Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zbog čega DSS svrstavaju u "patriotske" stranke?

Одскаче од тебе лијепа ријеч као торба од махните мазге!

Ја то не због себе, него није лијепо са другима тако причати.

Цитат:Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Спамовање није дозвољено!

Вређање није дозвољено!

Уредништво Дискусија
Одговори

Није јасно.

Ако Србију треба да браниш ти и твој идол коштица, не треба да је буде.

Написао си овде 10 писама, а набио такве поганости, да ти и приличи слика змије, коју си такође окачио овдена.

Али одлично си доказао сву подмуклост и сатанизам ДСС-а и таквих сатанских творевина. Па пљувачина са наше стране и није потребита...

Само напред...

:smile2:
Одговори

Izjava Vojislava Kostunice 15. septembra 2000. u Kosovskoj Mitrovici: "Sramota me je sto sam Srbin." Читај

Kostunica: “I Am Ashamed because I Am a Serb”

[Слика: fj5d.jpg]

KOSOVO, Sept. 14 - During his election campaign visit to Kosovska Mitrovica, the only remainingDodging Produce Serb enclave in the NATO-occupied Kosovo, Vojislav Kostunica, the leader of Serbia’s supposed “democratic opposition” was pelted with tomatoes, eggs and rocks (see the photo).

And no wonder. For, Kostunica said that, "I am ashamed because I am a Serb,” adding that he was “very satisfied because this means that Milosevic is weaker than ever,” according to a Washington Post photo caption.

“Ashamed to be a Serb?” And that’s the kind of a leader the Serbs are supposed to elect?

Kostunica’s experience in Kosovska Mitrovica was a replay of the fate that had befallen the pro-western Serb quislings in Kosovo, such as Bishop Artemije and Fr. Sava Janjic, who had to scurry around and run away from their fellow Kosovo Serbs in Gracanica on July 31, 1999 (see “Albright, Artemije Jeered by Serbs, Cheered by Albanians,”).

[Слика: 2me5.jpg]

http://www.truthinmedia.org/Bulletins200...0-9-6.html

I kako ono kazu, jedna slika govori vise od 1000 reci:

[Слика: l4w3.jpg]

[Слика: qke8.jpg]

[Слика: siy5.jpg]

[Слика: z2yb.jpg]

[Слика: h9wr.jpg]

[Слика: wlzz.jpg]

[Слика: 617e.jpg]
Одговори

Мишљења су различита... И ја такође им много тога замерам, како Коштуници самом, тако и ДСС-у, поготово, али не треба баш све ни одбацивати.
Уосталом, ако избаците Коштуницу и ДСС из тзв. патриотског блока, ко онда остаје?
Овде су и за ДВЕРИ многи говорили све најгоре па вас ја питам; ко су онда патриоте?
По вама испаде да се проценат патриота у Србији креће, око 3-4%, а ако је тако, онда ништа боље нисмо ни заслужили од овога што нам се дешава.
Одговори

Коштуњави се покајао убеђен сам. Треба га искористити за враћање у парламмент правих националних снага.

Smile
Одговори

А ево да наведем и неке примере патриотског приступа:

- Однос према Р. Српској, целокупан, од активирања специјалних веза до куповине телекома РС, улагања у инфраструктуру, политичке подршке, итд. И уопште рачунајаћи Слобу, Ђинђића, Тадића, као и ове сада највише посвећен Српској је био Коштуница.
- Омогућавање огромној популацији Срба из бивших република да добију српско држављанство и да престану да буду грађани другог реда.
- Доношење устава где смо добили то да постанемо држава Срба и осталих, а не грађана, да ћирилица буде званично писмо, уз дозвољену употребу латинице, а не да буду равноправне, уношење у устав преамбуле о КиМ итд
- Такође је око Космета заузео чврст став и одбио уцене ЕУ, одбацио европске интеграције, ако је цена део територије, залагао се да се проблем не измешта из УН где смо имали подрушку у ЕУ, подржавао увек отпор Срба на северу Косова и још много тога.
- И није се ником извињавао, бар ја то нисам ни чуо ни прочитао.

Ово су само неки примери који су ми пали на памет. Наравно да је ту било и доста грешака, али као што рекох малопре мислим да не треба баш све ни одбацити, као ни све их изједначити...
Одговори

(22-11-2013, 06:19 PM)Нимбус Пише:  Спамовање није дозвољено!

Вређање није дозвољено!

Уредништво Дискусија
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
Теби образ не смета.

Бацванине, ај покажи слике Шешеља са Николићем и Вучићем, Милошевића са Дачићем, Мире марковић са Вулином, па опет Шешеља са Ле Пеном. Можеш и Милошевића са Туђманом.
Али, ево једне фотке коју стављам само да вас, "праве националне снаге", нервирам.

[Слика: MarkoJaksic-790x441.png]
Одговори

(22-11-2013, 08:34 PM)Владимир.М Пише:  А ево да наведем и неке примере патриотског приступа:

- Однос према Р. Српској, целокупан, од активирања специјалних веза до куповине телекома РС, улагања у инфраструктуру, политичке подршке, итд. И уопште рачунајаћи Слобу, Ђинђића, Тадића, као и ове сада највише посвећен Српској је био Коштуница.
- Омогућавање огромној популацији Срба из бивших република да добију српско држављанство и да престану да буду грађани другог реда.
- Доношење устава где смо добили то да постанемо држава Срба и осталих, а не грађана, да ћирилица буде званично писмо, уз дозвољену употребу латинице, а не да буду равноправне, уношење у устав преамбуле о КиМ итд
- Такође је око Космета заузео чврст став и одбио уцене ЕУ, одбацио европске интеграције, ако је цена део територије, залагао се да се проблем не измешта из УН где смо имали подрушку у ЕУ, подржавао увек отпор Срба на северу Косова и још много тога.
- И није се ником извињавао, бар ја то нисам ни чуо ни прочитао.

Ово су само неки примери који су ми пали на памет. Наравно да је ту било и доста грешака, али као што рекох малопре мислим да не треба баш све ни одбацити, као ни све их изједначити...

Ako cemo tako, i tito je naseljavao Srbe po Vojvodini, i dao im je status konstitutivnog naroda u Hrvatskoj i BiH, i mozes izvuci jos stvari koje nisu bile negativne po nas iz njegove vladavine.

Za Kostunicu sam rekao da je iz ustava 2006. izbacio krivicno delo veleizdaje, a ostace upamceno da su za vreme njegove vladavine Crna Gora i Kosmet proglasili nezavisnost.

(22-11-2013, 09:00 PM)Нимбус Пише:  Али, ево једне фотке коју стављам само да вас, "праве националне снаге", нервирам.

[Слика: 2swc.jpg]
Одговори

Кад год помериш каменог штуницу, извири по нека змија!

(22-11-2013, 08:13 PM)Владимир.М Пише:  Мишљења су различита... И ја такође им много тога замерам, како Коштуници самом, тако и ДСС-у, поготово, али не треба баш све ни одбацивати.
Уосталом, ако избаците Коштуницу и ДСС из тзв. патриотског блока, ко онда остаје?
Овде су и за ДВЕРИ многи говорили све најгоре па вас ја питам; ко су онда патриоте?
По вама испаде да се проценат патриота у Србији креће, око 3-4%, а ако је тако, онда ништа боље нисмо ни заслужили од овога што нам се дешава.

(22-11-2013, 08:18 PM)ултра-националиста Пише:  Коштуњави се покајао убеђен сам. Треба га искористити за враћање у парламмент правих националних снага.

(22-11-2013, 08:34 PM)Владимир.М Пише:  А ево да наведем и неке примере патриотског приступа:
...

Е моје Србенде.

Ви сте млади и нисте били под титем. На жалост ево је (не) прилика да видите, како функционише титоизам на (не) делу.

Под бројевима:

1) - Под другом титом, није било опозиције. Односно било је критиЋара сас дозволу, па нпр:
- боро тхе чорбензибите
- вукоје тхе драшковци
- мићун јахосвештени
...
Колика су тити били опазиција, нећу да трошим реЋи...

2) - Сви они (не ја, ја сам комунац) којима је тита смето, стално су се "борили" сас "комунизам", а за демократију. А они који су се стварно копрцали против друга тите, су се борили против свега тога што се укратко назива безбожништво и мафијашлук.

