Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Овај филм морате видети!

(06-06-2015, 11:04 PM)dko Пише:  Naravno da ne.

Мислио сам да нисте само Ви продуцент, него и г. Драшковић. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Postoji samo jedan koji odgovara ovom opisu, u konstelaciji ljoticevac-undercover JV.
Одговори

Цитат:Реч од које се нашим непријатељима диже коса на глави је реч Четници

На снимку од 1.30,31:

[/b]
Одговори

Ових дана на телевизији филм клуб емитује се серијал "Терористи или родољуби" продукције Атлас из 1993 године. Ко-редитељ и монтажер је Милошевић Бранислав, урађено је као филм или серија од 4.епизоде.
Ради се о покушајима и припремама Четника у емиграцији да убију Тита. Сви они свједоче на снимцима, укључујући и Н.Кавају. Ја сам видио само дио 1.епизоде. Има ли неко нешто од овога, да подјелимо и погледамо.
Одговори

Која је то ТВ, где може да се види?
Одговори

(05-10-2016, 09:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  Која је то ТВ, где може да се види?

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...Yvv7aKhxuA

То је та Тв, али не знам да ли се емисије могу гледати ван програма на кабловској.
Одговори

Извињавам се, можда на овом форуму негдје и пише о снимцима које су начинили амерички војници у мисији, и има неколико сцена у овом филму:

Видим у америчком архиву имају и читаве ролне са филмом, али мене занима да ли има гдје да се погледа комплетан снимак и ако нема зашто га нема ?

Хвала !
Одговори

Има у том архиву, има у мом компјутеру, не знам где још. Дао сам део за овај филм, остало користим за серију, за будући филм о Дражи, итд.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним