12-02-2017, 11:17 PM
(12-02-2017, 09:38 PM)Србин Пише: Због чега нападате Владу, ви сви који га нападате имате веома чудну логику (благо речено) та иста памет и та иста логика коју овде просипате је гласала 90-тих прво за СПО а после за ДОС и то под изговором рушења комунизма па на власт доведосте ем веће лопове ем комунисте и још увек се тиме потајно дичите.Половина од вас не воли Вучића зато што немате високе плате и добро запослење а да имате волели бисте га. Ја лично сам монархиста, али сам задњих петаест година од када имам право на свим изборима гласао за СРС и то не зато што мислим да је добра него да је најмање лоша, ако и ви сви овде и ја са вама будемо чекали некога са киме се потпуно слажемо нећемо га никад дочекати а Србији ће бити све горе и горе. Оставимо ситна не слагања са стране. Сви заједно у један фронт ради одбране Србије и Српства на начин који нам тренутно стоји на располагању, а сви ви у себи дубоко знате да ће српском национализму бити много боље ако победи Војислав Шешељ него било који други председнички кандидат на овим изборима.
Ајд не сери,леба ти!