Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Nego otkud međ Vašim brazilici....

I ima li sta novo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Играју лопте...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(22-05-2015, 10:00 PM)херцеговац Пише:  Играју лопте...

Koliki je rezultat...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-05-2015, 09:47 AM)Mekenzi Пише:  

Koliki je rezultat...

Питај учитељицу.
Одговори

(23-05-2015, 11:01 AM)Павле Пише:  
(23-05-2015, 09:47 AM)Mekenzi Пише:  

Koliki je rezultat...

Питај учитељицу.
Jbg, znači još uvek ste u tunelu...

https://www.youtube.com/watch?v=HfabWca_TYk

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Господ да подари рајско насеље батки Мазгавоју!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(24-05-2015, 12:57 AM)херцеговац Пише:  Господ да подари рајско насеље батки Мазгавоју!

Уби га иста банда која уби и Бетмена и протера Стрелкова . . . А та банда не седи у Кијеву,већ мало источније . . . Rolleyes

Слава му!!!

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Говна кремљистичка.

Због тога Русија никада неће бити империја.

Одговори

Алексеј Борисович Мозговој: Није лоше умрети у мају!

Није лоше умрети у мају.
Гробар ће да копа лако, вредно,
И славуји ће да запевају
Последњи пут, тако изванредно.

Уз тутњаву првих мајских бура
Уместо тих туробних опела…
Киша ће да пљушти место суза,
Спраће тугу сетних успомена.

Уточиште пружиће ми брдо,
Покриће зеленом травом мене.
Макар и не лежао под крстом
Око мене биће жалне брезе.

Шуштаће ми лишће тако младо,
Што на брду већ у живот жуди
Још непокривеном седом травом,
Све унаоколо тек се буди.

Није лоше умрети у мају…
Тада дочекати час свој судњи.
Све не постигох на самом крају,
Али зато више нема сумњи…

Није лоше, умрети у мају...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(25-05-2015, 12:06 AM)херцеговац Пише:  Говна кремљистичка.

Због тога Русија никада неће бити империја.
Zbog istih stvari kao danasu u Rusiji, sa početka 90-ih ovde se nije napravila "velika Srbija"

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Rojters: Tenkovi na granici sa Ukrajinom, sprema se velika ruska invazija

http://webtribune.rs/rojters-tenkovi-na-...-invazija/#

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

"Умро је у 93. години Владимир Катрјук, који је био у списку најтраженијих злочинаца центра "Симон Визентал".
Бивши припадник украјинске оружане снаге током Другог светског рата, био је оптужен од руских власти за геноцид почетком овог месеца по питању масакра цивила у Белорусији од 1942. до 1944.
После рата је неко време боравио у Француској, затим је емигрирао у Канаду.
1999. канадски Савезни суд му је одузео држављанство те земље."
Одговори

Да ми је да их стварно згази да не стигну да објаве уопште а да падне Кијев.
Смарачи.
Одговори

ДНР: Украјинске снаге почеле офанзиву на читавој линији фронтa

Господе помилуј браниоце!

Стрелков напада званичну Москву!
http://kolokolrussia.ru/geopolitika/igor...porazhenie

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним