Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(11-03-2025, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Јок, ми се не искључујемо. Ми тек почињемо да се боримон против укронацизма, комунусташа и осталог несоја.
Ја сам тога свестан, притом сам обавештен од КОС ЈЧО да се спрема атак на форум/мозак, највише ће бити активности до 15. и од 15. марта, али ће убрзо спласти, јер ће морати да се прикрију. Затим наступа наше Потерно одељење ЈЧО.
Па видиш да дежурам 24h
Одговори

Мекензи, којим тачно момцима у парку подршка? Оном истетовираном навијачу Црвене звезде што се гуши у ћевапима, раднику ''Колубаре'' који је у слободно време ''студент'' с вокабуларом од 87 речи, оном што није дуго студирао али би сад да почне поново или неком четвртом? Или можда оној симпатичној начитаној плавуши, по сопственом признању, уз Александра Вучића, ''највећем Србину у Србији''?

Држава да покаже да је држава и да ухапси нападача на полицајца Лазара Баћића!

Лазар Баћић да покаже да је честит и храбар човек и да јавно каже ко га је ударио! А не да служи као позоришна лутка за обмањивање јавности највећем издајнику у модерној историји Србије.
Одговори

(11-03-2025, 03:08 PM)Горски штаб 52 Пише:  Мекензи, којим тачно момцима у парку подршка? Оном истетовираном навијачу Црвене звезде што се гуши у ћевапима, раднику ''Колубаре'' који је у слободно време ''студент'' с вокабуларом од 87 речи, оном што није дуго студирао али би сад да почне поново или неком четвртом? Или можда оној симпатичној начитаној плавуши, по сопственом признању, уз Александра Вучића, ''највећем Србину у Србији''?

Држава да покаже да је држава и да ухапси нападача на полицајца Лазара Баћића!

Лазар Баћић да покаже да је честит и храбар човек и да јавно каже ко га је ударио! А не да служи као позоришна лутка за обмањивање јавности највећем издајнику у модерној историји Србије.
Момцима са црвеним береткама, Ђеду од 60 љета инвалиду који је могао да једном руком и вештачком ногом у којем су учк терористи испалили 6 хитаца пребије оног укронацосту што га је снимао. Да други нису улетели убио би ђед инвалид бога у укронацисти од 20 љета.

И ондааа пишшуу Вучић послао војску на народ...

Какву црну војску, ђедо од 65 уби наркомана и укронацисту са штапом. Пуче брука.

Ми не можемо подржати никакав комуноусташки укронацистички пллллеееннуммм оних распалих глумаца и оних лаких наркомана, левичара и осталих елитних комунистичких смрадова лево либерални комуноусташких и укронацистичких структура београдских елитних комунистичких породица.

Ми смо за парк!

А ви идите дувајте траву понашајте се ко мајмуни мандриле, шимпанзе, оргунтани ( Извињавамо се честитој животињи мајмун) скачите, урлајте, пумпајте а момке и људе у парку оставите на миру,они вас не дирају а ви пошто их дирате и кад добијете по лабрњи од пензионера инвалида ЈСО-а онда пиждрите...

Србија СРБИМА

СМРТ ПЛЕНУМУ!

Него кад певате:

Ћао Бела и Тито љубичице Бела, По шумама и горама.. Друже Тито ми ти се кунемо...

СМРТ КОМУНОУСТАШАМА!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мени више на мандриле личе онај тетовирани и онај радник ''Колубаре'' што глуми ''студента''... О начитаној госпођици да не причам...

Претпостављам да су то нови министри кад срушите ''укронацисте'' који руше оног који је 800 милиона евра упумпао у наоружавање армије која убија руске војнике и кад срушите ''комуноусташе'' који руше оно (не знам да л' је мушки или женски па ми најсигурније да употребим средњи род) чији се деда преобукао 1944. па лишавао живота и имовине честите Србе у срезу Пожешком.

Предлажем тетовираног ћевабџију за министра одбране!
Радника ''Колубаре'', у слободно време ''студента'', за министра енергетике!
Ћација за министра здравља! Не, уствари за председника Владе!
Нину Шоботу за министра без портфеља!
Одговори

(11-03-2025, 03:08 PM)Горски штаб 52 Пише:  Лазар Баћић да покаже да је честит и храбар човек и да јавно каже ко га је ударио! А не да служи као позоришна лутка за обмањивање јавности највећем издајнику у модерној историји Србије.

Јеси ли сигуран да снимак који циркулише платформама приказује напад на Бабића?
Ја имам снимке старе неколико година па могу да упоредим и видим обраду.
Међутим, Ти, као и набеђени четнички одред радујете се евентуалном крвопролићу.
За вас нема проблема што црвени пленуми желе да заузму институције и евентуално наметну себе као будуће властодршце. Нешто као у Сирији...
Интересантно је да ни једна група тих "срба" који шпартају Србијом а сад планирају рушење Београда није кренуо на "кућу цвећа" и коначно се масовно попиша на наводни гроб каплару Брозу? 
Јадна ли је будућност Србије са вама.
Одговори

Овом Горском Штабу су нешто много згрешили навијачи Звезде када час спомиње живе час покојне.
Одговори

@Јеремија

Баш напротив, крвопролићу се једино нада и једино радује Александар Вучић лично. Сва средства је усредсредио на остварење тог циља.
Такође, рушење Београда планира једино Александар Вучић.
Будућност с нама само да не буде као прошлост с вама и све супер.

@Луизит

Опет спинујеш. Кад си већ код навијача Звезде, мислим да су ниско пали. Исто мислим, да је В. Дуњић жив, друга би се песма певала. Са свим манама које је имао био је човек од принципа, храбар и бескомпромисан. Сигурно не би пристао на то да продаје образ за три-четири тендера.
Ништа ми не рече за Цвијана, Ивановића, Маленовића, Бриселски споразум, Охридски споразум, ''Косова'' личне карте, пасоше, дипломе, регистарске ознаке, позивни број, Газиводе итд?
Одговори

(11-03-2025, 04:24 PM)Горски штаб 52 Пише:  @Луизит

Опет спинујеш. Кад си већ код навијача Звезде, мислим да су ниско пали. Исто мислим, да је В. Дуњић жив, друга би се песма певала. Са свим манама које је имао био је човек од принципа, храбар и бескомпромисан.
Ништа ми не рече за Цвијана, Ивановића, Маленовића, Бриселски споразум, Охридски споразум, ''Косова'' личне карте, пасоше, дипломе, регистарске ознаке, позивни број, Газиводе итд?
Јел ти стварно верујеш да би било нешто другачије? Ти баш живиш у тешким заблудама. Стварно мислиш да би тај исти Дуњић који је из Фоче могао да стоји раме уз раме са студентима који стоје раме уз раме са Динком, Милом, пленумима и тако даље? Можеш ти да нагађаш и идеализујеш ситуацију, човека свакако нема.

Ово је на нивоу што прича Јелички: Ђаволи и Таурунуми. По тој логици су Земунци по дифолту опозиција. Ха-ха-ха! Земунци су све осим наивни и глупи. Плус, ако је неки део града у сваком смислу наклоњен радикалима/снс-у онда је то Земун.

Осим Ђавола, који плачу за временом жутих, ни једна озбиљнијанавијачка група није на страни ових полупаних.

Али Гробари скандирају? Почели са скандирањем када су неки људи завршили по затворима (и не мислим на Невољу) па добили наређење од АНБ-а. Ко предводи скандирање на партизановим утакмицама? Загрижени југоносталгични симпатизери, обоажвоци прогласа, који су утувили у главу да је Партизан опозициони клуб. 

Пали су на ниске гране зато што неће са шизофреним студентима да вичу ПУМПАЈЈЈЈЈЈЈ. 

Треба да врте барјак крваве шаке, да се виори на свој утакмици, да би задовољили "пола Србије". Група сам од себе каже да они нису цвећке, али будале дефинитивно нису. Пре двадесет и кусур година били су готово и првим редовима и први појели говна верујући да раде нешто за боље сутра.

Постоји само један разлог зашто нећу да ти одговорим: нећу да ти одговорим зато што ћеш на мој један одговор имати хиљаду и једно провокаторско потпитање. Настави да причаш о хладној јануарској води, највећим плантажама, локалним напредњацима, рампама, корупцији и слично. Свакако, ти из секунде у секунду мењаш улоге. Прво си сведок, па глумиш јавно тужилаштво, па би на крају мало и да судиш.
Одговори

Студенти су се давно оградили од Миле, Динка и те екипе, само вама Драган Вучићевић то још није јавио. И неће вам ни јавити.

Ја сам покушао да ниво разговора са тобом подигнем на виши ниво, занемаривши твоје опаске о квалитету напредњачке дроге и остале провокације.
Кад ти мени кажеш да сам ја провокатор, то је исто као кад Нина Шобота и Ћаци кажу Шаровићу, који цивилизовано поставља питања, да је провокатор.

Битно је да си ти нашао и не баш добар изговор да избегнеш дискусију о озбиљним темама. Тачно је да ти боље иду теорије завере са Информер колегијума.

Лако ти је данас спрдати се са хладном јануарском водом, кад ниси ти у њој пливао, нити си ти нпр. малолетни син тог, убијеног па тајно кремираног, човека.
Лако ти је спрдати се са наплатном рампом кад није тебе убио бахати напредњак нити је та несрећна жена била твоја мајка.
И тако даље.

Тужилац нисам. Судија нисам.
Сведок напредног криминала јесам.

Хајмо даље?
За шта си стручан? На којој трибини је најквалитетнија травуљина?
Одговори

(11-03-2025, 04:56 PM)Горски штаб 52 Пише:  Студенти су се давно оградили од Миле, Динка и те екипе, само вама Драган Вучићевић то још није јавио. И неће вам ни јавити.

Ја сам покушао да ниво разговора са тобом подигнем на виши ниво, занемаривши твоје опаске о квалитету напредњачке дроге и остале провокације.
Кад ти мени кажеш да сам ја провокатор, то је исто као кад Нина Шобота и Ћаци кажу Шаровићу, који цивилизовано поставља питања, да је провокатор.

Битно је да си ти нашао и не баш добар изговор да избегнеш дискусију о озбиљним темама. Тачно је да ти боље иду теорије завере са Информер колегијума.

Лако ти је данас спрдати се са хладном јануарском водом, кад ниси ти у њој пливао, нити си ти нпр. малолетни син тог, убијеног па тајно кремираног, човека.
Лако ти је спрдати се са наплатном рампом кад није тебе убио бахати напредњак нити је та несрећна жена била твоја мајка.
И тако даље.

Тужилац нисам. Судија нисам.
Сведок напредног криминала јесам.

Хајмо даље?
За шта си стручан? На којој трибини је најквалитетнија травуљина?
Јесу. Оградили се од два најекстремнија имена, а нису се оградили од остале хиљаду једне организације које на овај или онај начин су продужена рука те две екстремистичке србомрзачке сподобе. Што јавну не кажу не добијамо наређења из било каквих оперативних центара? Што се не ограде од "кул" ликова који чине окосницу невладиног сектора у Србији? 

Нек је мени врхунац истине Информер колегијум. Нек ми је и то разонода. Нека сам и сендвичар... али зашто студенти, наше патриоте, наши витезови, се не ограде од Н(ДХ)1. Рецимо нека кажу да ће паралелно са блокирањем Пинка, Хепија, Информер да блокирају и Н(ДХ)1. Ах да! Па они говоре истину у овим тешким временима! Једина светлост на крају тунела. Или ипак пленуми не смеју да зуцну другу Шолаку. Не би било прасића и јагњића. Медијски линч од стране господарице истине Жаси Таталовић и осталих.

Ја апелујем овим путем на Информер да ми да неку ауторску емисију у којима ћу да наставим да спинујем, мењам теме, ширим теорије завере, али онда теби нека дају једну емисију на Н(ДХ)1.

Ти си тај који својим лајањем прави спрдњу од хладне јануарске воде. Ти си дао себи за право да говориш у име несрећних мајки и несрећне деце. И то говориш не зато што ти је стало него из чисте политике.  

Не мораш да понављаш да си сведок криминалних работа режима. Плленум те је штиклирао као главног сведока. 

Очито пушиш јако лошу траву, види се, па од мене тражиш да ти будем колега СВЕДОК. И да хоћу не могу зато што нисам упућен толико колико ти желиш да представиш. Ти си овде тај који спомиње навијаче, трибину, нека имена, па онда као ЈА НЕ ЗНАМ НИШТА ЈА САМ ПОШТЕН СВЕДОК ПРОТИВ НАКАРАДНОГ КРИМИНОГЕНОГ КАРТЕЛАШКОГ РЕЖИМА. Бацаш коске.
Одговори

Ниси добро разумео јер не познајеш односе на трибинама, кад се каже Таурунуми - не мислим се на све грађане Земуна. Ниси се ти дружио са њима - него сам ја живео у Првомајској, немој да ми одговараш ништа, нећу да су упуштам у разговор, само да ти скренем пажњу пошто ме прозиваш, а ти си у забуни...
Одговори

(11-03-2025, 05:13 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ниси добро разумео јер не познајеш односе на трибинама, кад се каже Таурунуми - не мислим се на све грађане Земуна. Ниси се ти дружио са њима - него сам ја живео у Првомајској, немој да ми одговараш ништа, нећу да су упуштам у разговор, само да ти скренем пажњу пошто ме прозиваш, а ти си у забуни...
И ја не мислим на све грађане Земуна. Само је чињеница да је Земун радикалски у глави цео па тако и клуб и трибина.

Земунци су иначе познати као велики опозиционари.
Одговори

Свака је навијачка група са демонстрантима, ко мисли да је другачије вара се дебело (кад се каже навијачка - мисли се и на људе који нису више у\са тим групама, а чекају. Овај балон купљених лојалиста у свим сферама друштва ће да пукне ка балон. На друштву је да их одбаци са гађењем, да се на њих показује као на највећи шљам пете колоне (лојалиста).
Одговори

@Луизит

Оградили се од Миле, Динка, организације ''Став'', организације ''Свиће'', надували у Новом Саду Бјелогрлића и Кесића итд.
Ти тако можеш да тераш редом, па на крају да захтеваш да се ограде и од Бајдена и америчке Демократске странке.

Што се тиче Н1, изнео сам пре пар страница став о њима и о њиховој спрези са Александром Вучићем, као и о осовини Вучић-Ђилас.
Ако слабо постижеш да испратиш, ево подсећам те. Тако да можеш слободно да престанеш да ми импутираш ставове које не заступам. Благодарим унапред.

Па да, можда треба ти, Вучић или Вучићевић да дате право обичном грађанину да говори о убиствима почињеним од стране напредњака? На који шалтер да се пријавим да ми дате право да говорим да ова власт убија људе и пролази некажњено? Је л' у Булевару Пека Дапчевића?

Ја у животу цигарету нисам запалио, а камоли пробао неки од ексклузивних производа из понуде криминалне организације познате под називом ''Српска напредна странка''. Ако се добро сећам, ти си први кренуо о квалитету кокаина који конзумира Александар Вулин.

Српски народ неће ни вас вучићевце (квази-националисте) нити ауто-шовинисте са Н1 и Нове. То је сва суштина. Није ваљда тешко за укапирати?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: milan, 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним