Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Где дође Четништво и како даље?

(02-10-2013, 12:48 PM)Лепи Бора Пише:  Прелаз из комунисте у Србина, је наравно могућ.

Само што такви и после "преласка" и даље настављају да резонују комунистички, па под маском Српства настављају да уништавају Српство. Као на пример твој љубљени Злоба, који је водио баш добру "Српску политику": где год је он бранио Србе, ту Срба више нема.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

(02-10-2013, 06:03 PM)Громовник Пише:  ...
Само што такви и после "преласка" и даље настављају да резонују комунистички, па под маском Српства настављају да уништавају Српство. Као на пример твој љубљени Злоба, који је водио баш добру "Српску политику": где год је он бранио Србе, ту Срба више нема.

Добар закључак и лош пример.

Није први пут да српска борба изгуби, због тренутка када је вођена. Наравно да је Слоба имао мали милион глупих одлука, које су нас све скупо коштале, али и сви услови су били такви. Не бих ни набрајао Слобине глупости, поред досових су незнатне...

Мада пресудна његова глупост је Кумановски папир! Зато је са правом слетео са власти, АЛИ дођоше гори...

А као прво, Слоба се и није продавао за великог Србина и Четника - био је Искрен! Остао је титовац (много више речима, него делима...) и комуниста до краја.

Проблем су били вук и слични удбашки дрипци!
Не само да су обрукали и Српство и Православље и Четништво, већ су доста лаковерних људи подвели да раде против интереса Срба и Србије.

Исто то и данас ради југословенски престолонаследник, завлачи лаковерне људе, да сутра крену против свог Народа.

Ето, то су проблеми Четништва и Срба уопште, нема правих људи да представљају исте. Војвода Војислав, ако се и икада врати из хага, овде ће га докосурити очас, а други нема ко.

Свеједно Даће Бог Слободу, ако то измолимо!
Одговори

Неки суштински одговор на целу ову тему је:

Наш Народ, а самим тим и Четништво и појмање Четништва, је унижен јер се одрекао свог Православног Корена.

Корена који каже да се Воли Бог више од свега и да се чини другим људима, само оно што волимо да и други чине нама.

Све Добро и све лоше што нам се дешава, је у тим Господњим речима.

И како сад објаснити људима који нису Православни у пуном смислу те речи. Да Дража није и не може изгубити, да није нико изгубио, ко је свој живот положио за Добробит других, за Правду и Истину?

Како објаснити да Врли потези у нашој историји, а које смо толико скупо плаћали, нису узалудни?

Зато је добро подсетити се неких фундамената Православља (како их ја видим наравно):

Сила, Мудрост и Моћ која је Направила Свет, Природу и Човека, је Чиста Љубав, Истина, Вечност, Правда, ...

Али да станемо код Правде.

Једини који могу и чинити неправду, су Свесна Бића: Анђели и ми Људи. Наши прародитељи Адам и Ева сагрешише Богу, као Свесна Богом Створена Бића (не могу животиње саме од себе грешити).

Цео Стари завет је трагични опис грешних људи, да са себе оперу болест греха, јунећим и овчијим жртвама, као нечим релативно чистим. Али џабе, цео космос је пао, када је Богом Постављен човек пао као господар природе...

Бог онда Шаље Свог Јединородног Сина, да својом Пречистом Крвљу, Исплати све менице, дугова због грехова свих људи у свим временима. Али само оним људима, који Признају ту Божју Чистоту и Жртву. Јер Пред Богом сваки грех мора бити Плаћен, јер је Бог и Правда! А како смо ми људи прљави и немамо чиме платити грехове, Сам Бог Својом Пресветом Крвљу, Исплаћује наше дугове из Љубави! А Бог Неће Исплатити грехове свим људима, јер Поштује Собом Дану Слободу људи, да га воле, или (ако не желе) не воле...