Зато господо Срби:
- Онај ко не зна шта је опозиција, добиће ГОРУ власт, него што има.
- Онај ко не зна шта хоће, а дато неће, опет, добиће ГОРЕ.

Зато вас све моЛем, да пустите приче о постојању опазиције у овој окупираној територији. Јер тога једноставно НЕМА. Што постоји СРС, исто као да не постоји. А шта народ мисли?

Народ се кунуо и у СНС да је опозиција, резултати видни...
Исто је и ДСС (има ли неки да сумња?) и наравно виртуелне Двери, све окречени ДОС-овци и ђинђуре.

Исто су смешне ствари о постојању комунизма, те како ово нЕје демократија?

Јок него је шта?

Зато опЈет да поновим: Ако не доЈду Русови, да нас ослободе, мрка капа.

Имали смо шансе 1991-2-3-4-5, па неки кажеду и 1999, па и 2000. али народ је своје реко, гласао за ДОС патриЈоте, на челу сас коштуном, Дверима, куртонима и картонима...

Хоћете опЈет?

Изволте...

Смарање бре
Одговори

Ako cemo tako, i tito je naseljavao Srbe po Vojvodini, i dao im je status konstitutivnog naroda u Hrvatskoj i BiH, i mozes izvuci jos stvari koje nisu bile negativne po nas iz njegove vladavine.

Za Kostunicu sam rekao da je iz ustava 2006. izbacio krivicno delo veleizdaje, a ostace upamceno da su za vreme njegove vladavine Crna Gora i Kosmet proglasili nezavisnost

Па једна од ретких добрих ствари које су комунисти направили је било насељавање Срба по Војводини. Е сад, могло би се причати о "квалитету" тих Срба пошто су већином били комунисти, али боље и то него да су населили нпр Мађаре, као што су на Косову населили Шиптаре.
А што се тиче констутивности, ништа не вреди кад нису добили бар аутономију, то се видело на примеру Хрватске, а за БиХ је ситуација још гора, ту је Србима одузео оно што су имали... Нпр моји са очеве стране су живели у Зетској, а са мајчине у Врбаској бановини. Обе су биле српске, да би их после Броз сврстао у некакву Бих.
Углавном неупоредиво много више негативног за српски народ!

За велеиздају се слажем, али и тај устав какав је да је сигурно је много бољи од онога који је предлагала ДС, као и од онога којег ће нам сутра усвојити СНС заједно са ДС-ом, СПС-ом, ЛДП-ом и осталим проевропљанима.
За Космет и Црну Гору не видим стварно шта је могао да уради, мислим да се борио колико је могао и колико су му околности дозвољавале.
Шта је по теби требао да уради?

(22-11-2013, 10:53 PM)Лепи Бора Пише:  Кад год помериш каменог штуницу, извири по нека змија!

(22-11-2013, 08:13 PM)Владимир.М Пише:  Мишљења су различита... И ја такође им много тога замерам, како Коштуници самом, тако и ДСС-у, поготово, али не треба баш све ни одбацивати.

(22-11-2013, 08:18 PM)ултра-националиста Пише:  Коштуњави се покајао убеђен сам. Треба га искористити за враћање у парламмент правих националних снага.

...

Е моје Србенде.

Ви сте млади и нисте били под титем. На жалост ево је (не) прилика да видите, како функционише титоизам на (не) делу.

Под бројевима:

1) - Под другом титом, није било опозиције. Односно било је критиЋара сас дозволу, па нпр:
- боро тхе чорбензибите
- вукоје тхе драшковци
- мићун јахосвештени
...
Колика су тити били опазиција, нећу да трошим реЋи...

2) - Сви они (не ја, ја сам комунац) којима је тита смето, стално су се "борили" сас "комунизам", а за демократију. А они који су се стварно копрцали против друга тите, су се борили против свега тога што се укратко назива безбожништво и мафијашлук.

Зато господо Срби:
- Онај ко не зна шта је опозиција, добиће ГОРУ власт, него што има.
- Онај ко не зна шта хоће, а дато неће, опет, добиће ГОРЕ.

Зато вас све моЛем, да пустите приче о постојању опазиције у овој окупираној територији. Јер тога једноставно НЕМА. Што постоји СРС, исто као да не постоји. А шта народ мисли?

Народ се кунуо и у СНС да је опозиција, резултати видни...
Исто је и ДСС (има ли неки да сумња?) и наравно виртуелне Двери, све окречени ДОС-овци и ђинђуре.

Исто су смешне ствари о постојању комунизма, те како ово нЕје демократија?

Јок него је шта?

Зато опЈет да поновим: Ако не доЈду Русови, да нас ослободе, мрка капа.

Имали смо шансе 1991-2-3-4-5, па неки кажеду и 1999, па и 2000. али народ је своје реко, гласао за ДОС патриЈоте, на челу сас коштуном, Дверима, куртонима и картонима...

Хоћете опЈет?

Изволте...

Смарање бре

Оде ти Боро далеко...
Углавном, ако се сами не изборимо за слободу, неће нам је нико донети... Руси могу помоћи, али не могу они бити већи "Срби" од самих Срба.
И да, мислим да је ДСС опозиција, као што су и опозиција и Двери, СРС и још неке организације...
Одговори

(23-11-2013, 12:32 AM)Владимир.М Пише:  Па једна од ретких добрих ствари које су комунисти направили је било насељавање Срба по Војводини. Е сад, могло би се причати о "квалитету" тих Срба пошто су већином били комунисти, али боље и то него да су населили нпр Мађаре, као што су на Косову населили Шиптаре.
А што се тиче констутивности, ништа не вреди кад нису добили бар аутономију, то се видело на примеру Хрватске, а за БиХ је ситуација још гора, ту је Србима одузео оно што су имали... Нпр моји са очеве стране су живели у Зетској, а са мајчине у Врбаској бановини. Обе су биле српске, да би их после Броз сврстао у некакву Бих.
Углавном неупоредиво много више негативног за српски народ!

За велеиздају се слажем, али и тај устав какав је да је сигурно је много бољи од онога који је предлагала ДС, као и од онога којег ће нам сутра усвојити СНС заједно са ДС-ом, СПС-ом, ЛДП-ом и осталим проевропљанима.
За Космет и Црну Гору не видим стварно шта је могао да уради, мислим да се борио колико је могао и колико су му околности дозвољавале.
Шта је по теби требао да уради?

Referendum u Crnoj Gori 2006. je bio pokraden,a Kostunica ga je ipak priznao.

Ako je po tebi Kostunica patriota, zasto 2000.-te godine na izbore nije samostalno isao ili u koaliciji sa SRS-om, nego je morao sa Djindjicem, Cankom, Baticem itd.? Ako je Draskovicev SPO imao muda da samostalno izadje na izbore 2000.-te kako ih Kostunica nije imao, iako je i tada DSS bio jaci od SPO-a?

I zasto je Kostunica 2004. i 2007. odbio koaliciju sa radikalima, nego je preferirao da pravi koaliciju sa G17 i sa DS-om?
Одговори

(22-11-2013, 04:13 PM)Лепи Бора Пише:  
(22-11-2013, 04:05 PM)Громовник Пише:  ...
Ти старији човек? Кез

Не ја сам млади комуниста.

Када је измишљен Шатровачки беше - шта жека википедија?
2000. или 2005?

Најјача ствар је што то уопште није шатровачки Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-11-2013, 10:04 AM)Громовник Пише:  ...
Најјача ствар је што то уопште није шатровачки Кез

И ти некад да погодиш.

(23-11-2013, 12:32 AM)Владимир.М Пише:  ...
Оде ти Боро далеко...
Углавном, ако се сами не изборимо за слободу, неће нам је нико донети... Руси могу помоћи, али не могу они бити већи "Срби" од самих Срба.
И да, мислим да је ДСС опозиција, као што су и опозиција и Двери, СРС и још неке организације...

Нема ту далеко и близу. То је сурова и сирова реалност.

У садашњој ситуацији, било какав бунт, има да развали НАТО Народ као дете касицу. Зато једино да Бог Помогне и пошаље Русе да нас ослободе беде у коју нас је ДОС завукао (на наш пристанак).

Молитва, Пост, Кајање, Исповест, Свето Причешће, а све друго су бунила и замке.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним