу за тражењем својих права и опет по старом.
Одговори

Проблем Европе а богме и света јесте финансирање и довођење на власт силом партије екстрмне анархистичке левице.

Ово је ђаволска работа.

Цар Путин се у Украјни управо бори са том аждахом.

Изузетно су агресивни, насилни. Агенда им је педерска 100%.  Нема Земље од Исланда до Албаније где у власти било које ЕУ чланице нема бар једног декларисаног педера у Влади...

Како ће се традиционална Еврооа суочити и изборити са анархо левичарским екстремно левицом ида ли ће суверенистичке, традициобалистичке снаге чланице ЕУ имати снаге да се изборе...видећемо

Србија сама не може..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-12-2023, 11:45 PM)ексрежисер Пише:  Иста је прича и код мене,али свако зло није исто.
Напросто,у овом тренутку,до промене снага,Вучић је мнооого мање зло од екипе из опозиције то је суштина.

Momčino u politici se gleda samo POTPIS političara na dokumentu i posledica takve politike. Na osnovu potpisa političara piše se istorija i kreira se budućnost itd.

Na retoriku političara peca se neobrazovan svet. Ljudi koji pojma nemaju ništa u životu. Samo je validan potpis.

Tvoja konstantacija da je Vučić manje zlo je samo pretpostavka, nagađanje, a znamo da je pretpostavka majka svih zajeba.

Šta je to potpisala Marinika, Đilas, Lazović i drugi a da je protiv srpskih nacionalnih interesa????  Ništa. Ne znamo mi kakvu bi politiku sprovodili dok ne dođu na vlast. Evo primer Vučića svi su mislili da će 2012 zaokrenuti politiku a on otišao u izdaju zarad opstanka na vlasti.

Vučić, Dačić itd sve su ispotpisivali Veleizdaja.  I sad je Vučić manje zlo od opozicije koji je sve prodao, izdao...Postoji doumentovana izdaja Vučića

A ne opozicija koja maše gej zastavama, zastava eu je izdajnička..a sa druge strane Vučić ostavio prvog pedera na čelu vladu Brnabić itd...

MOJE MISLJENJE A JE MARINIKA, ĐILAS i cela ta prozapadna paljevina MANJE ZLO OD VUČIĆA, NESTOROVIĆA.

Evo i zašto.

Tzv. patriotska opcija uvek proturi najgoru moguću izdaju, ali bukvalno velizdaju. Posle toga se anestezira javnost.
Mariika ne bi ni peti deo uradila ono što rade patriote u to sam ubeđen. Sa Marinikom na vlasti i prozapadnom opcijom narod bi se digao, došlo bi do jedinstva. Sa Vučićem na vlasti sve je mrtvo, svaki protest, pobuna jer sve kontroliše. Prozapdna opcija ujedinjuje narod tzv patriotska razbija.

DA SE BRANE SRPSKI INTERESI MORAA SE RIZIKOVATI, VUČIĆ SE MORAA OBORITI SA VLASTI SE OSTALO JE SAUČENIŠTVO U IZDAJI.
INTERES JE OBORITI IZDAJNIKA! Svako ko prdi o Majdanu blabla otkriva tragove.

I da POTPIS NA DOKUMENT SAMO SE TO GLEDA U POLITICI!
A NE RETORIKA, ZASTAVE....
Одговори

(25-12-2023, 08:30 AM)Капетан Пише:  
(24-12-2023, 11:45 PM)ексрежисер Пише:  Иста је прича и код мене,али свако зло није исто.

Momčino u politici se gleda samo POTPIS političara na dokumentu i posledica takve politike. Na osnovu potpisa političara piše se istorija i kreira se budućnost itd.

Na retoriku političara peca se neobrazovan svet. Ljudi koji pojma nemaju ništa u životu. Samo je validan potpis.

Tvoja konstantacija da je Vučić manje zlo je samo pretpostavka, nagađanje, a znamo da je pretpostavka majka svih zajeba.

Šta je to potpisala Marinika, Đilas, Lazović i drugi a da je protiv srpskih nacionalnih interesa????  Ništa. Ne znamo mi kakvu bi politiku sprovodili dok ne dođu na vlast. Evo primer Vučića svi su mislili da će 2012 zaokrenuti politiku a on otišao u izdaju zarad opstanka na vlasti.

Vučić, Dačić itd sve su ispotpisivali Veleizdaja.  I sad je Vučić manje zlo od opozicije koji je sve prodao, izdao...Postoji doumentovana izdaja Vučića

A ne opozicija koja maše gej zastavama, zastava eu je izdajnička..a sa druge strane Vučić ostavio prvog pedera na čelu vladu Brnabić itd...

MOJE MISLJENJE A JE MARINIKA, ĐILAS i cela ta prozapadna paljevina MANJE ZLO OD VUČIĆA, NESTOROVIĆA.

Evo i zašto.

Tzv. patriotska opcija uvek proturi najgoru moguću izdaju, ali bukvalno velizdaju. Posle toga se anestezira javnost.
Mariika ne bi ni peti deo uradila ono što rade patriote u to sam ubeđen. Sa Marinikom na vlasti i prozapadnom opcijom narod bi se digao, došlo bi do jedinstva. Sa Vučićem na vlasti sve je mrtvo, svaki protest, pobuna jer sve kontroliše. Prozapdna opcija ujedinjuje narod tzv patriotska razbija.

DA SE BRANE SRPSKI INTERESI MORAA SE RIZIKOVATI, VUČIĆ SE MORAA OBORITI SA VLASTI SE OSTALO JE SAUČENIŠTVO U IZDAJI.
INTERES JE OBORITI IZDAJNIKA! Svako ko prdi o Majdanu blabla otkriva tragove.

I da POTPIS NA DOKUMENT SAMO SE TO GLEDA U POLITICI!
A NE RETORIKA, ZASTAVE....

Момчино,ови људи су добрим делом ВЕЋ БИЛИ ВЛАСТ,и врло добро нам је познато њихово деловање у периоду 2000-2012.
На њихову жалост,познато је и народу па их овај мање - више са презиром одбацује.
Чуш,какву би политику водили зелени фашисти,жене у црном,вођство иницијативе младих итд?
Па они и не крију политику;сребреница-геноцид,независно Косово,укидање РС итд.

Ко и у животу и у политици имаш градацију зла,мањег и већег,зло нам свакако не гине,али није свако зло исто.
Одговори

На форуму Погледа,већина подржава жену у црном и њено политичко деловање.Невероватно.

Задње време дошло...

Додуше већина је била за покојне Двери,али припаде фирма.
Какав прелаз са Двери на жену у црном.
Одговори

(24-12-2023, 11:42 PM)ексрежисер Пише:  
(24-12-2023, 11:34 PM)Ђорђе Пише:  
(24-12-2023, 10:43 PM)ексрежисер Пише:  
(24-12-2023, 10:33 PM)Ђорђе Пише:  Легитимни и легални као органи НДХ ономад.

Ђорђе будите бар мало доследни Ви сте подржавали ове жене у црном и присталице теза о геноциду у Сребреници.Зашто их сада на лицу места не подржите?
Изволите,узмите мотку и Ви и лупајте,демолиракте,нападајте полицију.
Немојте из фотеље,нема смисла,Ви сте их овде најгласније подржавали.

То волиш да набеђујеш као твој лидер узурпатор?

Установе и институције Републике Србије су легитимне и легалне као установе и институције Независне Државе Хрватске, пошто су у потпуности под контролом страног окупатора и њихових подрепаша. Па то реци на општинском одбору СНС-а оним твојим дајгузима.

Значи држава која Вам пензију исплаћује,је легитимна као и институције НДХ?Ви сте на буџету ндх-а?!
Ђорђе ја сам мислио да сте Ви озбиљан човек.

Ја сам озбиљан када кажем да имате размишљања обичног крџалије.
Одговори

Ђорђе,опет бежите од аргументоване расправе.

Да ли Вам НДХ-а даје повећање пензије од 01.01.2024,да ли Вам ндх плаћа здравствену негу,какву-такву социјалну сигурност,да ли вам ндх гарантује пензију,штедњу у банци,електроснабдевање да у удобности свог дома пишете овакве глупости?
НДХ или ипак Србија?
Одлучите се,јесу ли институције Србије или НДХ како сте сами рекли.

Јесте ли Ви свесни шта пишете?
Одговори

Ајде да после овог ботовања за Овај, пробамо да схватимо шта се, заправо, синоћ десило.
По инсајд информацијама: Хил је, на изричиту молбу Овај, позвао Ђиласа на чај. Рекао му је да је нужно да прихвати резултате избора, јер било каква "продужена нестабилност" може довести до шире нестабилности "која није у интересу стабилности архитектуре која је утемељена у европским вредностима". Ђилас је то, у начелу, прихватио. 
Но, морамо се нечега и подсетити. Наиме, стално се заборавља да је Ђилас, корак по корак, после прошлогодишњих априлских избора губио утицај у опозиционим странкама. Догађаји који су уздрмали Србију у мају ове године, корак по корак, вратили су Ђиласа и његову странку као стожера главне опозиционе групације. Међутим, готово сви лидери малих странака који су ушли у коалицију са њим и даље нису били у добрим односима са њим и то су му јасно ставили до знања. Ђилас им је пренео шта се сада од њих тражи, на шта су они бурно реаговали. 
Наиме, идеја о уласку у Скупштину града појавила се скоро случајно још пре избора. У једном интерном разговору, повела се расправа шта треба да се чини ако Овај покраде изборе и не дозволи опозицији да победи у Београду. Тада је један од опозиционих лидера рекао да треба ући у зграду Скупштине града и ту сачекати резултате избора, а ако Овај крене да покраде изборе, да се позову грађани да бране своје гласове. Два дана доцније, уочи самих избора, десио се сад већ чувени разговор врха МУП Србије и врха листе СПН, када им је предочено да "МУП располаже информацијом....". Пре неколико дана, ову информацију допунио је сам Овај, који је рекао да је МУП Србије имао поуздане информације " од страних служби" да може доћи до упада у институције....
Тада су опозиционари схватили да је, у ствари, Ђилас преносио неком интерне разговоре, не сматрајући их битним. Ти разговори су, на неки начин, стигли до Овај ушијуе, који их је схватио врло озбиљно. Опозиционари су схватили, већ у оној ноћи разговора са МУП Србије, ко преноси информације. Дошло је до озбиљне свађе између Ђиласа и осталих политичара са листе СПН, осим чланова Ђиласове странке.
Да би повратио лидерство у овој опозиционој групацији, Ђилас је натерао Марунику да крене у штрајк глађу. Упадљиво је да јој се нико од других опозиционара није прикључио. 
Уместо тога, они су одлучили да преузму своју иницијативу и уђу у зграду Скупштине града. То је, пре свега, да би показали Хилу да нису марионета у игри Овај и Ђиласа.
Други разлог је тајминг. Синоћ је био последњи тренутак пред римокатолички Божић да се нешто предузме, јер следећих пар дана нико на Западу неће ни гледати вести. 
То су, отприлике, разлози синоћних догађаја.
Одговори

(25-12-2023, 10:16 AM)ексрежисер Пише:  Ђорђе,опет бежите од аргументоване расправе.

Да ли Вам НДХ-а даје повећање пензије од 01.01.2024,да ли Вам ндх плаћа здравствену негу,какву-такву социјалну сигурност,да ли вам ндх гарантује пензију,штедњу у банци,електроснабдевање да у удобности свог дома пишете овакве глупости?
НДХ или ипак Србија?
Одлучите се,јесу ли институције Србије или НДХ како сте сами рекли.

Јесте ли Ви свесни шта пишете?

Преформулисаћу - Независна Држава Србија. Као што је била и Независна Држава Хрватска.

Проблем је што с Вучићевим пролетерима не може да се дискутује о најосновнијој ствари а то је шта чини Србију, које то територије. Када одговорите на то питање, тј. када Партија да упутство шта рећи, прећи ћемо на пензије.

До тад, зајебите ме с пензијом и тим пратећим стварима.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним