28-04-2025, 04:04 PM
Др Дриду треба кондиције. Улежо се.

(28-04-2025, 01:58 PM)Ђорђе Ивковић Пише: ЈА ПОНОВО ОПОМИЊЕМ:
ОСТАВИТЕ СВАКУ ИЛУЗИЈУ ДА БАГРА ПАРТИЗАНСКА МОЖЕ ДА СЕ УРАЗУМИ.
https://www.facebook.com/share/v/1FxS7rF2jA/
РЅ.
Исто овако, петог на шести октобар 1988. смо изводили аутономашке посланике из Бановине. Оне, па ове, док можда једног дана не ослободимо Србију од комуњара, а богами и од четника који хоће да уче. Нема друго.
https://www.facebook.com/reel/1220487209...it&__cft__[0]=AZUM3hfbQKRJpL2JADhX2vIC7lFFovvYH2oE3TkzTAVexhtC1sZqZThJCjUGDGjOFJuEfzw8GAtoXRRFx6EOKuOMMIUTPS5nhWMVYfU6jj4A7qyrTSdcgrWjcjVPbtyDLMaew86HLg5BANMfQjp1uKtqaSrsQJ0XuatGFAa_wjjPxw&__tn__=H-R
(28-04-2025, 05:12 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Нисам знао да има гејева међу вероучетељима...
Мекензи, ми се боримо против КАРТЕЛА и КОМУНИЗМА (у који спадају и ови бар доказани блокадери, али је он тотално безазлен у односу на КОМУНОУСТАШКИКАРТЕЛ, који опстаје на власти издајом која ће бити у уџбеницима - КАКО ЈЕ ЈЕДНА ВЛАСТ МАНИПУЛИСАЛА ЈЕДНИМ НАРОДОМ).
Јадна си Војводино кад ти чичегање раширују заставе Војводине и то пред будућом државом. Да има државе он би био ухапшен и испитан, одузети му сви уређаји, да се види колико сепаратиста има још, ал пошто су они део политичке елите задњих 100 година, па што би га и хапсио неко???
Остави се Мекензи ШУМАДИНЦА видиш да је болестан дечко, ја кад видим да неко није чист померимо се, не треба коментарисати то стално, исто... Видиш да воли гејеве са ФДУ, ако воли нек изволи, ал нек иде са њима тамо, није далеко БГД, примили би га они да спава са њима...
(28-04-2025, 06:13 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Знам Мекензи, али тих на коњима нема више ни у песмама, стање је критично, никакав став јасан ниси изнео, за ову другу страну си јасан концизан и прецизан, а вамо је врло једноставно све као, док не видим Живојина Мишићана нећу у војску, дволично је имати такав став, ово је историјска издаја. Па и ови студенти ништа да кажу на овај КТВ, све само промоција чиста, а свака улица има аферу неку нешто, све је штурооооо....
(28-04-2025, 03:46 PM)Mekenzi Пише: Него, ђе нам је горски?
(28-04-2025, 07:55 PM)Горски штаб 52 Пише:(28-04-2025, 03:46 PM)Mekenzi Пише: Него, ђе нам је горски?
Горски је одустао од сваке дискусије с тобом, јер функционишеш по принципу (ро)бота. С времена на време прочитам шта пишеш кад ми затреба смеха и разоноде, а дијалог ти је свакако нешто страно.
Мада, то и јесте главни начин наступа конфидената и симпатизера Удбе. Свести сваку озбиљну дискусију на баналне ствари, разбити здрав дијалог у парампарчад, побећи од суштине, забашурити истину, избегавати одговоре на јасна питања и ботовати за комунистички режим. Да ли похвалом режима и режимлија или грактањем и ширењем неистина и фалсификата о носиоцима било какве претње и опасности по режим, свеједно је.
Док ти шириш те утопијске и нацистичке приче о ''аријевској раси'' и витезима на коњима, ако не падне онај о коме не смеш ни реч да писнеш, не гине ти да се једног јутра право ниоткуда пробудиш у држави где ћеш са ''господине председниче'' ословљавати Виктора Орбана.
Али, хајде, даћу ти још једну шансу:
Мекензи, реци нешто лоше о Вучићу?