Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Изборна крађа 2016.

(02-05-2016, 03:57 PM)Mekenzi Пише:  Nama ođe prosvetaru trebaju 300 HRABRIH!
Al si i ti izgleda odustao od te ideje.

Почуча се вратија, чека се за још 299 + један професионални касапин за Крмнада!

Мис'им да уштроји вепра, да не буде забуне!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-05-2016, 04:22 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(02-05-2016, 03:57 PM)Mekenzi Пише:  Nama ođe prosvetaru trebaju 300 HRABRIH!
Al si i ti izgleda odustao od te ideje.

Почуча се вратија, чека се за још 299 + један професионални касапин за Крмнада!

Мис'им да уштроји вепра, да не буде забуне!

Kako uštrojt vepra a on ti ođe skuplja glasove za Boška da ne ostane ispod cenzusa...

Nego,

Ipak ostaje na 300.

Što se Počuče tiče, navatali ga ođe priveli eno ga u kućnom pritvoru ođe kod mene u Vršcu, ne moš čo'eka prepozat, ne sme da zucne sad, šta je bilo bilo je, sad je građanin ovog društva, više nije terorista koji je ratovao na okupiranoj teritroji Ukrajine za paravojne formacije...

A Deki Srbija?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише:  Колико моја маленкост види још ће се Србљи напушити кореански, кинески, а богме и осунећени - арапских курчина, е да би имали лечка струје, горива и шећера.

Јел вам добар пицоусти?
Многима јесте јер сад имају шећер, млеко и пар литара горива. Аферим галиоти!

Не, него ће Путин све то да нам обезбеди по повољним ценама, пошто смо браћа.

А иначе, откад вама Слобистима сметају кинески курчеви? Зар није цветокоса стално понављала како су нам то веееелики пријатељи? Хм....

Уосталом, шта фали тим курчинама, када нам их сервирају наши велики браниоци из деведесетих? Наше патриоте, велики борци за Велику и слободну Србију?

Да ли је могуће да су вам пре 10-15 година били добри, а сад вам наједном не ваљају? Ма није могуће...

Мени није био добар ни онда, а није ми ни сад, и то је разлика између нас и вас, који сте га бранили деведесетих, а сад вам одједном не ваља... да имате имало стида, покрили би се ушима и не би се јављали уопште.

То се Јеремија зове у пракси, Божија правда, кад нам они који су нас шатро као бранили, сад напушавају курцем...

(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише:  Препуцавање о петом, шестом октобру неодољиво ме подсећа на рад пролетерско - усташких бригада. Шта, јел требало побити пола Србије да би тамо неки набеђени демократа сео у фотељу и прогласио слободу?

Не, већ да би трули систем био демонтиран, и да би они који су га подржавали и учествовали у њему били адекватно кажњени.

И да би на крају, и они, као и они који ће доћи после њих схватили да не могу да се играју са нашим животима.

(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише:  Христос Воскресе!

Ваистину Васкрсе!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ваистину воскресе!

Ове године нисмо имали посебну тему за Васкрс па овде честитам Васкрс свим форумовцима уз мало закашњење.
Одговори

(03-05-2016, 08:05 PM)Ђуро Пише:  

Ваистину воскресе!

Ове године нисмо имали посебну тему за Васкрс па овде честитам Васкрс свим форумовцима уз мало закашњење.

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-hrist...rese--2123

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(03-05-2016, 11:06 AM)Громовник Пише:  
(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише:  Колико моја маленкост види још ће се Србљи напушити кореански, кинески, а богме и осунећени - арапских курчина, е да би имали лечка струје, горива и шећера.

Јел вам добар пицоусти?
Многима јесте јер сад имају шећер, млеко и пар литара горива. Аферим галиоти!

Не, него ће Путин све то да нам обезбеди по повољним ценама, пошто смо браћа.

А иначе, откад вама Слобистима сметају кинески курчеви? Зар није цветокоса стално понављала како су нам то веееелики пријатељи? Хм....

Уосталом, шта фали тим курчинама, када нам их сервирају наши велики браниоци из деведесетих? Наше патриоте, велики борци за Велику и слободну Србију?

Да ли је могуће да су вам пре 10-15 година били добри, а сад вам наједном не ваљају? Ма није могуће...

Мени није био добар ни онда, а није ми ни сад, и то је разлика између нас и вас, који сте га бранили деведесетих, а сад вам одједном не ваља... да имате имало стида, покрили би се ушима и не би се јављали уопште.

То се Јеремија зове у пракси, Божија правда, кад нам они који су нас шатро као бранили, сад напушавају курцем...

(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише:  Препуцавање о петом, шестом октобру неодољиво ме подсећа на рад пролетерско - усташких бригада. Шта, јел требало побити пола Србије да би тамо неки набеђени демократа сео у фотељу и прогласио слободу?

Не, већ да би трули систем био демонтиран, и да би они који су га подржавали и учествовали у њему били адекватно кажњени.

И да би на крају, и они, као и они који ће доћи после њих схватили да не могу да се играју са нашим животима.

Ваистину Васкрсе!

Добри мој Даре,

Рекох да нећу о овој теми полемисатеи а ево се јављам. Не, нећу о поменутој теми, само да појасним нешто.
Ја не делим Србе на њих и нас. Не, не дао Бог.
Срби су мени подједнако драги са свих страна и свих меридијана. Једе ме Срби који не схватају где смо, куда срљамо и како нас нестаје. Ја сам своје проживио и тешко да ћу (хвалим те Боже) дочекати оно што је ненминовно... А како ја судим дочекаћемо да нам цигани преотму државу.
Схватам ја фрустрације генерације која је стасавала под санкцијама, али... Памтим много па тако и, гладне године педесетих и почетак шездесетих. Морално неподобних и трајно обележених, наравно, четничких синова и унука, а потом и ибеоваца. Веруј ми Даре да је било теже него време деведесетих.

Нисам ја никада припадао ни једној партији (једном постао члан СЧ ДМ и остао до краја - деведесетпрве) посебно не СПС-у. Мој интервју данској телевизији 1992 (јесен) био је све само не ода Милошевићу. Критиковао сам га због недостатка енергије, као и неспособности да неутралише дебеовске службе. Оног тренутка када сам схватио да ће Србија бити демонтирана управо на причи како је Милошевић крив за све, покушавао сам свакоме у разговору да укажем где греши. Пљувањем Милошевића, терцирање западним службама, управо радимо у корист наше штете. То је почело пре Милошевића (половина осамдесетих) и само је пука случајност што су службе изабрале управо њега на позицију где се нашао.
Но, да не дужим, то су моје опсервације времена које је иза нас, које сам проживео што у некој јЕвропи, што у Србији (деведесете).

Поздрав
Одговори

Драги Јеремија, никако да схватиш да од комуниста никад Срба неће бити, јер су погрешно васпитавани и научени, тако да не могу ни једну овцу нацртану да сачувају, а камоли нашу свету Србију. То што су једног дана окренули ћурак и решили да им је исплативије, а само због проклете власти, да протурају Српску причу, иако су до колико јуче подржавали највеће крвнике Срба, их ни мало не чини Србима, већ више налик овима који су данас на власти.

Одговори

(03-05-2016, 11:06 AM)Громовник Пише:  Ваистину Васкрсе!

Ка'е се ВОСКРЕСЕ!

Ако сте већ решили да преводите баш све са нашег освештаног Србског на "наааародски" онда преведите и ВАИСТИНУ, рецимо "мајкеми" ил'тако то!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(03-05-2016, 08:57 PM)Николај Пише:  http://www.pogledi.rs/forum/Thread-hrist...rese--2123

Хвала Николаје. Нисам посјећивао тај подфорум.
Одговори

Двери-ДСС су прешле цензус. Док се другачије не одлучи. Затрпана је прича о крађи, која ће кулминирали на следећим изборима.
Одговори

Не може другачије да се одлучи. Све је пребројано сем Новог Београда ђе су Двери добиле више од Снс (мислим 37% а снс 35%)
Одговори

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: qaBXBK7.jpg]

Тај Радуловић је ТРОЈАНСКА КОЊИНА Трулог Запада, ако су га покрали кад верује у сумануту идеју гласања по систему 1 билмез = 1 глас!

Једино што вреди код њих то је ова Јасмина Николић, лепа жена ама подржава ЛГБТ и остало...шта'ш...нико није савршен!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(02-02-2017, 04:51 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Тај Радуловић је ТРОЈАНСКА КОЊИНА Трулог Запада

За разлику од коњине коју ти фаааворизујеш, бар има муда да критикује Вучића, а и сигурно више смисла о правној држави него онај који је продавао скупштинска места, а станове по Земуну делио као да су му очевина...

По мени је свака коњина која није учествовала у власти боља него ове које гледамо последњих сад ће још мало 30 година... Шок

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним