02-09-2013, 06:35 PM
Одговорићу ти онако како си ти мени увек одговарао на питања.
Бее, бееееее, бе.е.е, мееее, мееее, мууу, беее
Ајд ћао!
Бее, бееееее, бе.е.е, мееее, мееее, мууу, беее
Ајд ћао!
(30-08-2013, 08:06 PM)Лепи Бора Пише: Дража и ЈВУО су били САВЕЗНИЦИ СССР-а!
(30-08-2013, 06:25 PM)Лепи Бора Пише: Рецимо:
На теми "Мој рад на ТВ Крушевац", Лука Локо је предложио Самарџићу да се бави питањем Стаљин - ЈВУО. Веома важна тема!
(13-09-2013, 04:33 PM)ЛукаЛоко Пише: ...
Сећам се да ми је причао о томе да је Радио Москва означавао већ 1942. Михаиловића као сарадника фашиста, мада у међувремену то сам заборавио.
...
и најавио да ће Совјети на исти начин упутити мисију ка Дражи, и с тиме изразили жељу да Британци и даље задрже војну мисију код Драже, што је Иден и даље одбио.
...
Совјети су према наређењу Стаљина проследили партизанима тенкове и авионе.
Можда су их подржали стопостотно, а можда су их подржали како-тако, а по мени остаје да се види колико је одушевљено њих подржавао Стаљин.
(13-09-2013, 05:26 PM)мунгос Пише: Каква је то ЈВУО, југословенска војска без Југословена, у којој су били само Срби и коју нијесу поджавали Југословени, осим један дио Срба и Словенаца?
(13-09-2013, 05:18 PM)Милослав Самарџић Пише: ...
Они су ко зна колико људи до тада поубијали под (лажном) оптужбом да су британски шпијуни.
(13-09-2013, 06:50 PM)Лепи Бора Пише: Да још покушам да појасним:
Можда је Дража био и филателиста?
Али он се није борио за филателизам у 2. рату, већ за:
Ослобођење старе југославије од окупације фашиста, и повратак легалног поретка у ту државу, онаквог какав је био пре окупације.
Ништа ни више, ни мање.
Све то више и мање, је практично олајавање и Драже и ЈВУО.
(13-09-2013, 06:50 PM)Лепи Бора Пише: Одакле Москви информације да је Дража сарадник окупатора?
Хоћу рећи да је то могуће дезинформација тита, или пре енглеза!
(13-09-2013, 07:27 PM)мунгос Пише: ...Слушај овако.
почевши од Ђујића и Јевђевића. Четници нијесу били никад ЈУГОСЛОВЕНСКА ВОЈСКА него СРПСКА. То је било јасно свакоме несрбину а и свакоме Србину.
...
(13-09-2013, 07:31 PM)Громовник Пише: Али када је видео шта му раде "савезници", није се двоумио да изјави да не потписује капитулацију ни пред њима, укључујући и твој љубљени СССР
...
(13-09-2013, 08:58 PM)Лепи Бора Пише:(13-09-2013, 07:31 PM)Громовник Пише: Али када је видео шта му раде "савезници", није се двоумио да изјави да не потписује капитулацију ни пред њима, укључујући и твој љубљени СССР
...
Добро јутро!
Али није пуцао на савезнички СССР!