Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЈАВНИ НЕМОРАЛ У СРБИЈИ

Ево како БЕДНА ИМИТАЦИЈА СРБИЈЕ, под меком окупацијом Трулог Запада и западних УГУЗЉУБА, ЛАТИНИЧАРА, НЕСОЈА, НЕКРСТА, НЕРАСТА и НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, (са тенденцијом строгог довршења), види последње догађаје забележене у латиничарском листу 'Курир Бошко Буха', па каже:

Цитат:PONIŽEN, (ИЗНЕНАГЈЕН) I UVREĐEN:

Nikolić prestolonasledniku zabranio da položi venac?!

20.12.2014.Autor: Nemanja Pančić

Na Kraljevskom dvoru kažu da je princu Aleksandru dozvoljeno da tek pretposlednji položi venac, dok u Ministarstvu rada, u čijoj je nadležnosti obeležavanje svih ceremonija, kažu da je glavnu reč vodio protokol Predsedništva

BEOGRAD - Krunski savet princa Aleksandra Karađorđevića saopštio je da se država Srbija prema njemu ponela uvredljivo i protokolarno ga ponizila jer mu nije dozvolila da položi venac tokom svečanog obeležavanja stote godišnjice Kolubarske bitke.

Kako su naveli, prestolonaslednik nije dobio poziv već je ušao s patrijarhom Irinejom.

Циркус звани ОКУПИРАНА ЛАТИНИЧАРСКА СРБИЈА, комад у пет слика!

Пај'сад ово:

ПРЕДСЕДНИК КОЈИ НЕ ЗНА ДА ЧИТА, ЗАБРАЊУЈЕ "КРАЉУ", КОЈИ НЕ САМО ДА НЕ ЗНА НИ ДА ГОВОРИ НЕГО НЕ ЗНА НИ ДА СЕ ПРЕКРСТИ, ДА ЗАЈЕДНО СА "ПАТРИЈАРХОМ", КОЈИ НЕ ЗНА КАНОНЕ ЦРКВЕ, ДА ПОЛОЖИ ВЕНАЦ У СПОМЕН ДОГАЂАЈА О КОМЕ СВИ ЗАЈЕДНО НИШТА НЕ ЗНАЈУ!

Може ли дубље, има ли дна иђе на видику?!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(22-12-2014, 12:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПРЕДСЕДНИК КОЈИ НЕ ЗНА ДА ЧИТА, ЗАБРАЊУЈЕ "КРАЉУ", КОЈИ НЕ САМО ДА НЕ ЗНА НИ ДА ГОВОРИ НЕГО НЕ ЗНА НИ ДА СЕ ПРЕКРСТИ, ДА ЗАЈЕДНО СА "ПАТРИЈАРХОМ", КОЈИ НЕ ЗНА КАНОНЕ ЦРКВЕ, ДА ПОЛОЖИ ВЕНАЦ У СПОМЕН ДОГАЂАЈА О КОМЕ СВИ ЗАЈЕДНО НИШТА НЕ ЗНАЈУ!

Стварно не зна човек дал да се смеје или плаче!
Одговори

(22-12-2014, 12:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПРЕДСЕДНИК КОЈИ НЕ ЗНА ДА ЧИТА, ЗАБРАЊУЈЕ "КРАЉУ", КОЈИ НЕ САМО ДА НЕ ЗНА НИ ДА ГОВОРИ НЕГО НЕ ЗНА НИ ДА СЕ ПРЕКРСТИ, ДА ЗАЈЕДНО СА "ПАТРИЈАРХОМ", КОЈИ НЕ ЗНА КАНОНЕ ЦРКВЕ, ДА ПОЛОЖИ ВЕНАЦ У СПОМЕН ДОГАЂАЈА О КОМЕ СВИ ЗАЈЕДНО НИШТА НЕ ЗНАЈУ!

Може ли дубље, има ли дна иђе на видику?!

Изванредно! хихихи
Одговори

На сцени је увелико ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА Баја

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

Сада и ја видим да се нешто чудно догађа. Покушавам да нађем оправдања, али....

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

Цитат:Marija Šerifović u vezi sa Elenom Karić?!

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...clpn6HiKFw

Кидање хихихи Кез Креза Јок Smile

Цитат:Теодосић оставио Ражнатовићеву

http://www.glassrpske.com/zabava/trac_is...21114.html

Живот иде даље, везе почињу и завршавају се, шта рећи него браво Милошу!
Одговори

Ко има желудац нека проба послушати.
Одговори

Ја ћу опет о латиници и нашем греху према сопственом писму.
Страшно је глдати називе радњи, не по престоницим где је латиница главна од доласка комуњара, већ и по најзабаченијим паланкама доминира латиница. У јавним установама где се издају документи, обрасци штанпани ћирилицом а попуњавају се латиницом! Међ народом ретко, скоро уникатно срећеш неког да пише ћирилицу. Каже: "Лакше ми латиницом, навикао сам... Јебо га - их учитељ који није подизао Србина већ лоботомираног буздована.
Гледам по Бугарскојм где сам чешће у задње време и питам се: Како је је могуће да Бугари који су саставни де ЕУ све пишу ћирилицом, чак и касе бонови су ћирилични. Њихови сајтови су ћирилични, сви филмски титлови такође, а сваки Бугарин пише својим писмом. Дакле, како је могуће да Ми, курчевити Срби, који се величамо и уздижемо до самог божанског трона не видимо колико смо пали и одпали од србства?
Ко не схвата да је писмо - језик једног народа његов корен, индентитет, порекло и веза са праоцима, тај стварно нема шта очекивати од будућих генерација.
Одговори

(16-12-2016, 06:12 PM)Јеремија Пише:  Ја ћу опет о латиници и нашем греху према сопственом писму.
Страшно је глдати називе радњи, не по престоницим где је латиница главна од доласка комуњара, већ и по најзабаченијим паланкама доминира латиница. У јавним установама где се издају документи, обрасци штанпани ћирилицом а попуњавају се латиницом! Међ народом ретко, скоро уникатно срећеш неког да пише ћирилицу. Каже: "Лакше ми латиницом, навикао сам... Јебо га - их учитељ који није подизао Србина већ лоботомираног буздована.
Гледам по Бугарскојм где сам чешће у задње време и питам се: Како је је могуће да Бугари који су саставни де ЕУ све пишу ћирилицом, чак и касе бонови су ћирилични. Њихови сајтови су ћирилични, сви филмски титлови такође, а сваки Бугарин пише својим писмом. Дакле, како је могуће да Ми, курчевити Срби, који се величамо и уздижемо до самог божанског трона не видимо колико смо пали и одпали од србства?
Ко не схвата да је писмо - језик једног народа његов корен, индентитет, порекло и веза са праоцима, тај стварно нема шта очекивати од будућих генерација.

Брате Јеремија, ај'што могу блгари, Рус је то сто година васпитавао, враћао им језик и културу, па и прве официре у војсци им лиферовао директно из Русије!

Међутим!

Нас ође оставља без текста чињеница да и македонствујушчи тутуноберачите доле, држе своје Србско Писмо иако су под окупацијом Трулог Запада и под сталном претњом погибељи од стране жваљавих шифтара који су им ушли у ребра!

Која су Новосрби, НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, латиничари и шуго-носталгичари стока једна гррррдна, то је неописиво!

И види овога, НЕДОВРШЕНИ ХРВАТ који станује усред тужног и отужног Београда прети суграђанима НА КРВАВОЈ УСТАШКОЈ ГАЈЕВИЦИ, да ће оружјем на ђецу која бацају петарде!

http://srbin.info/2016/12/25/beograd-ne-...oruzanjem/

Тагата је наша поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Пај'сад ово, у Новосрба ударна вест дана како један добри Самарићанин нуди грејалицу комшијама у Новом Саду!

[Слика: komsija-700x643.jpg]

Међутим!

Нико се не пита зашто је овај чова руком ударао КВРГЕ по ћелавој латиници, нико се на пита да није то можда неки такозвани "хрват" кад му је толико стало да му оглас буде исписан крвавом хрватском гајевицом, то јест

U S T A Š I C O M!

У Новосрба србски дамар више не ради, пукли потпуно!

Вапај Србског Језика који Новосрб исписује хрватском гајевицом са квргама, па каже:

У кврге су ме бацили, о срама!
Да, то је било у прастаро време.
Јесам ли био крив? И зашто? — Тама
Ћути, и редом сва створења нéме.
У кврге су ме бацили, о срама!

Неко их стеже, а не видим ко је,
Ал' чујем како шкрипе кврге гнусне.
Под силном стегом прште кости моје,
И крв из рана на махове пљусне.
Неко их стеже, а не видим ко је.

Јаук и писка свуда око мене.
У редовима црним кврге стоје,
У њима пиште деца, људи, жене,
Неко их мучи, а не знају ко је.
Јаук и писка свуда око мене.

Стежи, о стежи, невидљива сило!
И немилосно кости моје мрви,
Док најзад моје не престане било
И не исцури кап последња крви!
Стежи, о стежи, невидљива сило!

О, како ти се слатко смејем сада,
Жртва се руга џелату што коље.
Зар то врхунац мучења и јада?
Зар ништа ниси измислила боље?
О, како ти се слатко смејем сада!

Удри, и мучи, и притежи јаче,
Ал' знај да неће прећи моје усне
Ни једна речца што моли ил' плаче,
Ни бапске клетве, ни слабости гнусне!
Удри, и мучи, и притежи јаче, —

Ал' докле редом деца, људи, жене,
Плачу и пиште, бедни, покрај мене,
И ропски клече пред скривеним створем,
Врх писке, клетве, и вапаја њини'
Летеће мирно дух мој у висини,
Ко морска ласта над широким морем.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(13-01-2017, 03:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Пај'сад ово, у Новосрба ударна вест дана како један добри Самарићанин нуди грејалицу комшијама у Новом Саду!

Међутим!

Нико се не пита зашто је овај чова руком ударао КВРГЕ по ћелавој латиници, нико се на пита да није то можда неки такозвани "хрват" кад му је толико стало да му оглас буде исписан крвавом хрватском гајевицом, то јест

U S T A Š I C O M!

Који си ти лик...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Праштајте ако смо кога уцвелили ал'све што рекосмо јесте СУШТА ИСТИНА!

А ИСТИНА је к'о крцуновача коју неки комуно-југовићи тајно пеку ође по Торонти и шире.

Кад је конзумираш-ЖЕЖЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-12-2014, 02:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јутрос рано, што'но кажу "пређе сунца и пре Литургије", читамо на РТС, па каже:

Цитат:Од око три милиона регистрованих возила у Србији, 0,017 одсто има посебне таблице, то јест оне на којима су ознаке сами бирали.

Садржај на таблицама не сме да буде провокативан, неморалан или супротан правном поретку....

Међутим!

Из видео-прилога исте "важне" вести за Србина, видимо да су текстови тијех специјалних таблица исписани искључиво на хрватском писму "Гајевици", која је међу последњим Србима познатија као

[b]U S T A Š I C A !!!
[/b]

Питамо се дакле, зар није јавно исписивање текстова на проклетом хрватском писму за Србина провокативно, неморално или супротно правном поретку, јербо је, и поред свега набројаног и...НЕУСТАВНО, јер је по Уставу Србско Писмо Ћирилица (бар ова Вукова полу-латиница) још увек званично писмо у Србији!

Зар није бар мало моралније да се сачека да Три Угурсуза на власти бар промене и тај Устав?

ПС

Са'ће дежурни да примете да се ми млого бринемо одавде, што не дођемо тамо, има важније итд...

Шта'ш
Већ сам ти писао да престанеш величати Хрвате и називати Гајеву латиницу Усташицом .

Људевит Гај :„Како да се препиремо што је код Србљах народно, што ли није, код Србљах, у којих од олтара до чобана ништа бити не може што не би народно било: код Србљах, од којих ми језик у својој мудрости и у свом богатству, и обичаје у својој изврсности и својој чистоћи учити морамо ако хоћемо да илирски живот обновимо: код Србљах који су у светињи свога српства онај народни дух и оно родољубство уздржали, који смо и ми у новије доба, ради слоге, под пространим именом илирства новим животом ускрснули: код Србљах, који су нама од старине све сачували, а којим ми мало али сасвим ништа гледе самога народнога дати не можемо?”

Људевит Гај је отворено, као и многи други, илирски језик сматрао српским:

„Та н. п. сав свет знаде и признаје, да смо ми књижевност илирску подигли и увели, ну нама још нити издалека није на ум пало икада твардити, да то није сербски већ илирски језик, паче поносимо се и хвалимо Богу Великому што ми Хервати с братјом Сербљима сада један књижевни језик имамо.”

Отац му је био Француз, а мајка Њемица. Реформу латинице је извршио по узору на Вука .
Одговори

(13-01-2017, 06:20 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  Људевит Гај је отворено, као и многи други, илирски језик сматрао српским:

„Та н. п. сав свет знаде и признаје, да смо ми књижевност илирску подигли и увели, ну нама још нити издалека није на ум пало икада твардити, да то није сербски већ илирски језик, паче поносимо се и хвалимо Богу Великому што ми Хервати с братјом Сербљима сада један књижевни језик имамо.”

Отац му је био Француз, а мајка Њемица. Реформу латинице је извршио по узору на Вука .

Није Људевит но Лудвиг, исто као што ни Вукова шћер у коју се заљубио несрећни Бранко, није била Мина него Вилхелмина!

И није по "угледу на Вука" но је своју гајевицу скрпио од чешког и пољског што са Вуком везе нема.

Вуков рад као ПЛАЋЕНИКА прије Аустрије најбоље је описао Гос'н Самарџић у свом капиталном делу "Тајне Вукове реформе", има на нету.

То што је Лудвиг као учен човек знао и признао то би такозвани "хрвати" пре језика прегризли но што би изговорили!

Према томе гајевица је било и остало писмо такозваних "хрвата", склепано за такозване "хрвате", а што то Новосрби користе за исписивање Србског Језика то је ругло и срамота, па се питамо имају ли бар мало стида и образа кад гледају како чокалије и тутуноберачите доле, такозвани "маќедонствујушчи", чувају Србско Писмо и поред тога што им жваљави шифтари држе нож под грло!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним