Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 2.83 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Др Дриду треба кондиције. Улежо се. табаџија
Одговори

Нисам знао да има гејева међу вероучетељима...
Мекензи, ми се боримо против КАРТЕЛА и КОМУНИЗМА (у који спадају и ови бар доказани блокадери, али је он тотално безазлен у односу на КОМУНОУСТАШКИКАРТЕЛ, који опстаје на власти издајом која ће бити у уџбеницима - КАКО ЈЕ ЈЕДНА ВЛАСТ МАНИПУЛИСАЛА ЈЕДНИМ НАРОДОМ).
Јадна си Војводино кад ти чичегање раширују заставе Војводине и то пред будућом државом. Да има државе он би био ухапшен и испитан, одузети му сви уређаји, да се види колико сепаратиста има још, ал пошто су они део политичке елите задњих 100 година, па што би га и хапсио неко???
Остави се Мекензи ШУМАДИНЦА видиш да је болестан дечко, ја кад видим да неко није чист померимо се, не треба коментарисати то стално, исто... Видиш да воли гејеве са ФДУ, ако воли нек изволи, ал нек иде са њима тамо, није далеко БГД, примили би га они да спава са њима...
Одговори

Ја кад сам почињао да излазим по граду и тако, тамо око 2009/10, овакве су старији тукли мартинкама у главу по граду. Чачак је имао десетак таквих личности који су се већином од тог времена унормалили тотално. Никад нисам подржавао тај скинс фазону, у младости и касније ко фура, али се испоставило да је пуно здравија подлога од ове данашње, не знам како би назвао ово "шаренило".... Нисам чуо да је неки екстрем постао педер, а да је неки тотални левичар постао здрав националиста, тако да се овде ради о Косову господине Ђорђе И.
Одговори

****корову, а не Косову (само откуца)
Одговори

После свега да човек опет качи ФДУ, Боже свашта...
Одговори

(28-04-2025, 01:58 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  ЈА ПОНОВО ОПОМИЊЕМ:

ОСТАВИТЕ СВАКУ ИЛУЗИЈУ ДА БАГРА ПАРТИЗАНСКА МОЖЕ ДА СЕ УРАЗУМИ.
https://www.facebook.com/share/v/1FxS7rF2jA/

РЅ.
Исто овако, петог на шести октобар 1988. смо изводили аутономашке посланике из Бановине. Оне, па ове, док можда једног дана не ослободимо Србију од комуњара, а богами и од четника који хоће да уче. Нема друго.

https://www.facebook.com/reel/1220487209...it&__cft__[0]=AZUM3hfbQKRJpL2JADhX2vIC7lFFovvYH2oE3TkzTAVexhtC1sZqZThJCjUGDGjOFJuEfzw8GAtoXRRFx6EOKuOMMIUTPS5nhWMVYfU6jj4A7qyrTSdcgrWjcjVPbtyDLMaew86HLg5BANMfQjp1uKtqaSrsQJ0XuatGFAa_wjjPxw&__tn__=H-R

Тако је Нимбусе! Без куршума и каме нећемо се ослободити партизанштине!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Усмрђео се доторе. Мало кроз каштигу да прође а има их доста зрелих за тако нешто.
Одговори

(28-04-2025, 05:12 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Нисам знао да има гејева међу вероучетељима...
Мекензи, ми се боримо против КАРТЕЛА и КОМУНИЗМА (у који спадају и ови бар доказани блокадери, али је он тотално безазлен у односу на КОМУНОУСТАШКИКАРТЕЛ, који опстаје на власти издајом која ће бити у уџбеницима - КАКО ЈЕ ЈЕДНА ВЛАСТ МАНИПУЛИСАЛА ЈЕДНИМ НАРОДОМ).
Јадна си Војводино кад ти чичегање раширују заставе Војводине и то пред будућом државом. Да има државе он би био ухапшен и испитан, одузети му сви уређаји, да се види колико сепаратиста има још, ал пошто су они део политичке елите задњих 100 година, па што би га и хапсио неко???
Остави се Мекензи ШУМАДИНЦА видиш да је болестан дечко, ја кад видим да неко није чист померимо се, не треба коментарисати то стално, исто... Видиш да воли гејеве са ФДУ, ако воли нек изволи, ал нек иде са њима тамо, није далеко БГД, примили би га они да спава са њима...

Шумадинац је озбиљно лице за психијатријску хоспитализацију.

Нами у три сата ноћу мортус пијан покушава да напише претећу поруку, ал ми му не одговарамо већ изговарамо Гоосппооодеее поомиииллллујјј..

Трпе га овде јер ваљда био неки помоћни статиста у филму има кредита код админа..

Пааа јеличкиии

Ми се не боримо против никог

МИ СЕ ЗАЛАЖЕМО :

ЗА БЕЛОГ ХРИШЋАНИНА КОЈИ ЋЕ ДОЈАХАТИ НА РАСНОМ КОЊУ БЕЛЕ КОЖЕ, БЕЛОГ ПЛАШТА СА ЦРВЕНИМ КРСТОM  И МАЧЕМ ПОСЈЕЧОМ А ИЗА ЊЕГА 300 БЕЛИХ ВИТЕЗОВА!

Европски Хришћани морају устати у одбрану беле расе која је опасно угрожена на тлу Европе.

Аријевској супериорној раси прети нестајање.Лондон, Берлин, Париз и Беч у њима је Бела раса мањина!

Што се тиче ко ће ође бити административни техничар Билдерберг, Триатерале и тајних друштава попут Римског Клуба, Сорош фондације и слично то нами није битно.

Ове студенте анархисте и левичаре дирелтно финансира Сорош и тајна друштва.

Дал ће екстремни левичари и анархисти или комуниста Вучић бити на власти њима је сведено јер док Хемофарм штанцује бромазепаме у тонама и милионама евра као и пробиотик и док Рајфајзен прави огроман профит и док Француска контролише аеродром а Американци добијају лукс парцеле у центру Београда дотле је све једно ко влада!

ЗА БЕЛОГ ЦАРА!

ЗА БЕЛУ РАСУ!

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГ'О?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Знам Мекензи, али тих на коњима нема више ни у песмама, стање је критично, никакав став јасан ниси изнео, за ову другу страну си јасан концизан и прецизан, а вамо је врло једноставно све као, док не видим Живојина Мишићана нећу у војску, дволично је имати такав став, ово је историјска издаја. Па и ови студенти ништа да кажу на овај КТВ, све само промоција чиста, а свака улица има аферу неку нешто, све је штурооооо....
Одговори

(28-04-2025, 06:13 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Знам Мекензи, али тих на коњима нема више ни у песмама, стање је критично, никакав став јасан ниси изнео, за ову другу страну си јасан концизан и прецизан, а вамо је врло једноставно све као, док не видим Живојина Мишићана нећу у војску, дволично је имати такав став, ово је историјска издаја. Па и ови студенти ништа да кажу на овај КТВ, све само промоција чиста, а свака улица има аферу неку нешто, све је штурооооо....

Има коња и јахача, само полако..

Коњаници долазе тихо у ноћи...

Што се тиче студената, ај немој да си смешан шта неко од 20 година зна...

Но ми би једну тему отворили ФЕМИНИЗИРАНИ МУШКАРЦИ!

Сви ови студенти ми делују јако рзваљено то јест. психички јако слабо стоје. Друго то бре све неки феминизирани мушкарци ко девојчице неке. На шта личе да те Бог сачува.

Е, зато Војска од годину дана, па да видиш.

Ово сутра да буде домаћин куће, ове ће жене да лемају само тако па ће да траже момке.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

@Mekenzi:

СЛАЖЕМ СЕ 100%
Одговори

САД ЋУ ЈА ДА ОТВОРИМ ТЕМУ,
ЗВАЋЕ СЕ: "УДБИН КАРТЕЛ СНС".
Конкретно ће се бавити члановима КАРТЕЛА и њиховим симпатизерима. Основни задатак ће бити да се докаже свима да се ради о класичном КАРТЕЛУ који нема назад, а не неком Француском систему. Ко је довео Вучића није толика тема ове теме, већ пирамидална структура СНС испод њЕГА.
Ако се неком свиђа ова идеја, може да отвори и он, још боље...
Одговори

(28-04-2025, 03:46 PM)Mekenzi Пише:  Него, ђе нам је горски?

Горски је одустао од сваке дискусије с тобом, јер функционишеш по принципу (ро)бота. С времена на време прочитам шта пишеш кад ми затреба смеха и разоноде, а дијалог ти је свакако нешто страно.

Мада, то и јесте главни начин наступа конфидената и симпатизера Удбе. Свести сваку озбиљну дискусију на баналне ствари, разбити здрав дијалог у парампарчад, побећи од суштине, забашурити истину, избегавати одговоре на јасна питања и ботовати за комунистички режим. Да ли похвалом режима и режимлија или грактањем и ширењем неистина и фалсификата о носиоцима било какве претње и опасности по режим, свеједно је.

Док ти шириш те утопијске и нацистичке приче о ''аријевској раси'' и витезима на коњима, ако не падне онај о коме не смеш ни реч да писнеш, не гине ти да се једног јутра право ниоткуда пробудиш у држави где ћеш са ''господине председниче'' ословљавати Виктора Орбана.

Али, хајде, даћу ти још једну шансу:

Мекензи, реци нешто лоше о Вучићу?  Баја
Одговори

(28-04-2025, 07:55 PM)Горски штаб 52 Пише:  
(28-04-2025, 03:46 PM)Mekenzi Пише:  Него, ђе нам је горски?

Горски је одустао од сваке дискусије с тобом, јер функционишеш по принципу (ро)бота. С времена на време прочитам шта пишеш кад ми затреба смеха и разоноде, а дијалог ти је свакако нешто страно.

Мада, то и јесте главни начин наступа конфидената и симпатизера Удбе. Свести сваку озбиљну дискусију на баналне ствари, разбити здрав дијалог у парампарчад, побећи од суштине, забашурити истину, избегавати одговоре на јасна питања и ботовати за комунистички режим. Да ли похвалом режима и режимлија или грактањем и ширењем неистина и фалсификата о носиоцима било какве претње и опасности по режим, свеједно је.

Док ти шириш те утопијске и нацистичке приче о ''аријевској раси'' и витезима на коњима, ако не падне онај о коме не смеш ни реч да писнеш, не гине ти да се једног јутра право ниоткуда пробудиш у држави где ћеш са ''господине председниче'' ословљавати Виктора Орбана.

Али, хајде, даћу ти још једну шансу:

Мекензи, реци нешто лоше о Вучићу?  Баја

Пааа, неће да бидне.

Ми неширимо никакве утопијске и нацистичке приче о Аријевској раси.

Нисмо расисти.

Нами се згрозило када смо видели лепе беле данкиње и швеђанке како су у пару са неким оргунатном или мандрилом из Африке или му рађају ђецу црнчад.

Бели Хришћани под утицајем цигојенра, африканаца, азијата а поготово оно Мароко, Тунис, Сирија и Либија нестаје...

На пример Фудбалска Француска Репрезентација 1974 године на челу са Мишелом Платинијем била је 100% бела, 2025 године у Фудбалској Француској Репрезентацији немаш нити једног јединог белца.  Нити један једини француски клуб нема већину белих играча, нити један! 

У Норвешкој имаш клубове Сирјанкска, ифк курд и тако даље. 

Муслиманизација и Исламизација Европе озбиљно угрожава Белу Хришћанску Расу.

Центар Лондона ти је као да си у Њу Делхију, Џалалабаду или Џакарти.

Ми нисмо расисти нити мрзимо друге, ми само кажемо да смо као бела раса озбиљно уздрмани у Европи.

Ако за папу дође Црнац или онај Кореанац куку и леле...

Бела европски човек се мора вратити Христу и породици.  

Због анархолиберализма, левичарства "Гив пис д ченс" "ХЕЉП НАТО"  "ПЛИЗ БОМБИНГ СРБС" које ти и шумадрипац подржавате и који узима маха да нема расе, религије, нације, државе, војске, валуте, и да смо сви једно, довело нас је до тога да у анархо левој Холандији цркве претварају у пабове где се слуша рејв музика, где су окачене лгбт заставе и где се цркве претварају у јавне куће, хостеле са црвеним фењером.

Више нема идеологије, него имаш капитализам који ако не дајеш довољно пара Западу, срушиће те, значи Западни леви анархолиберални свет и капитализам рекетирају остале државе, јер ако им не даш експозитуре Рајфајзен банке, фармацеутску индустрију као и рудна богатства они руше сваки режим било где у свету.

Међутим!

Тај Запад и та политика доживљава пропаст. Јер без Бога се не може, а ни без Белог човека. Све што се користи тренутно на земаљској кугли направио је Бели човек!

Тај гњилежни Запад, дозвољава оргунтанима, шимпанзама, мандрилама и бабунима + болесним људима лгбт, педери, лезбејке, осакаћени, ментално ометени да буду влас' у њиховим државама. Тако да су Енглези имали индијца за премијера, Шкоти Пакистанца, да не шпричам о Канади ђе њихова влада изгледа катастрофа, од педера, лезбејки,индијаца, пакистанаца до болесног Труда који носи две различите чарапе...

Пошто Бели човек нестаје, слаб и готово никакав наталитет, а капитализму као машинерија требају људи за рад у систему они масовно увозе из Бангладеша, Индије, Шри Ланке, Марока, Египта, Алжира па до избеглица из Сирије, Либије, Ирака, Ирана и ти када дођу са својом "прљавом" културом у чисту и уредну Европу добијеш да центри главних Градова Европе Лондон, Париз, Берлин, Осло, Копенхаген и остали смрде страшно, ђубра на све стране, криминал свуда, дрога, силовања белкиња с + они се затварају у своја гета и полако преузимају насеље по насеље, град по град.

Један миран Осло је озбиљно угрожен као и већина шведских градова.

Сада је ситуација таква као на Косову 80-их година да се не препоручује женама излазак без пратње мушкараца као и да се не залази без преке потребе у неке делове града. 

Не постоји нити један хотел у Европи који нема бар 10 радника из тих далеких земаља.

Не  може Француска бити као север Африке. Ти африканци они су мање интелигентнији и спосбнији од беле расе....

Сву технику сав интернет, авионе, камионе, струју, телефоне, железнице су направили Бели људи.

Тако да није никаква утопија и нацизам далеко било.....

Што се тиче власти:

Србија је демократска земља. Имаш изборе па бираш. 

Међутим, није Вучић крив што ови немају ни одборе, ни инфраструктуру ни логистику ни канцеларије нити ништа.

Замисли неког студента да треба да ради врата до врата доле подКопаоником да иде да се пење до Јошаничке Бање, по Биљановцу, Баљевцу...

А сваки снс активста стигне до сваког човека у Србији.

Е, када будеш схватио да од блејања испред РТС-а нема ништа и да нема ништа од "ХЕЉП НАТО" "ХЕЉП ЕУ" "ПЛИЗ БОМБИНГ СРБС" него да мора да се ради кампања, да се ради активност на терену е тако се руши Вучић.

Ових пар стотина анархо левичара не да нису почели да руше Вучића него нису га ни окрзнули.

Чак и анархо левичарима постаје мрско да иду свако јутро да блеје испред РТС-а, кошутњака и по факултетима када се ништа ни не  дешава!

Требаш осам сати или целу ноћ да преспаваш испред РТС-а јер ти наредио неки билмез са ФДУ-а!

Знаш кад би тако мене правили дебила и ретарда, никад! 

Направили испред РТС-а пијацу.

Него шта велиш за Динкове сепаратисте и домобране који пребише на мртво име професора доктора Патрика Дрид-а

https://informer.rs/politika/vesti/10130...atrik-drid

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним