Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(14-03-2025, 09:54 PM)Луизит Пише:  Сутра кад крену да пале и руше ти Макензи позови органе реда да се мирно повуку и да пусте нашу mladost да запали Скупштину

Знамо ми шта се крије иза "mladosti" од народа који је емотивно слаб, сиромашан, несрећан, па их је mladost, тако добро изманипулисала и хипнотисала...Па имаш тако људе који плачу над њима, доносе им тоне хране, силне паре итд...А пленум трља руке...

Главни пленум изнад пленума руководи омладина Демократске странке и нво прозападног сектора.

Него мене мучи једно јако озбиљно питање:

Вучић им више неће испунити ништа. 

СВИ ЗАХТЕВИ СУ ИМ ИСПУЊЕНИ!

Ако mladost настави блокаде Универзитета, ближи се упис године то је већ у Мају се спрема упис Бруцоша, шта ће бити ако ови наставе, деца неће моћи да се упишу на високообразовне установе.

Близу 300-400 хиљада матураната неће моћи да упише факултете..

Знате ли шта то значи...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG-613cb61e39672d18350aab7233aeb7f7-V.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-03-2025, 10:09 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-613cb61e39672d18350aab7233aeb7f7-V.jpg]

Кидање Кидање  Кидање Кидање

Кидање Кидање Кидање Smile Кидање 

Шоууу...Још ће Мила Пајић Динко и омладина дс-псг-лзф постатии четници....

Ау лептејебо...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ево мотив више нашој "mladosti" да сутра protestira против злог радикалног режима који панично забрањује улазак слободним и професионалним медијима из сусједства

Шумадинац већ оплакује зато што њима братски RTL не може у сусједну азијску десоптију

У праву су студенти када кажу да у Србији нема demokracije
Одговори

(14-03-2025, 09:13 PM)Mekenzi Пише:  
(14-03-2025, 08:01 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-aec510778b5bd9804d101ae4ce571619-V.jpg]

Него,

Ђе нам је горски, забринути смо за њега..

Tу је..

Ево ме код четника Милета Росића!  Баја
Бранимо (полу)браћу од укронациста!  Баја

Који је твој трактор од ових, да пустимо Бају Малог Книнџу на радију, испразнио нам се агрегат?
Одговори

Беже ћацини... 

https://srbin.info/drustvo/panika-caci-b.../?lang=lat
Одговори

Луизит ....тролујеш
Господа администратори су дужни прво да ти изрекну опомену према Правилнику
Због константног провоцирања чланова jelicki cetnicki odred и Шумадинац и потпиривања дискусије са неаргументованим ставовима.
Тако да препуштам њима на вољу , али видим да злоупотребљаваш то што си истомишљеник Јеремије и Мекензија да би правио циркус од теме.Правила су иста за све , не уздај се у то ....
Одговори

[Слика: serve-img.jpeg]

Наша будућност, наши студенти се здушно радују госпођи Ковеши која ће донети ред и правду у нашој држави
Одговори

(14-03-2025, 11:29 PM)Ocaus41 Пише:  Луизит ....тролујеш
Због константног провоцирања чланова  jelicki cetnicki odred и Шумадинац и потпиривања дискусије са неаргументованим ставовима.
Тако да препуштам њима на вољу , али видим да злоупотребљаваш то што си истомишљеник Јеремије и Мекензија да би правио циркус од теме.Правила су иста за све , не уздај се у то ....
Ја не тролујем. Неки моји постови садрже одређену дозу сарказма!

Ако тебе погађају и вређају моји "трол" постови, ти искористи своје грађанско право и притисни ово цинкарошко дугме ПРИЈАВИ. Образложи администрацији па нека ме казне у складу са правилником

Неаргументовани ставови су зато што моји статови нису теби по вољи?
Одговори

(14-03-2025, 11:19 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Беже ћацини... 

Кренули на колоквијум.  Сирома'
Одговори

(14-03-2025, 11:19 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Беже ћацини... 

Можда су побегли зато што је неки пленунаш од четри банке упалио и трактор и кренуо ка њима

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9613...a_internal

Живели наши студенти! Наши плави шлемови! 

Пленум доноси мир! Пленум нас извлачи из великосрпског ратнохушчаког блата у које смо упали 90-их година!

Биће како RTL и пленум кажу!
Одговори

Ипак ће бити да журе на колоквијуме, како рече мој имењак.

Него, ботино мусава, шта ти мислиш колико логора требало подићи за вас да милиција стварно ради свој посао?

Ви сте гомила багре, јада и беде.

Из мог села нпр. има три ћација којижеледауче тамо у кавезу.

Први ћаци је лепио плакате Отпора и слично. Ја му био тренер 4 године. Био сиротиња, није имао пас за чега да га уједе. Точио гориво на пумпи. Онда ушао у СНС, постао главни баџо у селу, диго две кућерине и остало.

И тако, изађем ја из болнице пре 3,5 године, опорављам се, али остао инвалид. И, шетам ја један дан око игралишта, једва ходам. Кад, наједаред, искочи тај баџо из жбуња и физички насрне на мене. Напао инвалида од седамдесет година, свог бившег тренера. Сачекуша јбт. Не свиђа му се мој политички став.
На крају каже "Ако се не смириш, и децу ћемо ти таргетирати".
Пријавио ја милицији и ништа.
Чувају га.
Није, славно, али солунцима су такви чупали бркове после рата, па се даље живело.

Сад тај ћаци од 45 година, ошишан на ћелаво како доликује тој подврсти, хоће да учи.

Други ћаци, тешко зарађује за лебац, ради у комуналном Темерин, скупља ђубре. И то је студент. И тај хоће да учи.

Трећег не знам лично, исто ради у комуналном Темерин, исто оће да учи.

Ето вам оличења. Такви сте као сам ти приказао, без изузетка.

Знам ја да тебе не дотиче ово, ти си типичан. Зато се нећу даље обазирати на твоје испљувке.
Одговори

(15-03-2025, 12:50 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Ипак ће бити да журе на колоквијуме, како рече мој имењак.

Него, ботино мусава, шта ти мислиш колико логора требало подићи за вас да милиција стварно ради свој посао?

Ви сте гомила багре, јада и беде.

Из мог села нпр. има три ћација којижеледауче тамо у кавезу.

Први ћаци је лепио плакате Отпора и слично. Ја му био тренер 4 године. Био сиротиња, није имао пас за чега да га уједе. Точио гориво на пумпи. Онда ушао у СНС, постао главни баџо у селу, диго две кућерине и остало.

И тако, изађем ја из болнице пре 3,5 године, опорављам се, али остао инвалид. И, шетам ја један дан око игралишта, једва ходам. Кад, наједаред, искочи тај баџо из жбуња и физички насрне на мене. Напао инвалида од седамдесет година, свог бившег тренера. Сачекуша јбт. Не свиђа му се мој политички став.
На крају каже "Ако се не смириш, и децу ћемо ти таргетирати".
Пријавио ја милицији и ништа.
Чувају га.
Није, славно, али солунцима су такви чупали бркове после рата, па се даље живело.

Сад тај ћаци од 45 година, ошишан на ћелаво како доликује тој подврсти, хоће да учи.

Други ћаци, тешко зарађује за лебац, ради у комуналном Темерин, скупља ђубре. И то је студент. И тај хоће да учи.

Трећег не знам лично, исто ради у комуналном Темерин, исто оће да учи.

Ето вам оличења. Такви сте као сам ти приказао, без изузетка.

Знам ја да тебе не дотиче ово, ти си типичан. Зато се нећу даље обазирати на твоје испљувке.
Ја сам ботина мусава која треба да заврши у логору зато што нам нису усаглашени ставови  Сирома'

Нисам члан нити желим да имам везе са било каквом политичком партијом... онда сам сигурно ненормалан зато што као такав не подржавам студентско лудило већ имам став какав имам. Баш демократски!

Ја да имам било какву моћ још јутрос би ЋАЦИ били склоњени из парка. Не зато што их волим или зато што их мрзим, него због безбедности док не прође сутрашњи циркус. Може нека острашћена будалетина да упали трактор и да направи масакр.
Одговори

(14-03-2025, 11:29 PM)Ocaus41 Пише:  Луизит ....тролујеш
Због константног провоцирања чланова  jelicki cetnicki odred и Шумадинац и потпиривања дискусије са неаргументованим ставовима.

Нешто си помешао или погрешно разумео. Луизит очигледно заступа СНС идеје или те коалиције што код Јеремије није случај.
Моја маленкост сања да Срби једном одрасту, да нема зле крви само зато што нисам за исту политичку опцију или не навијам за исти клуб.
jelicki cetnicki odred био је опоменут путем пп али је уместо спуштања лопте написао увредљиву поруку аТресирану на моје име. попио је бан.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним