Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Шумадинац,јеси ти био некад студент?

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(22-03-2026, 12:10 AM)Шумадинац Пише:  
(21-03-2026, 11:52 PM)Mekenzi Пише:  
(21-03-2026, 10:51 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/_LFWjhlOwOg?s...QkwG1S-qLe

Колико ли стаје људи у овим аутобусима? Пута дневница од 30 - 80 евради.... Зна ли се шта?

Исто ко и опозицији и студентима..

Један део из буџета, други од донација...

Мени је ово најјаче, а  ко их плаћа  Smile!

Јок нико,! Они то раде џабе, као и студенти они су од свог џепарца плаћали Таксије од Ниша, Пазара до Београда, као и смештаје, гориво и све што иде..

Данас се све плаћа, сваки активиста мора бити плаћен.  

Студенти из организације су имали и по 100€ евра дневнице.

Нешто се плати из буџета а нешто од донација и донатора.

У политици нема ништа џабе, све се плаћа и свако мора бито плаћен.

Јесте тако по Информеру. Док, у реалном животу је сасвим другачије. Када силан народ и студенти излазе на улице, нико их не плаћа. Иди својим вољом и срцем. Док са ћацадима то није случај. Они имају организовани превоз, сендвич и дневницу. Плус они из предузећа који морају под претњом отказа. У томе је разлика.

Кидање 

Ma да, студенти то раде џабе, то им је Хоби између испитних рокова, да попуне ђеца време.

И оне профи бицикле кад су возили,  и оно трчање и педалирање до Брисела и Стразбура то радили са пони бицилима и у поцепаним патикама које носе на факултет. Нису ноћевали у хотелима него поред пута. Нису били професионални и полупорофесионални бициклисти који су добили дневнице, већ аматери.

Па и студенти имају организовани превоз, како Вам се зове онај Јаћимовић. Платили су таксије да их врати из Ниша ...

Тачно се зна ко и кад вози студенте и логистику на митинге.

Шумадинац, сваки политички активизам се у демонкратији плаћа.

Колико се сећам, борио си се за демоНкратију у демонкратији нема ништа џабе ако се не подмаже.

Само вожња бицикла до Стразбура је коштала 50-100 хиљада еврова. Шта мислиш ко је то платио?

СНС у ДемоНкратији ради оно што свака политичка организација ради. Позива чланство, држи митинге, презентује програм, презентује кандидате, скупља потписе и телефоне, имају кол центар, итд...

То све што ради СНС, треба да раде и већ раде студенти. Од велике конвенције у Београду, од представљања кандидата, програма, активности на терену, итд...

Проблем је што опозиција не постоји и што не могу да добаце до 10-15% и што су јалови, лоше воде кампање и тако даље.

Српска опозиција није направила нити једну конвенцију велику, нису обилазили народ, нису ишли на пијац, нису стављали штандове итд.

Студентски покрет радиће озбиљну политичку кампању на терену јер су прошли инструктажу. Западни агенти који их обучавају су им објаснили и научили како треба да се води политичка кампања. Они су месецима и сада на инструктажи за изборну кампању и изборе.

Студентски покрет неће део опозиције јер су прво већ сад уложили пуно труда и пуно новца за спремање да изађу на изборе, друго опозицију Србије када су им инструктори предложили српски народ неће јер не раде добро кампање и падну на 3-5% што није никакав учинак.

Западне агентуре су видели да од опозиције нема ништа и да су политички јако слаби, раздељени,подељени, неефикасни и зато су их заменили студентским покретом јер су анализе и истраживања показала да студентски покрет има већу емпатију у народу + млади, паметни, будућност Србије, зли режим их је тукао..итд итд и на такву кампању студентска листа иде на 20-30% што ће сигурно уздрмати садашњи режим који ће падти на неких 35-45% што је за демоНкратију реалан однос да буде што исти око 25-25%. У двопартијоској демонкратији не сме да постоји доминантна политичка структура јер Западни моћници сматрају да је то диктатура. У двопартијској западној демонкратији националне снаге и социјалдемокатске снаге морају делити власт. У Западној двопартијској демонкратији власт се дели као У Хрватској Милановић СДП председник, Пленковић Премијер а Томашевић екстремни левичар Градноначелник Загреба, циљ је да све снаге у политичком систему буду задовољене.

Западна двопартијска демонкратија коју су направили британски лордови је у ствари комунизам. Ихмеђу двопартијске парламентарне демонкратије и комунизма нема разлике.

У двопартијској Западној демонкратији када се њен систем васпостави. тај систем се више никада није могуће променити нити је могуће да те две струје Републиканци-Демократке.Конзервативци-Лабуристи икада буду склоњени..

Детаљно пишемо о томе па ћемо објавити овде о Западној двопартијској демонкратији...

Ми нисмо за систем Западне двопартијске  демонкратије јер је направљен да буде контролисан са стране што финансијски, политички и све остало.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Знаш шта,Кизо,постоји појам "корисни идиоти",е,то је наш Шуми....он ово ради из хобија,из љубави,задовољства,нема пребијене паре у џепу,ал подржава којекакве,шта га брига....Не може се власт рушити тако,тако што ћеш бити против некога,а не за кога...Он само да оде Вучић,па нек дође било ко,црни ђаво...

Одговори

(22-03-2026, 08:50 AM)milan Пише:  Знаш шта,Кизо,постоји појам "корисни идиоти",е,то је наш Шуми....он ово ради из хобија,из љубави,задовољства,нема пребијене паре у џепу,ал подржава којекакве,шта га брига....Не може се власт рушити тако,тако што ћеш бити против некога,а не за кога...Он само да оде Вучић,па нек дође било ко,црни ђаво...

Тако је.

Шумадинац ради из хобија и подржава којекакве ликове.

Међутим, имају иза чике које финансијски дебело плаћају политички активизам и где ђеца добро зарађују.

Сигурно нећете ставити на бицикло пони просечног студента  и вози мишко у Стразбур.

Јок, Него се плате триатлонци, професионални бициклисти, купи им се опрема, обезбеди им се логистика, смештај, дневнице све у фулу и алл инклузив.

Ма да, и онда послен Вучића уваљају нам неког ректора Ђокића и тај узме као Шутанивац и Тадић са војском нису знали шта да раде тенкове и мигове топи, војску распусти и остави пар официра чисто да се глуми војска...

За време Шутановца и Тадића, Војску су пуштали кући јер нису имали шта да им дају да једу.

2011 буквално је фалило да препустимо небо нато да чува јер смо имали један миг и један радар, сви радари били ван функције. Радио само онај на Батајници.

Данас, Србија војно изгледа солидно, видиш колико усташе пиждре на хиперсоничне ракете а замисли тек кинжала и орешника да узмемо од Руса.

Што се тиче смене режима, може али да дође неко патриотски набријан и који ће унапређивати војску а не уништавати јер не зна да је води.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Добро, нема везе што од наших пара СНС комуно картел закупљује Арену, аутобусе, дневнице, сендвиче… Додуше, они на дневном нивоу ставе у џеп....

Даклем, није исто спонтано окупљање нас четника, ветерана, бајкера, пољопривредника и студената и вас који то морате, додуше за паре. У томе је разлика.

Него, шта су велили синоћ у Арени Жвалави Шифтарин и Хрватица? Јесте ли славили продају КиМ?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(22-03-2026, 09:37 AM)Шумадинац Пише:  Добро, нема везе што од наших пара СНС комуно картел закупљује Арену, аутобусе, дневнице, сендвиче… Додуше, они на дневном нивоу ставе у џеп....

Даклем, није исто спонтано окупљање нас четника, ветерана, бајкера, пољопривредника и студената и вас који то морате, додуше за паре. У томе је разлика.

Него, шта су велили синоћ у Арени Жвалави Шифтарин и Хрватица? Јесте ли славили продају КиМ?

Исто ти је.

Ветерани примају пензије из буџета.

Пољопривредници у протесту су при демократској опозицији.

Бајкери имају своја удружења где преко чланарина, донација се финансирају.

Треба да знаш све се ради због пара и утицаја.

Што се Косова тиче то је отишло пре 100 година, још из доба Карађорђевића исто као Хрватска, послен су комунисти им дали Државу, то јест. аутономију и бај бај...

Пробао Милошевић да га задржи па спржили нас уранијум бомбама...

Враћање Косова је могуће оног тренутка када посрнули Бели окупирани европски човек устане на оружје против левог анархизма, педерлука, воке агенде, педофилије,  наркоманије, када избаци пабове и хотеле из Цркви и победи западну двопартијску демоНкратију и васпостави хришћанску националистичку Белу Европску државу са белом расом и хришћанском вером...

Косовом владају шиптарско титоистички леви анархисти и они се и дан данас куну у Титу и Клинтона...

Између Вучића и албанских шиптара који владају Косовом нема разлике јер их иста рука васпоставља и разрешава их.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да уђе у записник, пошто Шумадинац тврди да држава финансира само СНС...

За истину, свака парламентарна странка укључујући и опозиционе минимум добија месечно од државе 30 ХИЉАДА ЕВРА! МЕСЕЧНО!

То је само парламентарне, а где су покрајинска, градске, општинске....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шумадинац је чо'ек из народа,душа од чо'ека,мало наиван,ал је то и одлика доброте,до одређене мере,који је навикао на те старе обичаје,на некадашње мобе,нема протока новца,већ се рад враћа радом...Ако студенти дођу на власт,а не дају ти ништа,мене позови ја ћу сведочити у твоју корист....да си без пребијене паре,радио у њихову корист...Мада,може човек да се превари једном па двапут,већ трећи пут ко ти сада ,то се већ зове другачије...

Одговори

(22-03-2026, 11:34 AM)milan Пише:  Шумадинац је чо'ек из народа,душа од чо'ека,мало наиван,ал је то и одлика доброте,до одређене мере,који је навикао на те старе обичаје,на некадашње мобе,нема протока новца,већ се рад враћа радом...Ако студенти дођу на власт,а не дају ти ништа,мене позови ја ћу сведочити у твоју корист....да си без пребијене паре,радио у њихову корист...Мада,може човек да се превари једном па двапут,већ трећи пут ко ти сада ,то се већ зове другачије...

Значи Миланче, ако биднеш ишао на Равну Гору обавезно купи неки беџ са натписом "пумпај". Има тога на улазу кол'ко 'ош. Немо' случајно да те наша браћа горенак нањуше да си Ћаци и да подржаваш Шиптара и Хрватицу, иначе си обрао зелен бостан. Ако бидне стани-пани само ми се јави у ПП.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(22-03-2026, 12:17 PM)Шумадинац Пише:  
(22-03-2026, 11:34 AM)milan Пише:  Шумадинац је чо'ек из народа,душа од чо'ека,мало наиван,ал је то и одлика доброте,до одређене мере,који је навикао на те старе обичаје,на некадашње мобе,нема протока новца,већ се рад враћа радом...Ако студенти дођу на власт,а не дају ти ништа,мене позови ја ћу сведочити у твоју корист....да си без пребијене паре,радио у њихову корист...Мада,може човек да се превари једном па двапут,већ трећи пут ко ти сада ,то се већ зове другачије...

Значи Миланче, ако биднеш ишао на Равну Гору обавезно купи неки беџ са натписом "пумпај". Има тога на улазу кол'ко 'ош. Немо' случајно да те наша браћа горенак нањуше да си Ћаци и да подржаваш Шиптара и Хрватицу, иначе си обрао зелен бостан. Ако бидне стани-пани само ми се јави у ПП.

Како да купи?? 

Зар се беџеви не деле џабака, ође испред вршачке гимназије ђеци дају џаба...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

А камо кокарде,шубаре,Ратко Младић капе,....тога више нема...Чуј,на Равној Гори ће неко да ми каже да сам ћаци....Волео би да ми тамо неко каже то,јер екипа с којом идем су искусни ратници,четници,а и наоружани....Мада је греота ...да ватамо неког пумпаџију по Гори....а ти лепо 13-ог са Вуком,без Дане....можда ћеш морати да га придржаваш да не падне....

Одговори

(22-03-2026, 01:05 PM)milan Пише:  А камо кокарде,шубаре,Ратко Младић капе,....тога више нема...Чуј,на Равној Гори ће неко да ми каже да сам ћаци....Волео би да ми тамо неко каже то,јер екипа с којом идем су искусни ратници,четници,а и наоружани....Мада је греота ...да ватамо неког пумпаџију по Гори....а ти лепо 13-ог са Вуком,без Дане....можда ћеш морати да га придржаваш да не падне....

Нањуше очас посла Ћаци комуночетнике. Никакво оружје ту не помаже. Да не буде оно бјеж' те ноге посране. Што се тиче Олињалог Којота он већ 15 - 20 година не долази горенак.

Д М
Одговори

Долази само није јавно пропраћено.... Јок

Како се то изражаваш за твог Председника...Молим админе да реагују....Јел он Шуми и даље за Карађорђевића?Чини ми се да јесте,а највише за Александра,и неке романе писао о њему?Вук Драшковић,Југословен ,комуниста,тата Видак му дао да му буде рођендан 29 новембра,у своје село од четника не сме отићи,и ти му веровао....да је четник....и сада нам кажеш да су ове Пазарске буле у ствари четници....Јел ти уопште прочиташ шта напишеш?А то да не помаже оружје,најбоље ћеш се уверити тако што ћеш и сам пумпати на Равној Гори...

Ево да се подсетиш,шта ти је говорио а ти слепо слушао....

https://youtube.com/shorts/3bKvFtTlAzU?s...yQNTkVds8V

Одговори

(22-03-2026, 01:34 PM)milan Пише:  Долази само није јавно пропраћено.... Јок

Како се то изражаваш за твог Председника...Молим админе да реагују....Јел он Шуми и даље за Карађорђевића?Чини ми се да јесте,а највише за Александра,и неке романе писао о њему?Вук Драшковић,Југословен ,комуниста,тата Видак му дао да му буде рођендан 29 новембра,у своје село од четника не сме отићи,и ти му веровао....да је четник....и сада нам кажеш да су ове Пазарске буле у ствари четници....Јел ти уопште прочиташ шта напишеш?А то да не помаже оружје,најбоље ћеш се уверити тако што ћеш и сам пумпати на Равној Гори...

Ево да се подсетиш,шта ти је говорио а ти слепо слушао....

https://youtube.com/shorts/3bKvFtTlAzU?s...yQNTkVds8V

Поред Жвалавог Шифтарина и Хрватице ти помињеш пазарске буле.... Смешно. Води рачуна Миланче кад биднеш ишао горе да не играш пипиревке. Равногорци су алергични и кивни на Ћацад.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним