Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Добро, јави кад се укључи, штета би било да так мисли пропа'ну!

Smile

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-12-2016, 04:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Добро, јави кад се укључи, штета би било да так мисли пропа'ну!

Smile
Kada napises nesto stisnes prt scr i snimis

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта је проблем са форумом? Кад се покуша конекција са рачунара на коме сам најчешће, не успјева ми.
Одговори

(15-12-2016, 02:30 PM)Брада Пише:  Шта је проблем са форумом? Кад се покуша конекција са рачунара на коме сам најчешће, не успјева ми.
Укуцај поново назив сајта, сигурно иде са ''кеш меморије'', која је запамтила неку блокаду.
Одговори

Чему брисање????секташ, јеретик, издајник нису довољно увредљиве речи или.....
А приватне поруке не читате???

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Зашто не може да се обрише порука?
Одговори

Искључена је та опција за форумаше, било је злоупотреба, један форумаш је из чиста мира обрисао све своје поруке на форуму, и пореметио ток силних дискусија.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Па требало би увести да се може обрисати појединачна порука
Одговори

Админе, јел' може још нека тема да се отвори на ПФ Православље? Само питам.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Јел могуће наместити да поруке које су од онога ко је стављен на игнорисање не буду приказане као "нове" сваки пут кад се уђе на форум? Што ми показује да има нових порука на теми ако ја не желим да читам и ставио сам на игнорисање?
Одговори

Средићемо и то, поред осталог, убрзо.
Одговори

Много слика које су у формату пнг и јпг немогу да се прикажу у фасцикли најлепше четничке слике.
на пример по 4-5 слика по страници није могуће видети.
Имате ли неки савет зашто је то тако?
користим виндовс 7 гугл хроме и сафари на ајфон 6 иста ствар на оба оперативна система.
Унапред хвала

Одговори

Те старије из 2014. не могу никоме, ако ти новије могу онда је у реду.
Одговори

(20-03-2017, 02:26 PM)Драган Ивановић Пише:  Много слика које су у формату пнг и јпг немогу да се прикажу у фасцикли најлепше четничке слике.
на пример по 4-5 слика по страници није могуће видети.
Имате ли неки савет зашто је то тако?
користим виндовс 7 гугл хроме и сафари на ајфон 6 иста ствар на оба оперативна система.
Унапред хвала

Слике бришу сајтови који их држе, после неког времена.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним