Кад год помериш каменог штуницу, извири по нека змија!
(22-11-2013, 08:13 PM)Владимир.М Пише: Мишљења су различита... И ја такође им много тога замерам, како Коштуници самом, тако и ДСС-у, поготово, али не треба баш све ни одбацивати.
Уосталом, ако избаците Коштуницу и ДСС из тзв. патриотског блока, ко онда остаје?
Овде су и за ДВЕРИ многи говорили све најгоре па вас ја питам; ко су онда патриоте?
По вама испаде да се проценат патриота у Србији креће, око 3-4%, а ако је тако, онда ништа боље нисмо ни заслужили од овога што нам се дешава.
(22-11-2013, 08:18 PM)ултра-националиста Пише: Коштуњави се покајао убеђен сам. Треба га искористити за враћање у парламмент правих националних снага.
(22-11-2013, 08:34 PM)Владимир.М Пише: А ево да наведем и неке примере патриотског приступа:
...
:smile2:
Е моје Србенде.
Ви сте млади и нисте били под титем. На жалост ево је (не) прилика да видите, како функционише титоизам на (не) делу.
Под бројевима:
1) - Под другом титом, није било опозиције. Односно било је критиЋара сас дозволу, па нпр:
- боро тхе чорбензибите
- вукоје тхе драшковци
- мићун јахосвештени
...
Колика су тити били опазиција, нећу да трошим реЋи...
2) - Сви они (не ја, ја сам комунац) којима је тита смето, стално су се "борили" сас "комунизам", а за демократију. А они који су се стварно копрцали против друга тите, су се борили против свега тога што се укратко назива безбожништво и мафијашлук.
Зато господо Срби:
- Онај ко не зна шта је опозиција, добиће ГОРУ власт, него што има.
- Онај ко не зна шта хоће, а дато неће, опет, добиће ГОРЕ.
Зато вас све моЛем, да пустите приче о постојању опазиције у овој окупираној територији. Јер тога једноставно НЕМА. Што постоји СРС, исто као да не постоји. А шта народ мисли?
Народ се кунуо и у СНС да је опозиција, резултати видни...
Исто је и ДСС (има ли неки да сумња?) и наравно виртуелне Двери, све окречени ДОС-овци и ђинђуре.
Исто су смешне ствари о постојању комунизма, те како ово нЕје демократија?
Јок него је шта?
Зато опЈет да поновим: Ако не доЈду Русови, да нас ослободе, мрка капа.
Имали смо шансе 1991-2-3-4-5, па неки кажеду и 1999, па и 2000. али народ је своје реко, гласао за ДОС патриЈоте, на челу сас коштуном, Дверима, куртонима и картонима...
Хоћете опЈет?
Изволте...