Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШЕШЕЉ 2017.

(12-02-2017, 09:38 PM)Србин Пише:  Због чега нападате Владу, ви сви који га нападате имате веома чудну логику (благо речено) та иста памет и та иста логика коју овде просипате је гласала 90-тих прво за СПО а после за ДОС и то под изговором рушења комунизма па на власт доведосте ем веће лопове ем комунисте и још увек се тиме потајно дичите.Половина од вас не воли Вучића зато што немате високе плате и добро запослење а да имате волели бисте га. Ја лично сам монархиста, али сам задњих петаест година од када имам право на свим изборима гласао за СРС и то не зато што мислим да је добра него да је најмање лоша, ако и ви сви овде и ја са вама будемо чекали некога са киме се потпуно слажемо нећемо га никад дочекати а Србији ће бити све горе и горе. Оставимо ситна не слагања са стране. Сви заједно у један фронт ради одбране Србије и Српства на начин који нам тренутно стоји на располагању, а сви ви у себи дубоко знате да ће српском национализму бити много боље ако победи Војислав Шешељ него било који други председнички кандидат на овим изборима.

Ајд не сери,леба ти!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Тако, тако иди лупај у шерпе и дувај у пиштаљку

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(12-02-2017, 11:44 PM)Србин Пише:  Тако, тако иди лупај у шерпе и дувај у пиштаљку

Поштовани корисниче форума, не замери што те не ословљавам по називу који си сам себи дао , као и сви остали на форуму. Мало ми је дегутантно да присталицу Хрвата називам Србином, неко ће помислити да се спрдам, али то ми није намера. Можеш ли ми објаснити шта једног младог човека тера да гласа за извесног Вјекослава са Грбавице ? И шта је тачно циљ политике "српске" радикалне странке. Да ли је то тотално уништење Срба или само повлачење свих Срба у Румунију ?
Одговори

Цитат:Поштовани корисниче форума, не замери што те не ословљавам по називу који си сам себи дао , као и сви остали на форуму. Мало ми је дегутантно да присталицу Хрвата називам Србином, неко ће помислити да се спрдам, али то ми није намера. Можеш ли ми објаснити шта једног младог човека тера да гласа за извесног Вјекослава са Грбавице ? И шта је тачно циљ политике "српске" радикалне странке. Да ли је то тотално уништење Срба или само повлачење свих Срба у Румунију ?

Врло радо ћу ти објаснити, Војислав Шешељ није хрват, већ Србин из Херцеговине (село марева љут) где му живи и дан данас одређен број рођака, а ту теорију је изнео Вук Драшковић, Војислав Шешељ је уписан у црквену књигу крштених у манастиру Завала 1958. године, а кум му је био извесни Божидар Кораћ чији гроб се налази стотинак метара од поменутог манастира, у све ово сам се уверио својим очима. Ја нисам страначки активиста или војник како се каже, зато не желим да овде износим гомилу шаблонских глупости некога из те феле. Политику Војислава Шешеља ја доживљавам као српску и антиглобалистичку политику, за разлику од просечног Србина који не воли западне земље зато што никада није био у њима а желео је па је бесан, ја сам у већини тих земаља био, исто тако био сам и у Русији и Белорусији, имам познанике, пријатеље и контакте и на једној и на другој страни и када бих ме сад питао у којој земљи би после Србије волео највише да живим рекао бих ти у Белорусији, просто једноставно сматрам себе за тврђек српског националисту и антиглобалисту, не слажем се у свему са Војиславом Шешељем али просто све ове године мислим да од њега нема бољег кандидата и мој глас припада њему исто тако мислим да је својим држањем на робији у Хагу показао да је спреман и кад за то постоји могућност испаштања спреман да остане доследан у својим уверењима, и мислим да је у Хагу доказао да је Србин па макар по националности био и Азербејџанац.

Одговори

(13-02-2017, 01:31 AM)Србин Пише:  Врло радо ћу ти објаснити, Војислав Шешељ није хрват, већ Србин из Херцеговине (село марева љут) где му живи и дан данас одређен број рођака, а ту теорију је изнео Вук Драшковић, Војислав Шешељ је уписан у црквену књигу крштених у манастиру Завала 1958. године, а кум му је био извесни Божидар Кораћ чији гроб се налази стотинак метара од поменутог манастира, у све ово сам се уверио својим очима. Ја нисам страначки активиста или војник како се каже, зато не желим да овде износим гомилу шаблонских глупости некога из те феле. Политику Војислава Шешеља ја доживљавам као српску и антиглобалистичку политику, за разлику од просечног Србина који не воли западне земље зато што никада није био у њима а желео је па је бесан, ја сам у већини тих земаља био, исто тако био сам и у Русији и Белорусији, имам познанике, пријатеље и контакте и на једној и на другој страни и када бих ме сад питао у којој земљи би после Србије волео највише да живим рекао бих ти у Белорусији, просто једноставно сматрам себе за тврђек српског националисту и антиглобалисту, не слажем се у свему са Војиславом Шешељем али просто све ове године мислим да од њега нема бољег кандидата и мој глас припада њему исто тако мислим да је својим држањем на робији у Хагу показао да је спреман и кад за то постоји могућност испаштања спреман да остане доследан у својим уверењима, и мислим да је у Хагу доказао да је Србин па макар по националности био и Азербејџанац.

Шешељ је циркузант који ће по потреби да прода изборе кад год му се укаже прилика за то , што је већ једном и урадио. Глас за Шешеља је бачен глас. Може тај да буде антиглобалиста али може и глобалиста зависи шта му одговара. Пре неких 26-27 година тај доктор предвојничке обуке је окупљао неке " добровољце" који би помогли амeриканцима у рушењу режима у Ираку. Али видиш и то се заборавља као и много тога другог у народу српском. Тако да је тај његов антиглобализам и " српски национализам" једна релативна појава . Може да буде а и не мора да значи,све је ствар договора.

... ту нема ни Србина ни човека...
Одговори

Невероватно!

Вукови "четници" живе и после острашћеног играча козарачког кола Вука Драшковића, који је осрамотио да блата и земљу и народ па га се и његови следбеници стиде али његове "идеје" и даље непоколебљиво рабе!

То је к'о она "И после Тита-Тито"!

Тагата је наша поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-02-2017, 02:38 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Невероватно!

Вукови "четници" живе и после острашћеног играча козарачког кола Вука Драшковића, који је осрамотио да блата и земљу и народ па га се и његови следбеници стиде али његове "идеје" и даље непоколебљиво рабе!

Тагата је наша поголема!

Не знам ко је " Вуков четник" али знам ко је на интелектуалном нивоу птице Колибри. То је један лицемер и пакосник из Канаде који прештампава своје бесмислене постове са теме на тему.
Одговори

(13-02-2017, 02:49 AM)ЈВуО-КГ Пише:  

Тагата је наша поголема!

Не знам ко је " Вуков четник" али знам ко је на интелектуалном нивоу птице Колибри.

Знамо и ми ко је ође ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ПАТУЉАК И ИДЕОЛОШКИ БОГАЉ, ал'не мораш твог пајтоса убијати у појам пред свима!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(13-02-2017, 03:15 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Знамо и ми ко је ође ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ПАТУЉАК И ИДЕОЛОШКИ БОГАЉ

Одлично. Направио си први искорак у сагледавању сопственог незнања.
Одговори

(13-02-2017, 03:18 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(13-02-2017, 03:15 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Знамо и ми ко је ође ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ПАТУЉАК И ИДЕОЛОШКИ БОГАЉ

Одлично. Направио си први искорак у сагледавању сопственог незнања.

Ооооо пардооон, ако си ти преузео вођство од Шумашипца (иначе кованица од шупак и шифтар) нисмо знали, честитамо, честитамо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:Шешељ је циркузант који ће по потреби да прода изборе кад год му се укаже прилика за то , што је већ једном и урадио. Глас за Шешеља је бачен глас. Може тај да буде антиглобалиста али може и глобалиста зависи шта му одговара. Пре неких 26-27 година тај доктор предвојничке обуке је окупљао неке " добровољце" који би помогли амeриканцима у рушењу режима у Ираку. Али видиш и то се заборавља као и много тога другог у народу српском. Тако да је тај његов антиглобализам и " српски национализам" једна релативна појава . Може да буде а и не мора да значи,све је ствар договора.

Ја то нисам заборавио, али исто тако мораш признати да ко год је у то време био наклоњен четништву воле је и Америку, сада је лако причати и паметовати у титово време огромна већина Срба је подржавала СКЈ јер до других података није ни могла доћи, мали број који је и тада био четнички настројен је ћутао и крио то ко змија ноге. Четничка деца која су живела у СФРЈ се никада по томе нису истицала, јер су била уплашена терором комуниста и углавном су повучена и дан данас. Опет понављам да Шешељ није идеалан, али ајде ми реци по твом мишљењу ко је бољи кандидат од њега на овим изборима и зашто?

Одговори

Па ви овсте ненате мудрости ни памет да бирате најпаметни човек за посла.....

Што знаћи он не мора да буде у било којој политичкој партији.....

И колико година овде дрвете?
Одговори

(13-02-2017, 07:10 PM)Србин Пише:  Ја то нисам заборавио, али исто тако мораш признати да ко год је у то време био наклоњен четништву воле је и Америку, сада је лако причати и паметовати у титово време огромна већина Срба је подржавала СКЈ јер до других података није ни могла доћи, мали број који је и тада био четнички настројен је ћутао и крио то ко змија ноге. Четничка деца која су живела у СФРЈ се никада по томе нису истицала, јер су била уплашена терором комуниста и углавном су повучена и дан данас. Опет понављам да Шешељ није идеалан, али ајде ми реци по твом мишљењу ко је бољи кандидат од њега на овим изборима и зашто?

Наравно да су сви волели Америку, али све је то променила породица Клинтон. Ја би их волео и данас да се нормално понашају према нама, исто тако и са Француском. Нисам волео Енглезе, Немце и багру сличну њима...Гледај, ниси ти могао да идеш улицом и да вичеш деда ми је био четник и други деда ми је био четник , али сам славио славу без прекида тј. моји , никада се није прекинуо континуитет празновања.

Од Шешеља су сви кандидати бољи, рећи ћу ти и зашто, зато што би свако од кандидата уколико победи прихватио ту победу, Шешељ не би, искомбиновао би се за неке паре и признао пораз што му не би било први пут. Шешељ је човек који пре свега гледа лични интерес. А његови радикали никада нису имали такву снагу док је он био ту као што су је имали кад је странку водио лажни сеоски домаћин Томислав Николић.

Ми данас и најебавамо од радикала и бивших и садашњих , за бивше видиш и сам шта раде а ови актуелни заузимају места у скупштини без разлога и понашају се као да су ови из опозиције на власти па ударају по њима сваки дан, а Вучића " заборавили ".

Српска Радикална Странка није добра за Србију зато што неким Србима причају оно што би ови волели да чују а то углавном нема везе са реалношћу и тако народ доводе у тешку заблуду. Наравно, то није први пут али ме искрено изненађује број оних које Шешељ може да шалта како хоће.
Одговори

(13-02-2017, 02:49 AM)ЈВуО-КГ Пише:  

Тагата је наша поголема!

Не знам ко је " Вуков четник"....

Како не знаш?

Па ево ти класичног сучељавања између лупетања, лажи, фалсификата и бљувотина страсног играча козарачког кола Вука ма'нитога, КОЈЕ ТИ ОЂЕ ЗАСТУПАШ И ШИРИШ, и лекција које је истоме дао Велики Војвода Војислав Шешељ, па каже:

Истог Вука се ви НАТО-Четници сад стидите АЛ'ЊЕГОВЕ БЉУВОТИНЕ И ДАЉЕ ШИРИТЕ И СА ЊИМА СМРДИТЕ СВУДА И НА СВАКОМ МЕСТУ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним