(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише: Колико моја маленкост види још ће се Србљи напушити кореански, кинески, а богме и осунећени - арапских курчина, е да би имали лечка струје, горива и шећера.
Јел вам добар пицоусти?
Многима јесте јер сад имају шећер, млеко и пар литара горива. Аферим галиоти!
Не, него ће Путин све то да нам обезбеди по повољним ценама, пошто смо браћа.
А иначе, откад вама Слобистима сметају кинески курчеви? Зар није цветокоса стално понављала како су нам то веееелики пријатељи? Хм....
Уосталом, шта фали тим курчинама, када нам их сервирају наши велики браниоци из деведесетих? Наше патриоте, велики борци за Велику и слободну Србију?
Да ли је могуће да су вам пре 10-15 година били добри, а сад вам наједном не ваљају? Ма није могуће...
Мени није био добар ни онда, а није ми ни сад, и то је разлика између нас и вас, који сте га бранили деведесетих, а сад вам одједном не ваља... да имате имало стида, покрили би се ушима и не би се јављали уопште.
То се Јеремија зове у пракси, Божија правда, кад нам они који су нас шатро као бранили, сад напушавају курцем...
(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише: Препуцавање о петом, шестом октобру неодољиво ме подсећа на рад пролетерско - усташких бригада. Шта, јел требало побити пола Србије да би тамо неки набеђени демократа сео у фотељу и прогласио слободу?
Не, већ да би трули систем био демонтиран, и да би они који су га подржавали и учествовали у њему били адекватно кажњени.
И да би на крају, и они, као и они који ће доћи после њих схватили да не могу да се играју са нашим животима.
(01-05-2016, 01:29 AM)Јеремија Пише: Христос Воскресе!
Ваистину Васкрсе!