Поруке: 2,279
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
233
Навео сам у посту на претходној страни - у коме причам о Мусулиновом и Хантингтоновом извештају. Немам шта да додам.
Што се тиче извора, не знам напамет. Морао бих да тражим, а мрзи ме нити имам времена да се тиме сада бавим,нити је од претеране важности за дискусију. Требало би да о томе има и у Родољуб или Издајник, ако ти је при руци провери, а ако није, погледаћу ја ових дана
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
И добро Ватхра, како се у интернет расправама назива понашање, када неко не успе да докаже своју тврдњу, али настави и даље да тера по свом. Видели смо пре неколико дана колико ти је пошло за руком да поткрепиш тврдње о Вајеловом командовању четницима, и ти данас опет напишеш ово:
Цитат:- приликом одбране Србије 1944. Дража је скупио све јединице које је могао и послао на југ како би бранио продор партизана. Проблем је што су оне, сходно споразуму четничких команданата са фон Вредеом, биле под немачком командом преко мајора Вајела
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
404 mozak not found.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,443
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Кратак филм о животу армијског ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића, команданта Југословенске војске у Отаџбини, Начелника ђенералштаба и Министра војске, морнарице и ваздухопловства у Влади Његовог Величанства Краља Југославије Петра II
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 279
Теме: 10
Придружен: Dec 2013
Углед:
69
Боља резолуција филма. Уживајте! Живео Дража Михаиловић (пети српски бојни војвода)
Ко сме тај може, ко незна за страх тај иде напред!
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(02-06-2015, 08:58 AM)Ратко Пише: Небојша Пајкић о филму Генерал Михаиловић - херој и казна:
https://www.youtube.com/watch?v=k3WOIr17IpI
Овако добар филм могао је да режира само љотићевац.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 50
Теме: 0
Придружен: Dec 2013
Углед:
2
Iza svakog rezisera ljoticevca stoji genijalni JV producent.
ps
prenecu pohvalu
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(05-06-2015, 10:52 PM)dko Пише: Iza svakog rezisera ljoticevca stoji genijalni JV producent.
ps
prenecu pohvalu
Ако мислите на господина Рашу, нема потребе, похвалио сам филм њему лично.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!