09-01-2015, 08:54 PM
Нисте осетили дозу сарказма, али без обзира што су муџахедини да кажемо неке чињенице које су објективне.
Акција браће је и без једне мрље и дубоко морална, моралнија од акције Француске и њених савезнике против муслиманског света.
Ево и зашто.
Убили су новинаре, они нису дигли реадакцију у ваздух и тако побили цивиле тј, комшилук, ни један цивил није настрадао, дете, жена, само мета.Банг!
Читамо како су полицајци спасили таоца једног.
ЛАЖ талаца није било код двојице браће сем оног Африканца који је држао у центру Париза оне мученике.Момка који је тобож био талац затекли су у штампоарији и пустили уз речи да"бежи ми не убијамо цивиле", цео свет бруји како је полиција спасла таоца, глупост!
Значи таоцa су пустили муџахедини а није их полиција ослободила.
А кога су звекнули успут?Можда сам нешто пропустио?
Ево изјаве свеодока:
Vlasnik Renaulta kojeg su teroristi oteli dao je izjavu za Europe 1.
Као што се види и ауто који су украли власника нису убили а ни момка у штампарији сви су животи поштеђени.
Запад би највише волео да су дигли у ваздух и убили хиљаде људи, али нису из неког разлога то нису урадили.
Акација је професионално одрађена без мрље!
А не једном сам се зајебао и сјебао младост а неће ни моја деца!!!!
Нека хвала већ гледамо пренос уживо!
Плаше ме наивни Срби са причом од одбране Европе од Ислама.
Акција браће је и без једне мрље и дубоко морална, моралнија од акције Француске и њених савезнике против муслиманског света.
Ево и зашто.
Убили су новинаре, они нису дигли реадакцију у ваздух и тако побили цивиле тј, комшилук, ни један цивил није настрадао, дете, жена, само мета.Банг!
Читамо како су полицајци спасили таоца једног.
ЛАЖ талаца није било код двојице браће сем оног Африканца који је држао у центру Париза оне мученике.Момка који је тобож био талац затекли су у штампоарији и пустили уз речи да"бежи ми не убијамо цивиле", цео свет бруји како је полиција спасла таоца, глупост!
Цитат: Prema novim informacijama braća teroristi drže 26-godišnjeg mladića kao taoca. Mladić je zaposlenik u tiskari. U vrijeme upada terorista u tiskaru je ušao u klijent koji je mislio da se radi o policajcima. No, teroristi su mu rekla da izađe, uz riječi "Mi ne ubijamo civile", i tada je shvatio o kome se radi.
Значи таоцa су пустили муџахедини а није их полиција ослободила.
Цитат: Бежећи данима и убијајући успут, отимајуће људе и малтретирати све редом за мене нису никаква муда.
А кога су звекнули успут?Можда сам нешто пропустио?
Ево изјаве свеодока:
Vlasnik Renaulta kojeg su teroristi oteli dao je izjavu za Europe 1.
Цитат:"Čovjek je bio naoružan automatskom puškom. Kasnije sam shvatio da je to kalašnjikov. Rekao mi je da izađem iz vozila jer mu je potrebno. U tom trenutku, pridružila mu se još jedna osoba, koja je nosila bacač raketa", rekao je.
Као што се види и ауто који су украли власника нису убили а ни момка у штампарији сви су животи поштеђени.
Запад би највише волео да су дигли у ваздух и убили хиљаде људи, али нису из неког разлога то нису урадили.
Акација је професионално одрађена без мрље!
Цитат:ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.
А не једном сам се зајебао и сјебао младост а неће ни моја деца!!!!
Нека хвала већ гледамо пренос уживо!

Плаше ме наивни Срби са причом од одбране Европе од Ислама.