На Христом Донетој и Дариваној Речи, Бог је Успоставио и Своју Пресвету Цркву, која нама Верним људима (грешницима свих врста), даје Спасоносне Христове Тајне, као Лек Греху и Извор Вечног Живота (после земне смрти).

Ето то је неки фундамент (како га ја видим), Православља наших предака, пут са кога смо ми одступили (углавном на жалост)!

Зато немој да нас данас чуди Чистота, Храброст, Пожртвованост, спремност на најтеже муке и невоље, наших старих, јер они су имали Дубоку и Искрену Веру, Наду и Љубав!

Како свих старих Срба, тако Драже и Четника.
Ето то би био и једини суштински рецепт за како даље са Четништвом?

Значи свеопшти Повратак Православљу!

И сада управо на ТВ, нека кокошчина министарка, говори пред Народом да је Црква = попови са њиховим гресима! Сатана ради са својим саборцима увек. Немојте бежати од Цркве због грехова попова! И Свештеници су људи и они могу грешити, што и чине, у Цркву се не иде са туђим гресима, већ са својим!
Одговори

Данас је неко јавно "четништво" спало на:

Подгузивање енглезима и припомоћ да се њихова кривица за убиство Драже и крвави прогон ЈВУО и Срба елиминише.

Да се енглеска кривица за (само од 1941.):

- Улазак луде масонске државе нагло у рат са лудаком хитлером.
- Усташки покољ над око 1.100.000 Срба.
- Помоћ од почетка титу бандиту и изазивање "грађанског" рата.
- ОМЕТАЊЕ Драже званично "савезника".
- Спречавање Дражиног тражења других (правих) савезника.
- Злочине балиста над Србима.
- Послератни покољ, пљачку и рушење Српства:
а) убиства, малтретирања, одузимање имовине, Срба и Српске Цркве.
б) насељавање Космета шиптарима и прогон Срба са Космета.
в) границе устројене тако да Србе поделе, а запад то ПРИЗНА.
г) помоћ свим Српским душманима 100% и одмоћ Србима 100%.
д) долазак ДОС-а на власт (поново тито у Србији) 2000.
ђ) сво разарање свега Српског (као под титом), од доласка ДОС-а на власт.
е) крађу свих Српских фабрика и селидбу у словенију, кроату, бих...
ж) - прогон било ког и каквог покушаја искакања Србије из рупе, нпр техноменаџери,
...
...

Нема шансе да се укратко опише сва енглеска (масонска, демократска) монструозност овде.

И онда се нађе паметница и пита у сред англо злочина:
"Што си ти оптерећен англиканцима?"

То се пита данашњи "четник"?
Данас, када англиканци спроводе у окупацији Србије, задње потезе на затирању Српства?! После бомбардовања, отимачине Светог космета, 10-огодишњих санкција Србима, исл?!?!

Вероватно би требало да будем оптерећен Стаљином умрлим 1953...
Или "комунизмом" исчезлим са планете одавно?

Али то је и за очекивати од титоваца, који су навикли на повластице, правили се енглези под титом ("отмено" пљували комунизам у УН, а ДЕБЕЛЕ плате од тите за рад у УДБ-и). Па под Слобом (нема више дебелих плата за то) нањушили паре у енглеза и глумили слободаре (демократе) укратко били издајници, а сада примају плату, да глуме четнике и обришу гумицом узроке слома Српства 1945.

Могу то њихово "четништво" да продају њиховом тити...
Било ко са 1% соли у глави, зна о чему се ту ради.

Зато данас свим Српским патриотама и КОМУНИЗАМ изгледа бољи од Четништва. Четништва где су војводе николић и бора чорба, а краљ мутави масон, где историчари чувају енглезе ко очи у глави, а Дражу и ЈВУО приказују као самоубице, фашисте, расисте и будале? Зато им је и најлакше да пљују по Слоби и Стаљину, јер они не могу лако да узврате.
Одговори

Сада прочитам тему са: Погледи форум / Култура и наука / Четнички покрет
Именом: "Нова ТВ серија - Равна Гора"

Пост: http://www.pogledi.rs/forum/Thread-nova-...11#pid4611

(Хвала Вукашину Петковићу на посту)

И не могу да верујем како се пера симић јефтино офирао, ево битног дела текста:

Цитат:ВОДИЧ ЗА ГЛЕДАЊЕ СЕРИЈЕ „РАВНА ГОРА“
Перо Симић
...
Зато ми се идеја главног уредника Недељника да напишем текст о томе шта би гледаоци "Равне горе" требало све да знају да би боље разумели време о коме она говори, чинила помало необичном.
...
равноправно делити и покуде и евентуалне похвале за непознате и мање познате чињенице које следе:

1. У истом хороскопском знаку као и Драгољуб Михаиловић, рођени су Салвадор Дали, Петар Иљич Чајковски, Сигмунд Фројд, Вилијам Шекспир, Карл Маркс, Хари Труман, Владимир Иљич Лењин, Иво Андрић, Марија Терезија, Адолф Хитлер, пророк Мухамед. И Михаиловићева зла коб Јосип Броз Тито.
...
http://www.nedeljnik.co.rs/vodic_za_gled..._gora.html

Значи чувени и по Милославу одговарајући историчар јосипа тита, је један обичан сујеверац!

Ето колико је "напредовао" од бившег брозовца и ултра комуњаре. "Напредовао" да је "постао" јеретик...

Треба ли да понављам Каноне Православне Цркве, или и Мојсијеве Законе Старога Завета (јер су ту јереси исте и исто третиране)?
Са обзиром на ситуацију треба...

Каже Стари Завет (слободан цитат): "Ко верује у звезде и прориче догађаје по звездама, да га Израиљ заспе и убије камењем, јер ружи Бога Израиљевог!"

Треба ли да тражим Канон Православне Цркве, где се такви ИЗОПШТАВАЈУ из Цркве и збрајају са јеретицима?
Ако треба наћи ћемо...

И тако перо симић, ни пет ни шест, већ онако ЛАДНО, почне да булазни о хороскопу једног Драже?

На страну то што ће било ко реалан и нормалан рећи: "Историчар а сујеверан? - *ерем се на такву историју..."
Него ће и комуњаре рећи: "Ето таки су Дражини браниоци - сујеверне ... замлате."
Него ће и Црква Православна Рећи (а речено давно, нема потребе понављати):
"Анатема на звездо читаче!"

И где се хоће да дође Четништво и Дража, са таквим "браниоцима"?

Нећу даље да ширим причу о пери симићу, на то где гостује, ради, ко га цени и поштује, овде и у свету. Само на теми о титу:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-sta-se-zna-o-titu
или и:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-ponov...ihailovica
или и:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-ko-je...-cetnistvo

Спомињали смо пресудан утицај енглеза на Дражину осуду и убиство целе Србије, ЈВУО-а, итд...

Да би господин перо, не бранио Дражу, него када зине, не може да не брани енглезе - Дражине и Српске, убице и душмане!
Што при томе Опада Русе и Стаљина, везујући их са енглеским злочинима, па само да је то, довољно је за презир...

Па онда, "енглез", има преко 30 год а верује у хороскопе = масон...

Значи ако такви КОРИСТЕ Дражу и Четништво, да би БРАНИЛИ његове и њихове УБИЦЕ и ДУШМАНЕ, шта рећи?

Ако се овако настави са "одбраном Драже и ЈВУО", није немогуће да се са Неба чује: "Немој да ме бране моје не Покајане убице."

А на земљи се неће чути ништа, ништа сем ПРЕЗИРА ка таквим Четникоубицама - "четницима"...

Ко разуме схватиће, ко не, платиће. Јер сви ћемо ми у други свет, кад тад, а онда нема: "Нисам знао!" - Ако ниси, а што кудиш невине и правдаш зле?
Одговори

Četništvo iskreno danas ne postoji. Poslednji pravi četnički vojvoda je bio Momčilo Đuić i time se ozbiljna i validna četnička priča završava.

Svi tzv "četnici" iz ratova devedesetih od vojnika do političara su po meni lažni i to je više bilo neko "napucavanje" imena sa prefiksom vojvoda koji su sami sebi nadenuli uz ime. Dve hiljaditih imamo navijače "četnike" i ove budale kao što je ovaj nesrećnik Živković koji je sam sebe proglasio četnikom. Što se prozapadne četničke dijaspore tzv.(emigracije) tiče i tu je slabo sve ovi mladi naraštaji slabo sve to kapiraju, matori su uveliko u 80-im godinama tako da ozbiljno četništvo ne postoji.

Ono na čemu treba raditi jeste ispravljanje svih istorijskih nepravdi koja su nanete ovom pokretu od komunista, ostalo je sve istorija.

Sigillum Militum Xpisti !
Одговори

Ма вечином Српски свет је глуп према свога прошлости.....то није само саде него то стојих вековима.....то бих можда објасњилов зашто се сличне грешке често се понављају кроз историје....или заиста болујемо од колетивног амнезије.

Ја мислим то исто звући за словенски свет.....

Ако се нагомила грешке преко векова ми буквално се убијамо међу себе мелинијум ....камолих последних 50 година.

Кад се историја или слобода се гуши.....или се сипља прашине према праве расправе и чисте аналитике. То ће увек да коста невине главе у будућности.

Садашна глупости....и кратко видности ће платити будући унучади....обично са главом.

У последних 150 година тај процес чиста лудост је довела нације где је саде.

А то је да Душманих Србија не требају да Ратују са њом.....зашто Србија умире.....сваке године нестаје један мали град.

Под том темпом.....изгледа да нас сљива чека!

Цела концепција ткз Западна Друштва лично УБИЈА СВЕТ а поготово народ у њој...вероватно то је можда индирекна жеља тих господари света.

Док није стигло КОМУНИЗАМ Православних Србе су увек бежалих у Русије...тако тај ткз прозападна мисљење је нешто што само постојих због је КОМУНИЗАМ и БЕЗБОЖИЈЕ стигло у Православним Државама.

Проблем што је БЕЗБОЖИЗАМ је 100% актуелан у садашња Православље....из чистог разлог нема деконтаминизације....можго перање....и констатног сублимације где гол гледаш....и где се гол појављујеш.

Ако бих сва та Четничка диаспора сазнала више од своја прошлости док су били живи....оних бих још више мрзилих онима код су им одузелих државу.

Ако су сазналих ко стојих иза више убиства својих вођа и Краљевине, вероватно та невоља бих била још жешћа.

Будучност и прошлости није никад био на запад.....него је увек био међу Славски народ.....али против тога се тај запад бори од његовог постојање!

Прва борба је да сазнате како се зове та места БАЛКАН...то ти је Отоманска...Немачка измисљотине!
Одговори

О чему ви пишете на овој теми то је страшно, Четништво је угашено 1917-те стрељањем Аписа и стварањем Југославије, ово до 1945 су били само трзаји, 1990 је покушало да се обнови и лепо је кренуло поново су Четници били у војсци и ратовали али време се искварило а са њим и људи па није успело, сада се "четништво" дели на три дела: једни остали верни Србији и Шешељу, други су уз престолонаследника, салоне и Енглезе и треће који пијанче по Равној гори и то им је све. Четништво ће се обновити када и српска држава, кад будемо имали Српског Краља кад будемо имали муда и кад будемо СРБИ. Ја лично имам чиме да се похвалим, негујем успомену на право четништво са својом породицом, био сам млад за ратове, али од своје 12 године ниједан митинг, ниједне барикаде на косову нису прошле без мене, пребијан сам хапшен и на робији сам због тога лежао некоилико пута. Одбио сам посао од пријатеља из ДС-а, пре неки дан сам одбио посао који ми је понудио далеки рођак који је у СНС-у јер нећу ништа од издајника, радим као обезбеђење и раздвајам пијану и дрогирану дечурлију и састављам крај са крајем, тренирам и јачи сам из дана у дан спремам се без прекида и физички и духовно са свету уру када ће се поклич гором винуту и када ћу погинути на олтару отаџбине или преживети и уживати у нашој слободној Србији, Великој Србији и та вера и нада ме држе у животу

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Понавља се једно те исто.
Лако је распозванање било во времја Тита - знало се ко је партизан, а ко носи четничку традицију.
Од деведесетих добили смо свињарију која се одазива на "црвени четници".
Какав Шешељ? То четник? Којешта. Нема човека који је више компромитовао четничку традицију од Шешеља. У осталом, потиче из ортодоксне партизанске породице, које се идеолошки није одрекао.
Милошевић није Србин. Само је глумио српство да замајава будале и настави да држи Србију под титоистичком окупацијом. Брат му беше декларисани монтенегрин, ћерка исто. Син мафијаш, жена титоистичка аспида. Милошевић је највећи српски издајник. Наша је кривица што га одмах, Петог октобра, нисмо набили на колац на сред Теразија. Зато што је такав издајник, формирао је СРС и ЈУЛ.
Једини носилац четничке традиције била је ЈВуО, нико више.
Четништво је замрло стрељањем ђенерала Драже. Може се васкрснути у неком модернизованом облику, али свакако поштујући историјску вертикалу. Дакле: Велика Србија (проширена Велика Србија може али не мора. Идеја Краља Александра је била "ампутација Хрватске и Словеначке" која није спроведена због невиђеног отпора крајишких товара) - Монархија - антикомунизам. Религија и нација не могу бити пресудни критеријум јер никада нису били критеријум. Једна ствар ако се неки црногорски Србин преметне у монтенегрина - такав ће бити непријатељ четника засигурно. Али, муслимана четника је било. И Хрвата и Словенаца... Нема нико мандат да будаластом шешељевском мимикријом тера такве. Повезано и супротно, не може сипатизер комуниста бити четник. Ко је са Милошевићем био у влади, не може бити чувар четничке традиције. Нек буде захвалан што је са четништвом замрло и "З". Дакле `ерцеговачке кумове и кумове кумова заборавите. Такви могу да воде чергу, елитне српске јединице никако.
Ми друге монархије до Карађорђевића немамо. Ко је против Карађорђевића, тај је против четништва. Ко је против четништва и Карађорђевића, та је против Србије.
Бирајте страну момци.
Ако вам се не свиђа тако, правите нове партизане, који не признају Тита и залажу се за Велику Србију.
Одговори

Ево ја причам од праве расправе.....у од једном стиже са неком прашином.

Лепо мени ископајте одакле стиже концепције и наредбу тим МАСОНИМА У БЕОГРАД?

Овде пресумљам да има једна ХИЈЕАРХИЈЕ у том братства....спекулисам да није био у Београд.....

Ти мени лепо објаснити како је деловала Народна Српска Одбрана кад су истих тих МАСОНЕ ПОЧЕЛИХ ДА СЕ ИНФИЛТРИРАЈУ у њезим редовима.

Због Карађорђевици и Обреновићи су ималих неко природну међусобну супарности.....чак бих неко рекао мржњи....што стојих са доста Србмиа. Четници у диаспори..... као једна одлична пример. Мислим да бих добро да одкопате како је Вођа Карађорђе био убијен, Док смо ту стигли ја био отворио досије на сва остала убиства.....не само у Србији него у Русији.

Али што је овде успело је та међусобна убијање......што бих значило нешто је болестно....или људи...или оно што верује.

Гола истина не опрашствава никоме.....битко је да се нађе...како гол она изгледала.

Моја искрена брига је где ових потплаћених вође....а то јесу...воде државу и народ.

