Поруке: 17,113
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,913
Нисам, али што бих сумњао у наше по том питању?
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Да, било је покушаја да се успостави контакт, али Енглези то нису дозвољавали. Свакако мислим од тог контакта не би било вајде.
НезнамСталин
Сталин је мислио да је других светски рат, као и први рат између Британце и Немце за територије, колонијални и светски утицај!
Мислим да су Руси садашњи Совијити, исто били тотално свесни да главна британска политика на балкан је упрећавање било који утисак Руса, у било којим облик.
Покојни Петар Симић је прегледао нешто од Руске архиве, јели је он нашао нешто од Руска мисљење од БРОЗ. Мустафа Голубић?
Броз није ђабе ставио Срби на Мађарске границе да се бори услучају да Совијити нападну СФРЈ, а није ђабе био припремљен да бежи преко Бриони до Аустрије!
Поруке: 4,414
Теме: 55
Углед:
654
Цитат:"Чекамо да видимо, можда има нешто друго, а ако је то све засновано на тврдањама Селимаја – а имамо доказе о његовим тврдњама, јер је он пријављивао црногорској полицији припаднике равногорског покрета, који су иначе моји политички противници, али то не значи да су терористи – ако је то био разлог, онда не мислим да је то био озбиљан разлог за такве речи. Али хајде да сачекамо, можда они имају нешто више сем тврдње Селимаја", рекао је Вучић и додао да ће се црногорске службе изненадити како то српске службе знају, али, каже, знају.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/...ikica.html
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
А што питаш Милослава, кад он не зна те људе?
Ухапшена су тројица које одлично знам. Они имају везе са тероризмом колико Мило са синаитима.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Питање
Да ли је почетни организованог отпора Крајинама, а касније КЈВО Динарска Дивизија има било какву регрутовачку политику према, региона Кордуну. Као што си потпуно свестан места страдао интензивни геноцид од усташа?
То је био један од првих запошљавања основу комунистичких партизана. И тих Корунаши су били један од првих редовима Партизана.
Углед:
654
(17-10-2016, 10:11 PM)Бенито Пише: А што питаш Милослава, кад он не зна те људе?
Ухапшена су тројица које одлично знам. Они имају везе са тероризмом колико Мило са синаитима.
Не питам га, него сам болдовао део где Вучић припаднике равногорског покрета назива "политичким противницима."
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
654
Није, у томе и јесте ствар.