Поруке: 9,323
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Nego otkud međ Vašim brazilici....
I ima li sta novo...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
375
(22-05-2015, 10:00 PM)херцеговац Пише: Играју лопте...
Koliki je rezultat...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
375
(23-05-2015, 11:01 AM)Павле Пише: (23-05-2015, 09:47 AM)Mekenzi Пише: (22-05-2015, 10:00 PM)херцеговац Пише: Играју лопте...
Koliki je rezultat...
Питај учитељицу.
Jbg, znači još uvek ste u tunelu...
https://www.youtube.com/watch?v=HfabWca_TYk
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Господ да подари рајско насеље батки Мазгавоју!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(24-05-2015, 12:57 AM)херцеговац Пише: Господ да подари рајско насеље батки Мазгавоју!
Уби га иста банда која уби и Бетмена и протера Стрелкова . . . А та банда не седи у Кијеву,већ мало источније . . .
Слава му!!!
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Говна кремљистичка.
Због тога Русија никада неће бити империја.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 5,716
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Алексеј Борисович Мозговој: Није лоше умрети у мају!
Није лоше умрети у мају.
Гробар ће да копа лако, вредно,
И славуји ће да запевају
Последњи пут, тако изванредно.
Уз тутњаву првих мајских бура
Уместо тих туробних опела…
Киша ће да пљушти место суза,
Спраће тугу сетних успомена.
Уточиште пружиће ми брдо,
Покриће зеленом травом мене.
Макар и не лежао под крстом
Око мене биће жалне брезе.
Шуштаће ми лишће тако младо,
Што на брду већ у живот жуди
Још непокривеном седом травом,
Све унаоколо тек се буди.
Није лоше умрети у мају…
Тада дочекати час свој судњи.
Све не постигох на самом крају,
Али зато више нема сумњи…
Није лоше, умрети у мају...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
375
(25-05-2015, 12:06 AM)херцеговац Пише: Говна кремљистичка.
Због тога Русија никада неће бити империја.
Zbog istih stvari kao danasu u Rusiji, sa početka 90-ih ovde se nije napravila "velika Srbija"
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
"Умро је у 93. години Владимир Катрјук, који је био у списку најтраженијих злочинаца центра "Симон Визентал".
Бивши припадник украјинске оружане снаге током Другог светског рата, био је оптужен од руских власти за геноцид почетком овог месеца по питању масакра цивила у Белорусији од 1942. до 1944.
После рата је неко време боравио у Француској, затим је емигрирао у Канаду.
1999. канадски Савезни суд му је одузео држављанство те земље."
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Да ми је да их стварно згази да не стигну да објаве уопште а да падне Кијев.
Смарачи.