Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЗАБЛУДЕ И АКТИВНОСТИ АРТЕМИЈЕВЕ СЕКТЕ

Добићете упалу,један од другог!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Како си паметан, љуби те Милоје, можда и добијеш неку значку, заслужио си поштено!
Одговори

Како је супруга ог г.Милоја?Јел има неки трач?Јел мали повраћао ноћас?

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Па не знам јеси ли повраћао, можда си славио дан младости!
Одговори

Ајде Ацко,можеш ти то боље!

Одговори

ЈЕДИНСТВО ВЕРЕ И ЗАЈЕДНИЦА ДУХА СВЕТОГА; О ЗАБЛУДАМА АРТЕМИЈЕВЕ ЈЕРЕСИ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Само за чика Ацу!

Одговори

Шта рећи! осим да је млади пионир из смедерева поставио филм свога идола,
у коме идол велича себе (а шта би друго) као и у свим својим филмовима.
Одговори

Данас матине,само за чика Ацу!

Одговори

Шта раде расколници.....Још и Броза да стави па да буде комплешн! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Добиће смедерево значку од комесара, видим ја!

Ајде херцеговац, реагуј на овога "светог оца" кога рекламира смедерево,
овај ти је, веруј ми, много гори и штетнији од Фрање и Берђајева.
Одговори

Ја то по твојој жељи,пошто га спомињеш сваки дан.За њега никад нисам рекао ни добро ни лоше,нити га спомињао,ти га намећеш овде на форуму.Браниш овог Сумадинца а и сам видиш да није у праву.Ако смо Православни,онда смо ПРАВОСЛАВНИ!Владика Артемије не служи јеретичку или неку нову измишљену литургију,већ се све ради по правилима Васељенских сабора,можете само да му завидите и лажно оптужујете.Чачкајте и даље и добијаћете "по носу",јер немате правих аргумената за неосноване и лажне оптужбе.
Свако добро од Господа Вам желим!

Одговори

Молим те геније за Литургију објасни нам где то Васељенски Сабори
помињу како се служи Литургија. Нигде, али баш нигде!
И где то може да постоји Литургија на којој се не помиње надлежни патријарх.
Може ли епископ да служи у туђим епарјијама.
Може ли расчињен епископ да служи или рукополаже, а о хорорепископу да не говоримо.

Да си једном у животу прочитао каноне знао би да их Артемије већину крши.
А ти само слушај и рекламирај Милоја и његову секту.

Само знај расколници су гори од јеретика, јер су јеретици већ јеретици,
а расколници цепају Цркву и поново разапињу Господа.
Кад би бар мало размишљао и читао, а не преписивао милојеве удбашке подвале, знао би то!

И као што ти рече:
(25-05-2015, 10:57 PM)смедерево Пише:  Нисам ни сумњао у Ацу,

И где сам ја то бранио Шумадинца за неправославни ствари,
али знај да је твоје подстицање раскола много штетније.
Одговори

(27-05-2015, 07:03 PM)aco Пише:  Добиће смедерево значку од комесара, видим ја!

Ајде херцеговац, реагуј на овога "светог оца" кога рекламира смедерево,
овај ти је, веруј ми, много гори и штетнији од Фрање и Берђајева.

Не знам, чему!

Мој став познајеш, причали смо о томе и он је јаван. Милоја нисам слушао ни уживо ни са клипова да би могао коментарисати.

Берђајева имам у библиотеци, на жалост, и као млађи сам га читао, опет на жалост. Берђајев је јако заступљен у српској популацији која се котира православно националном. Берђајев се сматра православним мислиоцем иако је отпадник од Православља. Тај гностичко - хуманистички филозоф прави збрку у главама добрих и вјерујућих људи као што је и наш Шумадија.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним