Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Игра мечка по Паризу!

Нисте осетили дозу сарказма, али без обзира што су муџахедини да кажемо неке чињенице које су објективне.

Акција браће је и без једне мрље и дубоко морална, моралнија од акције Француске и њених савезнике против муслиманског света.

Ево и зашто.

Убили су новинаре, они нису дигли реадакцију у ваздух и тако побили цивиле тј, комшилук, ни један цивил није настрадао, дете, жена, само мета.Банг!

Читамо како су полицајци спасили таоца једног.

ЛАЖ талаца није било код двојице браће сем оног Африканца који је држао у центру Париза оне мученике.Момка који је тобож био талац затекли су у штампоарији и пустили уз речи да"бежи ми не убијамо цивиле", цео свет бруји како је полиција спасла таоца, глупост!

Цитат: Prema novim informacijama braća teroristi drže 26-godišnjeg mladića kao taoca. Mladić je zaposlenik u tiskari. U vrijeme upada terorista u tiskaru je ušao u klijent koji je mislio da se radi o policajcima. No, teroristi su mu rekla da izađe, uz riječi "Mi ne ubijamo civile", i tada je shvatio o kome se radi.

Значи таоцa су пустили муџахедини а није их полиција ослободила.

Цитат: Бежећи данима и убијајући успут, отимајуће људе и малтретирати све редом за мене нису никаква муда.

А кога су звекнули успут?Можда сам нешто пропустио?

Ево изјаве свеодока:

Vlasnik Renaulta kojeg su teroristi oteli dao je izjavu za Europe 1.

Цитат:"Čovjek je bio naoružan automatskom puškom. Kasnije sam shvatio da je to kalašnjikov. Rekao mi je da izađem iz vozila jer mu je potrebno. U tom trenutku, pridružila mu se još jedna osoba, koja je nosila bacač raketa", rekao je.

Као што се види и ауто који су украли власника нису убили а ни момка у штампарији сви су животи поштеђени.

Запад би највише волео да су дигли у ваздух и убили хиљаде људи, али нису из неког разлога то нису урадили.

Акација је професионално одрађена без мрље!

Цитат:ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.

А не једном сам се зајебао и сјебао младост а неће ни моја деца!!!!
Нека хвала већ гледамо пренос уживо!Баја

Плаше ме наивни Срби са причом од одбране Европе од Ислама.
Одговори

(09-01-2015, 08:54 PM)Капетан Пише:  А кога су звекнули успут?Можда сам нешто пропустио?

Убили су ону полицајку.

(09-01-2015, 08:54 PM)Капетан Пише:  Плаше ме наивни Срби са причом од одбране Европе од Ислама.

Па зар је нисмо вазда бранили?

Како год. Ни један Исламски терориста, џихадиста не засужује похвалу за било какав чин. У њима неће бити милости за нас. Нису убијали јер су Французи. Зато су вероватно поштедели грађане, да је био неки Пакистанац да видиш како би их све изрешетао.
Нема симпатија према њима, никада.
Одговори

Нема ни симпатија према овим француским педерима!

Као што човјек рече:

Кокице, пиво, управљач, фотеља, док на тв-у иде live action, а да није Пинк екшн!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Нису они звекнули полицајку но Африканац.
Да, вероватно си у управу поштедели су јер су Французи ко ће га знати можемо само нагађати.
Одговори

(09-01-2015, 09:10 PM)херцеговац Пише:  Нема ни симпатија према овим француским педерима!

То никако.

(09-01-2015, 09:10 PM)херцеговац Пише:  Као што човјек рече:

Кокице, пиво, управљач, фотеља, док на тв-у иде live action, а да није Пинк екшн!

Не иде ти та реченица уз то име. Кез
Кад вам дођу на кућни праг, нећете имати избора нажалост.

(09-01-2015, 09:12 PM)Капетан Пише:  Нису они звекнули полицајку но Африканац.

Цитат:Раније је у петак објављено да су француски иследници утврдили да постоји веза између вероватних учесника у нападу на редакцију Charlie Hebdo, браће Саида и Шерифа Куашија и осумњичених за убиство полицајке у париском предграђу Монруж – наводно тројица осумњичених су се познавала и припадала су истој организацији џихадиста, која је деловала на североистоку француске престонице.
Одговори

...pa i taj afrikanac je Francuz?
Кидање

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Мало више поцрнио, мора да је спојио аранжмане на Азурној обали..., низак фактор за сунчање користио! Мора бит'!

Ајмо у сто марке да ће ова 'пљачка' у Монпељеу да се заврши текбирењем!

Цитат:Pljačkaš u juvelirnici u Monpeljeu drži dve osobe?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

...mnooogo Kume.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

[Слика: (popcorn).gif]

[Слика: %28popcorn%29.gif]

Одговори

[Слика: asterix.jpg]

ISLAMSKI FASISTICKI TERORISTI SU LIKVIDIRANI!!! KRAJ PRICE.
Одговори

(09-01-2015, 08:01 PM)Pavle Пише:  Никада не подржавајте Исламисте браћо.
Та двојица су обична стока а не некакви хероји. И ти новинари што су убијени су били стока. Али каква јуначка смрт, какви бакрачи.
Кад тад овај проблем закуцаће и на наша врата, на крају крајева, ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.

Од кога да бранимо Европу?
Бојим се да неће моћи. Са задовољством бих помогао "зеленима" да растуре ову ЕУ климактеричну дрољу.

Не само што ћемо да их пустимо да прођу, него има да им ставимо на располагање целу наменску производњу.

Ено им Хрвати. Нека они бране Европу. Ја прстом нећу мрднути.
Србија, Република Српска и Република Српска Крајина су браниле Европу од усташко исламске коалиције и како смо прошли?

Е овај пут нећемо. За мене су ова двојица хероји, јер су ућуткали ове бандите који су пљували и по нама и називали нас силоватељима и касапима.

Непријатељ мога непријатеља, мој је пријатељ. Једино је проблем што ја у Енглезима и Французима видим смртне непријатеље.

Онај споменик на Калемегдану треба срушити, јер није нама помогла Француска. Да није било цара Николаја II и руске царевине, питај Бога како би смо прошли у првом светском рату. Сву војну и материјалну помоћ је Француска дебело наплатила.
Одговори

Дарко, наравно да имаш право на свој став, али овако отворено призивање тероризма, па још исламског, заслужује интересовање информатих агенција, и цивилне, и војне...

Цитат:reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić rekao je da je 'dogadjaj u Parizu najviše štete donio muslimanima i Islamu. 'To nije samo pucanj u novinare, to je i pucanj u Islam', rekao je u izjavi za Glas Amerike reis Rifat Fejzić.

“Nijedna vjera, niti nacija, ne može da bude teroristička. To ne postoji u svijetu. U svakoj naciji mogu da postoje samo pojedinci koji se bave neljudskim stvarima, poput onoga što se desilo u Parizu, ranije u Njujorku i Madridu…

Ovo su počinili pojedinci koji, nažalost, nose muslimansko ime i pripadaju, ako se uopšte može reći da pripadaju Islamu, jer Islam to zabranjuje i to ne uči. Dovesti pojedinca u vezu sa vjerom – a znate da u svijetu živi miljardu i po muslimana – je nepojmljivo. Jer, ovo što se desilo, suprotno je Islamu, suprotno islamskim učenjima i principima, kaže Fejzić.
Одговори

Aj se kladimo da ovo u Parizu uopste nema veze sa muslimanima.Тужан

Одговори

https://www.facebook.com/273862482783156...=1&theater

Може то и овако . . . Баја

Шега,комика . . . Слобода говора,ово оно . . . Креза

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним