22-03-2026, 12:13 AM
Шумадинац,јеси ти био некад студент?
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
(22-03-2026, 12:10 AM)Шумадинац Пише:(21-03-2026, 11:52 PM)Mekenzi Пише:(21-03-2026, 10:51 PM)Шумадинац Пише: https://youtube.com/shorts/_LFWjhlOwOg?s...QkwG1S-qLe
Колико ли стаје људи у овим аутобусима? Пута дневница од 30 - 80 евради.... Зна ли се шта?
Исто ко и опозицији и студентима..
Један део из буџета, други од донација...
Мени је ово најјаче, а ко их плаћа!
Јок нико,! Они то раде џабе, као и студенти они су од свог џепарца плаћали Таксије од Ниша, Пазара до Београда, као и смештаје, гориво и све што иде..
Данас се све плаћа, сваки активиста мора бити плаћен.
Студенти из организације су имали и по 100€ евра дневнице.
Нешто се плати из буџета а нешто од донација и донатора.
У политици нема ништа џабе, све се плаћа и свако мора бито плаћен.
Јесте тако по Информеру. Док, у реалном животу је сасвим другачије. Када силан народ и студенти излазе на улице, нико их не плаћа. Иди својим вољом и срцем. Док са ћацадима то није случај. Они имају организовани превоз, сендвич и дневницу. Плус они из предузећа који морају под претњом отказа. У томе је разлика.
(22-03-2026, 08:50 AM)milan Пише: Знаш шта,Кизо,постоји појам "корисни идиоти",е,то је наш Шуми....он ово ради из хобија,из љубави,задовољства,нема пребијене паре у џепу,ал подржава којекакве,шта га брига....Не може се власт рушити тако,тако што ћеш бити против некога,а не за кога...Он само да оде Вучић,па нек дође било ко,црни ђаво...
(22-03-2026, 09:37 AM)Шумадинац Пише: Добро, нема везе што од наших пара СНС комуно картел закупљује Арену, аутобусе, дневнице, сендвиче… Додуше, они на дневном нивоу ставе у џеп....
Даклем, није исто спонтано окупљање нас четника, ветерана, бајкера, пољопривредника и студената и вас који то морате, додуше за паре. У томе је разлика.
Него, шта су велили синоћ у Арени Жвалави Шифтарин и Хрватица? Јесте ли славили продају КиМ?
(22-03-2026, 11:34 AM)milan Пише: Шумадинац је чо'ек из народа,душа од чо'ека,мало наиван,ал је то и одлика доброте,до одређене мере,који је навикао на те старе обичаје,на некадашње мобе,нема протока новца,већ се рад враћа радом...Ако студенти дођу на власт,а не дају ти ништа,мене позови ја ћу сведочити у твоју корист....да си без пребијене паре,радио у њихову корист...Мада,може човек да се превари једном па двапут,већ трећи пут ко ти сада ,то се већ зове другачије...
(22-03-2026, 12:17 PM)Шумадинац Пише:(22-03-2026, 11:34 AM)milan Пише: Шумадинац је чо'ек из народа,душа од чо'ека,мало наиван,ал је то и одлика доброте,до одређене мере,који је навикао на те старе обичаје,на некадашње мобе,нема протока новца,већ се рад враћа радом...Ако студенти дођу на власт,а не дају ти ништа,мене позови ја ћу сведочити у твоју корист....да си без пребијене паре,радио у њихову корист...Мада,може човек да се превари једном па двапут,већ трећи пут ко ти сада ,то се већ зове другачије...
Значи Миланче, ако биднеш ишао на Равну Гору обавезно купи неки беџ са натписом "пумпај". Има тога на улазу кол'ко 'ош. Немо' случајно да те наша браћа горенак нањуше да си Ћаци и да подржаваш Шиптара и Хрватицу, иначе си обрао зелен бостан. Ако бидне стани-пани само ми се јави у ПП.
(22-03-2026, 01:05 PM)milan Пише: А камо кокарде,шубаре,Ратко Младић капе,....тога више нема...Чуј,на Равној Гори ће неко да ми каже да сам ћаци....Волео би да ми тамо неко каже то,јер екипа с којом идем су искусни ратници,четници,а и наоружани....Мада је греота ...да ватамо неког пумпаџију по Гори....а ти лепо 13-ог са Вуком,без Дане....можда ћеш морати да га придржаваш да не падне....

(22-03-2026, 01:34 PM)milan Пише: Долази само није јавно пропраћено....
Како се то изражаваш за твог Председника...Молим админе да реагују....Јел он Шуми и даље за Карађорђевића?Чини ми се да јесте,а највише за Александра,и неке романе писао о њему?Вук Драшковић,Југословен ,комуниста,тата Видак му дао да му буде рођендан 29 новембра,у своје село од четника не сме отићи,и ти му веровао....да је четник....и сада нам кажеш да су ове Пазарске буле у ствари четници....Јел ти уопште прочиташ шта напишеш?А то да не помаже оружје,најбоље ћеш се уверити тако што ћеш и сам пумпати на Равној Гори...
Ево да се подсетиш,шта ти је говорио а ти слепо слушао....
https://youtube.com/shorts/3bKvFtTlAzU?s...yQNTkVds8V