Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

(18-04-2016, 09:13 PM)Добровољац Пише:  Ти си Ројалисто пример шизофреније школског типа... Прво позиваш тамо да се не гласа, а сада би да гласаш.... још ако се Аца Гица изјасни да треба да се гласа, ето тебе пред ћоравом кутијом. Имаш ли ти своје мишљење или чекаш да онај несретни самозванац смисли нешто, па да као нову мантру овде изводиш?

Роуџаулиста је монархистички шизофреник,не мешај га са школу,молићу!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(18-04-2016, 10:33 PM)Vlad Alekš Пише:  Самарџићу, ово све више добија облик предизборног интервјуа. Smile
Вук је у великој мери дискредитовао идеју монархије и четничке традиције, дочим је Шешељ то исто урадио и идеји Велике Србије приде. Наслућај ми вели да су то радили по налозима службе. Елем, претпостављам да су Дверјани у надмоћној већини монархисти, поштоваоци четништва и сањари о повратку изгубљених територија. Зашто се о тим темама не говори у кампањи? Да ли постоји процена да би кампања тог типа била контрапродуктивна? Какав је твој став о будућности Бивше Југословенске Републике Македоније?
А где си видео да се о таквим темама говори у кампањама? Smile
Одавно сам саветовао радикалима да се ману тога:
http://www.pogledi.rs/demokrate-i-radikali/
Не могу да имам став будућности БЈРМ. Уместо става, потребно је предвиђање, боље рећи пројекција, рецимо статистичка пројекција. Она би свакако показала даљи релативни раст, и наравно апсолутни раст, албанске популације.
Одговори

(18-04-2016, 09:02 PM)Ројалист Пише:  Хвала на одговору Милославе. Након консултација са потпуковником Горске Гарде Драгутином Томићем, близу сам и ја да гласам за Двери-ДСС, али то још увек није дефинитивно, одлучићу у време предизборне ћутње и након саопштења са Краљевског Двора (у смислу да ли ће уопште позвати да се изађе на гласање). Многи монархисти, као што је рецимо Председница Сабора Монархиста из Тополе и још многи монархисти неће излазити уопште на гласање, али ако Краљ позове да се изађе на гласање - изаћи ћу и највероватније гласати за ДСС-Двери...

А ти као матор човек немаш своју главу,него треће лице треба да ти каже шта да радиш?

Свашта . . . Rolleyes

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(18-04-2016, 09:02 PM)Ројалист Пише:  ако Краљ позове да се изађе на гласање - изаћи ћу и највероватније гласати за ДСС-Двери...

Краљ је мртав човече.
Умро је пре 46 година.
Одговори

Jel ti kralj određuje kada ćeš i da piš...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-04-2016, 11:10 PM)Павле Пише:  
(18-04-2016, 09:02 PM)Ројалист Пише:  ако Краљ позове да се изађе на гласање - изаћи ћу и највероватније гласати за ДСС-Двери...

Краљ је мртав човече.
Умро је пре 46 година.

Нема смрти док је Наследника Престола, Краљ је мртав, живео нови Краљ!!!

Саветодавна тела Круне праве планове на дуже стазе, после Александра Другог долази Петар Трећи (а после њега његов будући син, ако Бог да, Александар Трећи и тако редом даље)!!!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Ономанде, а то беше пре нашег зимског неплаћеног о'суства са овог форума, је Гос'ин Самарџић натукнуо да је неко од виђених Срба из Чемерике утицао на Бошка и ДВЕРИ да се инспиришу пропалом Републиканском странком у Чемерици, ка'е они су светли пример како Демонократија функционише.

Ми смо се тада на ту идеју грохотом смејали, и још се смејемо, јербо пратимо из дана у дан шта се тамо догађа па закључујемо да је како који дан све горе!

Да не беше последњег (и словима ПОСЛЕДЊЕГ) борца за преживљавање белог човека у пропалој Чемерици, Доналда Трампа, та Републиканска странка би отишла на ђубриште историје!

Штавише, пролупали ама масно ПОДПЛАЋЕНИ дедаци из врха те странке на крају су прибегли и ДИРЕКТНОЈ КРАЂИ ГЛАСОВА еда би само зауставили Доналда у походу на Белу Кућу!

Међутим!

Ништа о'тога, вечерас је наш србски пријатељ Доналд Трамп убедљиво победио у Џујорку и даље се незадрживо креће напред!

Међутим!

Ми би ође да мало прикажемо форуму како изгледа ПРАВА владавина ПРАВА и прави Вожд овога остатка од остатака белог света на овој планети, па ка'е:

ВЛАДИМИР ПУТИН ДИРЕКТНО ОДГОВАРА НА ПИТАЊА НАРОДА:

Иначе оснивач Формуле-1 – чувени Берни Еклстон, изјавио је, како преноси Business Insider, да би волео да Владимира Путина види као лидера Европског континента, па ка'е:

Цитат:Господин Путин, по мом мишљењу, губи време у Русији.

Он треба да руководи целом Европом зато што то нико други сада није у стању!

Ово подписујемо!

Кака Чемерика, кака Републиканска странка, каки бакрачи, Бошко узми се упамет, СКИДАЈ ТУ МАШНУ И КУРТАЛИШИ СЕ ТЕ ЖЕНИЦЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА.

ЈЕС'ДА ЈЕ ИСТА ЈОШ ПОД ГАРАНЦИЈОМ АЛ'НИЈЕ ОНА НИ ЗА ПОЛИТИКУ НИ ЗА ЛИДЕРА, БАШ КАО НИ БИВШИ НЕОБАВЕШТЕНИ КОШТУНИЦА!

ТАЈ ПРОПАЛИ ДСС МОЖЕ САМО ДА УВУЧЕ ДВЕРИ У ПОГУБНУ НЕУТРАААААЛНОСТ, И ТАКО ПРЕПУСТИ СРБИЈИЦУ ВЕЛИКОМ ВОЈВОДУ КОЈИ СЕ ЗАСАД

Ј Е Д И Н И

ЈАСНО ОПРЕДЕЛИО ЗА ОДКБ И РУСКИ НУКЛЕАРНИ КИШОБРАН!

Међутим!

И поред великог нашег поштовања за Великог Војвода и његово дело, нас плаши она његова реченица из Хага, па ка'е:

РАСТУРИМ СВЕ ЧЕГА СЕ ДО'ВАТИМ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(19-04-2016, 07:28 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-04-2016, 10:33 PM)Vlad Alekš Пише:  Самарџићу, ово све више добија облик предизборног интервјуа. Smile
Вук је у великој мери дискредитовао идеју монархије и четничке традиције, дочим је Шешељ то исто урадио и идеји Велике Србије приде. Наслућај ми вели да су то радили по налозима службе. Елем, претпостављам да су Дверјани у надмоћној већини монархисти, поштоваоци четништва и сањари о повратку изгубљених територија. Зашто се о тим темама не говори у кампањи? Да ли постоји процена да би кампања тог типа била контрапродуктивна? Какав је твој став о будућности Бивше Југословенске Републике Македоније?
Не могу да имам став будућности БЈРМ. Уместо става, потребно је предвиђање, боље рећи пројекција, рецимо статистичка пројекција. Она би свакако показала даљи релативни раст, и наравно апсолутни раст, албанске популације.

Нисам био довољно експлицитан. Ево, потрудићу се да будем. Да ли Вардарска Маћедонија треба да припадне држави Србији?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(20-04-2016, 09:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ономанде, а то беше пре нашег зимског неплаћеног о'суства са овог форума, је Гос'ин Самарџић натукнуо да је неко од виђених Срба из Чемерике утицао на Бошка и ДВЕРИ да се инспиришу пропалом Републиканском странком у Чемерици, ка'е они су светли пример како Демонократија функционише.

Ми смо се тада на ту идеју грохотом смејали, и још се смејемо, јербо пратимо из дана у дан шта се тамо догађа па закључујемо да је како који дан све горе!

Да не беше последњег (и словима ПОСЛЕДЊЕГ) борца за преживљавање белог човека у пропалој Чемерици, Доналда Трампа, та Републиканска странка би отишла на ђубриште историје!
Хоћеш рећи да је то лоша странка, онако чисто кад се гледа као фирма, дугорочно?
Одговори

(20-04-2016, 01:30 PM)Vlad Alekš Пише:  
(19-04-2016, 07:28 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Нисам био довољно експлицитан. Ево, потрудићу се да будем. Да ли Вардарска Маћедонија треба да припадне држави Србији?
Није се о томе причало на седницама Савета Двери.
Како мислиш да Маћедонија припадне Србији? Да се припоји Србији?
Одговори

(20-04-2016, 09:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ономанде, а то беше пре нашег зимског неплаћеног о'суства са овог форума, је Гос'ин Самарџић натукнуо да је неко од виђених Срба из Чемерике утицао на Бошка и ДВЕРИ да се инспиришу пропалом Републиканском странком у Чемерици, ка'е они су светли пример како Демонократија функционише.

Штавише, пролупали ама масно ПОДПЛАЋЕНИ дедаци из врха те странке на крају су прибегли и ДИРЕКТНОЈ КРАЂИ ГЛАСОВА еда би само зауставили Доналда у походу на Белу Кућу!

Међутим!

Ништа о'тога, вечерас је наш србски пријатељ Доналд Трамп убедљиво победио у Џујорку и даље се незадрживо креће напред!

Међутим!

Ми би ође да мало прикажемо форуму како изгледа ПРАВА владавина ПРАВА и прави Вожд овога остатка од остатака белог света на овој планети, па ка'е:

ВЛАДИМИР ПУТИН ДИРЕКТНО ОДГОВАРА НА ПИТАЊА НАРОДА:

Иначе оснивач Формуле-1 – чувени Берни Еклстон, изјавио је, како преноси Business Insider, да би волео да Владимира Путина види као лидера Европског континента, па ка'е:

Цитат:Господин Путин, по мом мишљењу, губи време у Русији.

Он треба да руководи целом Европом зато што то нико други сада није у стању!

Ово подписујемо!

Кака Чемерика, кака Републиканска странка, каки бакрачи, Бошко узми се упамет, СКИДАЈ ТУ МАШНУ И КУРТАЛИШИ СЕ ТЕ ЖЕНИЦЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА.

ЈЕС'ДА ЈЕ ИСТА ЈОШ ПОД ГАРАНЦИЈОМ АЛ'НИЈЕ ОНА НИ ЗА ПОЛИТИКУ НИ ЗА ЛИДЕРА, БАШ КАО НИ БИВШИ НЕОБАВЕШТЕНИ КОШТУНИЦА!

ТАЈ ПРОПАЛИ ДСС МОЖЕ САМО ДА УВУЧЕ ДВЕРИ У ПОГУБНУ НЕУТРАААААЛНОСТ, И ТАКО ПРЕПУСТИ СРБИЈИЦУ ВЕЛИКОМ ВОЈВОДУ КОЈИ СЕ ЗАСАД

Ј Е Д И Н И

ЈАСНО ОПРЕДЕЛИО ЗА ОДКБ И РУСКИ НУКЛЕАРНИ КИШОБРАН!

Међутим!

И поред великог нашег поштовања за Великог Војвода и његово дело, нас плаши она његова реченица из Хага, па ка'е:

РАСТУРИМ СВЕ ЧЕГА СЕ ДО'ВАТИМ!

Kada dolaziš na vlas'...

Izlaziš li na izbore u Torontu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-04-2016, 05:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  Како мислиш да Маћедонија припадне Србији? Да се припоји Србији?

Да.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(20-04-2016, 05:52 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Хоћеш рећи да је то лоша странка, онако чисто кад се гледа као фирма, дугорочно?

Некад била GOP (Grand Old Party) а сад се о тој величини само приповеда!

Осрамотили су се тотално у служби Интернационалној Лихварској Хидри па су данас спали на то да отворено и бестидно КРАДУ ГЛАСОВЕ од осрамоћеног и ојађеног народа тамо!

Ничија није горела довијека а од старе славе се не живи!

(20-04-2016, 08:00 PM)Mekenzi Пише:  Izlaziš li na izbore u Torontu...

Ми се одлучно противимо гласању по болесном систему који су нам Лихвари преко доконих енглеских Лордова увалили, а под називом:

"1 билмез = 1 глас"!

Сматрамо да на овом свету овамо доле НЕМА ЈЕДНАКИХ, сем онијех који су ВАИСТИНУ ЈЕДНАКИ, ну такав случај историја јошт није забележила!

Једноставно, у систему по коме и Доктор-Професор Универзитета, Ђенерал и неписмени цигојнер располажу сви са по ЈЕДНИМ гласом, туна свим иоле образованим људима нешта одавно смрди па зато паметна већина у свим земљама под капом небеском уопште и не учествује у тој фарси, просто НЕ ГЛАСА!

То је систем који су Лихвари нами увалили да би могли да манипулишу пучином преко МЕДИЈА који су у њиховим рукама!

А пучина јесте СТОКА ЈЕДНА ГРРРРДНА, ДОБРЕ ДУШЕ...кад?

Па само КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(20-04-2016, 05:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  Како мислиш да Маћедонија припадне Србији? Да се припоји Србији?

Не, него да је окупирамо! Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним