Поруке: 2,490
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
950
Ипак је читао мемоаре Ратка Мартиновића. Да бар направи измишљену сцену пуцањем...Ипак, црвени вирус није лако победити...
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Сада иде прича:
'Добар овај Дража био, али ови његови кољачи...!'
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 72
Теме: 1
Придружен: Nov 2013
Углед:
3
Ja sam vam rekao da će taj kaplar da pravi sranja u seriji....
Углед:
221
Ево Бјелогрлић и Којо тртљају о друговима партизанима и онима који су изгубили четницима. Бјелогрлић каже да је дијете социјализма.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 08-12-2013, 10:29 PM од
херцеговац.)
Углед:
221
Ама, добар Дража, али ови његови кољачи...
Ово као да је снимало Сарајево, а не Радош Булајић.
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
Динчићу, какви су историјски подаци везано за овај догађај? Односно, шта се стварно дешавало? Колико ја знам Мартиновић помиње да је поручник Пажин убио на правди Бога неког сељака муслимана који је видевши колону војника почео да бежи.
Иначе, након ове епизоде Равне Горе под називом "Кама" кренула је ингенизона емисија на РТС која велича Титову Југославију и подгрева носталгију за лепим временима... А све уз помоћ великих титовца Које и Бјеле. Да се лепо покаже овако је било као у епизоди "Кама" а сада "како нам је лепо било за време друга Тите." Страшно.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
(Последња измена: 08-12-2013, 10:42 PM од
Felix.)
Поруке: 322
Теме: 5
Придружен: Aug 2013
Радош Бајић је луд човек сто посто!Таква глупост од серије досада невиђена.Треба га сместити у лудницу под хитно.Боже опрости који кретен зеза оволики народ.
Углед:
221
Шта је то?
Нисам гледао.
Прле и Ти'и у акцији? Прле и Ти'и по други пут међу Србима?