Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Добро, јави кад се укључи, штета би било да так мисли пропа'ну!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(08-12-2016, 04:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Добро, јави кад се укључи, штета би било да так мисли пропа'ну!

Kada napises nesto stisnes prt scr i snimis
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Шта је проблем са форумом? Кад се покуша конекција са рачунара на коме сам најчешће, не успјева ми.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Чему брисање????секташ, јеретик, издајник нису довољно увредљиве речи или.....
А приватне поруке не читате???
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 09-02-2017, 11:05 PM од
смедерево.)
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Зашто не може да се обрише порука?
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Искључена је та опција за форумаше, било је злоупотреба, један форумаш је из чиста мира обрисао све своје поруке на форуму, и пореметио ток силних дискусија.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
201
Па требало би увести да се може обрисати појединачна порука
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Админе, јел' може још нека тема да се отвори на ПФ Православље? Само питам.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Јел могуће наместити да поруке које су од онога ко је стављен на игнорисање не буду приказане као "нове" сваки пут кад се уђе на форум? Што ми показује да има нових порука на теми ако ја не желим да читам и ставио сам на игнорисање?
Поруке: 87
Теме: 22
Углед:
5
Средићемо и то, поред осталог, убрзо.
Углед:
201
Те старије из 2014. не могу никоме, ако ти новије могу онда је у реду.