А потплаћена елита је увек најефтинијих начин како да утицаваш на држави.....

Само требаш да гледаш одакле смо дошлих и где смо стиглих да видиш.....круг се само понавља.....

Будучност Четнишства ће увек бити у ломљење тај круг што нас уништава!

Велика Србија.....није никад била Српски пројек.....нити је икад биле Српска реч.....

Велика Србија само постојих.....да успречава Србе да поново повезује своја огнишства.

Само погледајте шта смо имали.....где смо живилих, и где смо владалих.

И погледајте стање од кад су стигли Римљаних и Отоманци....ја сам од мисљење да ислам стиже на концепције Рим. Симболе Ислам се налазу у Риму.....и култ Богова су јако сличне.....а славе се и данас....на пример Мифраса. А постојих и спекулације да нису сви Крстарци ишлих према истока да ослободе Хришчанство......него да контролишу Spice Trade.

А кад гол та реч Велика Србија постојих....Српске територије су драстићно мање.

Тако Велика Србија није нишста више него реверсног освојавање њена имања!
Одговори

Smile

Прво да се захвалим, ономе ко је уклонио љотићевске падавичаре овдален - ХВАЛА!

Smile

(18-12-2013, 12:06 AM)Mekenzi Пише:  Četništvo iskreno danas ne postoji. Poslednji pravi četnički vojvoda je bio Momčilo Đuić i time se ozbiljna i validna četnička priča završava.
...
Ono na čemu treba raditi jeste ispravljanje svih istorijskih nepravdi koja su nanete ovom pokretu od komunista, ostalo je sve istorija.

Ја сам уверен, да би сви непријатељи Срба, волели да си у праву. Међутимац, ниси у праву бар овде. Видећеш доле и зашто.

...

Blush

(18-12-2013, 02:05 PM)Нимбус Пише:  ...
1) - Лако је распозванање било во времја Тита - знало се ко је партизан, а ко носи четничку традицију.
Од деведесетих добили смо свињарију која се одазива на "црвени четници".
Какав Шешељ? То четник? Којешта. Нема човека који је више компромитовао четничку традицију од Шешеља. У осталом, потиче из ортодоксне партизанске породице, које се идеолошки није одрекао.
Милошевић није Србин.
...
2) - Једини носилац четничке традиције била је ЈВуО, нико више.
Четништво је замрло стрељањем ђенерала Драже. Може се васкрснути у неком модернизованом облику, али свакако поштујући историјску вертикалу.
...
3) - Религија и нација не могу бити пресудни критеријум јер никада нису били критеријум. Једна ствар ако се неки црногорски Србин преметне у монтенегрина - такав ће бити непријатељ четника засигурно. Али, муслимана четника је било. И Хрвата и Словенаца... Нема нико мандат да будаластом шешељевском мимикријом тера такве. Повезано и супротно, не може сипатизер комуниста бити четник. Ко је са Милошевићем био у влади, не може бити чувар четничке традиције. Нек буде захвалан што је са четништвом замрло и "З". Дакле `ерцеговачке кумове и кумове кумова заборавите. Такви могу да воде чергу, елитне српске јединице никако.
Ми друге монархије до Карађорђевића немамо. Ко је против Карађорђевића, тај је против четништва. Ко је против четништва и Карађорђевића, та је против Србије.
Бирајте страну момци.
...

Smile

Слично као и Мекензи (Мекензи је ипак САСВИМ друго...):
"Где ниЈесам ЈА, нема ничеГА,
а гдје сам ЈА има и Бога!"

1) - У време тите, Црвени Војвода је дебело робијао, док је штуница потказивао и ранио мачке и сове...

И добро, слажем се ЦРВЕНИ су остали ЦРНИ и после тите. ДОС црвена гамад, је била и остала гамад, до данас.

Председник Слободан Милошевић није Србин (слажем се), већ Србенда у односу на ДОС-овце. Док је Председник Слободан Милошевић, овде владао, око Српства се и мувало.

Рецимо крвати (усташе - браћа штунице и ДСС-а) су савршено уживали убијајући Председника Србије Слободана Милошевића, у хагу, зарад пута у ЕУ.

Данас такође усташе уживају, испијајући коктеле са штуницом (дамљанџом - мачкаром), са васакраљем (престолонаследником југославије), ДСС, ДС, СНС, ... на партијима у масонским амбасадама.

Погрешио си у песмици: Није Шешељева фамилија ортодоксна партизанска, него ортодоксна усташка! Јербо је Шешељ крват!

2) - Е сад исто иде бољшевичка радост: "Четништво и Српство је мртво!"

3) - Религија и натион, су Опијум за народ!
Опет лоше научена песмица...

Па зна се да ви немате друге до под ваша краљ!
"Имате" невиђено много...
Срећан пут!

Пилот

...

Четништво наравно да није мртво, али Барјак више није у Србији, већ Русији.

Русији, која се данас налази под "Путином", а где ДИРЕКТНУ заслугу имају Црвени Четници - "леп" термит (Красни Четници - по Руски).

Сад овде многе који би да "мудро" избегну окршај Српства и антихриста (да се провучемо и снађемо у животу...), подсетим на то, да је Русија 1914. под Светим Николајем, ушла у рат да: Заштити Србију!

Ако су већ многи заборавили, да је Свети Лазар, одбио турске зајебанције и отишао у Косовски Бој...

Ево ги даклем, Красни Четник, где и данас робија потказан и издан од ДОС бољшевика (по Руски частљених бољшевика - "огромних пролива", "меких столица", ...) и наравно показује, како Красни Четнички Војвода треба да се односи наспрам фуњара:

(Да нагласимо, педер тражи од Војводе, да чита писмо ЛИЧНО упућено њима - јавно... Rolleyes )

Пуно ми Срце после овога у овој гомили пролива, около...
Овако треба поштовати "висоће" демонске!

Хармоника
Одговори

Цитат: У време тите, Црвени Војвода је дебело робијао,
Скојевац
Цитат:Председник Слободан Милошевић није Србин (слажем се), већ Србенда у односу на ДОС-овце
КидањеКидањеКидање
Цитат:Четништво наравно да није мртво, али Барјак више није у Србији, већ Русији.
Тужан
Цитат:Ево ги даклем, Красни Четник

КидањеКидањеКидање
=
табаџија
Одговори

(20-12-2013, 05:24 PM)Нимбус Пише:  ...
табаџија

Скојевац
Одговори

Је ли Нимбус какав је Дража био четник, Дража је колико ја знам био Ђенерал Југословенске војске, Друго комплетна опозиција осим СРС за време Милошевића је била плаћана од глобализма од оних истих који су увукли Југославију у рат, од оних истих који су примали усташе у своје редове после рата, од оних истих који су Тита довели на власт

Ти исти су помагали и волели Тита још 1941. године када је по њиховом налогу Ранковић јавио Гестапоу где се налази Мустафа Голубић кога је Стаљин послао да буде вође комунистичког устанка у Србији. Како објашњавате да је један део припаника правих четника и црнорукаца прешао после Аписове смрти у редове комуниста. Како ли су екстремни националисти прешли у интернационалисте. Како су у њиховим срцима могле да постоје две тотално супротстављене идеје??? У психологији то није тако зачуђујуће. Борба против нечега се често претвара у борбу за то. Било која велика идеологија је дефинисана личном жртвом за општу ствар. Охолост која је наступила после не праведног Аписовог погубљења, прогутала је сврху жртвовања и непогрешиво их повела новој идеологији. Уколико се не задржи у својим природним оквирима свака идеја постаје хегемонистичка. Прави националиста се хегемонизма и његове заводљивости мора највише чувати, јер је управо то снага која преузима вођство над идејом. Исто важи и за другу страну

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним