(11-03-2025, 04:24 PM)Горски штаб 52 Пише: @Луизит
Опет спинујеш. Кад си већ код навијача Звезде, мислим да су ниско пали. Исто мислим, да је В. Дуњић жив, друга би се песма певала. Са свим манама које је имао био је човек од принципа, храбар и бескомпромисан.
Ништа ми не рече за Цвијана, Ивановића, Маленовића, Бриселски споразум, Охридски споразум, ''Косова'' личне карте, пасоше, дипломе, регистарске ознаке, позивни број, Газиводе итд?
Јел ти стварно верујеш да би било нешто другачије? Ти баш живиш у тешким заблудама. Стварно мислиш да би тај исти Дуњић који је из Фоче могао да стоји раме уз раме са студентима који стоје раме уз раме са Динком, Милом, пленумима и тако даље? Можеш ти да нагађаш и идеализујеш ситуацију, човека свакако нема.
Ово је на нивоу што прича Јелички: Ђаволи и Таурунуми. По тој логици су Земунци по дифолту опозиција. Ха-ха-ха! Земунци су све осим наивни и глупи. Плус, ако је неки део града у сваком смислу наклоњен радикалима/снс-у онда је то Земун.
Осим Ђавола, који плачу за временом жутих, ни једна озбиљнијанавијачка група није на страни ових полупаних.
Али Гробари скандирају? Почели са скандирањем када су неки људи завршили по затворима (и не мислим на Невољу) па добили наређење од АНБ-а. Ко предводи скандирање на партизановим утакмицама? Загрижени југоносталгични симпатизери, обоажвоци прогласа, који су утувили у главу да је Партизан опозициони клуб.
Пали су на ниске гране зато што неће са шизофреним студентима да вичу ПУМПАЈЈЈЈЈЈЈ.
Треба да врте барјак крваве шаке, да се виори на свој утакмици, да би задовољили "пола Србије". Група сам од себе каже да они нису цвећке, али будале дефинитивно нису. Пре двадесет и кусур година били су готово и првим редовима и први појели говна верујући да раде нешто за боље сутра.
Постоји само један разлог зашто нећу да ти одговорим: нећу да ти одговорим зато што ћеш на мој један одговор имати хиљаду и једно провокаторско потпитање. Настави да причаш о хладној јануарској води, највећим плантажама, локалним напредњацима, рампама, корупцији и слично. Свакако, ти из секунде у секунду мењаш улоге. Прво си сведок, па глумиш јавно тужилаштво, па би на крају мало и да судиш.