Прво да се захвалим, ономе ко је уклонио љотићевске падавичаре овдален - ХВАЛА!
(18-12-2013, 12:06 AM)Mekenzi Пише: Četništvo iskreno danas ne postoji. Poslednji pravi četnički vojvoda je bio Momčilo Đuić i time se ozbiljna i validna četnička priča završava.
...
Ono na čemu treba raditi jeste ispravljanje svih istorijskih nepravdi koja su nanete ovom pokretu od komunista, ostalo je sve istorija.
Ја сам уверен, да би сви непријатељи Срба, волели да си у праву. Међутимац, ниси у праву бар овде. Видећеш доле и зашто.
...
(18-12-2013, 02:05 PM)Нимбус Пише: ...
1) - Лако је распозванање било во времја Тита - знало се ко је партизан, а ко носи четничку традицију.
Од деведесетих добили смо свињарију која се одазива на "црвени четници".
Какав Шешељ? То четник? Којешта. Нема човека који је више компромитовао четничку традицију од Шешеља. У осталом, потиче из ортодоксне партизанске породице, које се идеолошки није одрекао.
Милошевић није Србин.
...
2) - Једини носилац четничке традиције била је ЈВуО, нико више.
Четништво је замрло стрељањем ђенерала Драже. Може се васкрснути у неком модернизованом облику, али свакако поштујући историјску вертикалу.
...
3) - Религија и нација не могу бити пресудни критеријум јер никада нису били критеријум. Једна ствар ако се неки црногорски Србин преметне у монтенегрина - такав ће бити непријатељ четника засигурно. Али, муслимана четника је било. И Хрвата и Словенаца... Нема нико мандат да будаластом шешељевском мимикријом тера такве. Повезано и супротно, не може сипатизер комуниста бити четник. Ко је са Милошевићем био у влади, не може бити чувар четничке традиције. Нек буде захвалан што је са четништвом замрло и "З". Дакле `ерцеговачке кумове и кумове кумова заборавите. Такви могу да воде чергу, елитне српске јединице никако.
Ми друге монархије до Карађорђевића немамо. Ко је против Карађорђевића, тај је против четништва. Ко је против четништва и Карађорђевића, та је против Србије.
Бирајте страну момци.
...
Слично као и Мекензи (Мекензи је ипак САСВИМ друго...):
"Где ниЈесам ЈА, нема ничеГА,
а гдје сам ЈА има и Бога!"
1) - У време тите, Црвени Војвода је дебело робијао, док је штуница потказивао и ранио мачке и сове...
И добро, слажем се ЦРВЕНИ су остали ЦРНИ и после тите. ДОС црвена гамад, је била и остала гамад, до данас.
Председник Слободан Милошевић није Србин (слажем се), већ
Србенда у односу на ДОС-овце. Док је
Председник Слободан Милошевић, овде владао, око Српства се и мувало.
Рецимо крвати (усташе - браћа штунице и ДСС-а) су савршено уживали убијајући
Председника Србије Слободана Милошевића, у хагу, зарад пута у ЕУ.
Данас такође усташе уживају, испијајући коктеле са штуницом (дамљанџом - мачкаром), са васакраљем (престолонаследником југославије), ДСС, ДС, СНС, ... на партијима у масонским амбасадама.
Погрешио си у песмици: Није Шешељева фамилија ортодоксна партизанска, него ортодоксна усташка! Јербо је Шешељ крват!
2) - Е сад исто иде бољшевичка радост: "Четништво и Српство је мртво!"
3) - Религија и натион, су Опијум за народ!
Опет лоше научена песмица...
Па зна се да ви немате друге до под ваша краљ!
"Имате" невиђено много...
Срећан пут!
...
Четништво наравно да није мртво, али Барјак више није у Србији, већ Русији.
Русији, која се данас налази под "Путином", а где ДИРЕКТНУ заслугу имају Црвени Четници - "леп" термит (Красни Четници - по Руски).
Сад овде многе који би да "мудро" избегну окршај Српства и антихриста (да се провучемо и снађемо у животу...), подсетим на то,
да је Русија 1914. под Светим Николајем, ушла у рат да: Заштити Србију!
Ако су већ многи заборавили, да је Свети Лазар, одбио турске зајебанције и отишао у Косовски Бој...
Ево ги даклем,
Красни Четник, где и данас робија потказан и издан од ДОС бољшевика (по Руски
частљених бољшевика - "огромних пролива", "меких столица", ...) и наравно показује, како Красни Четнички Војвода треба да се односи наспрам фуњара:
(Да нагласимо, педер тражи од Војводе, да чита писмо ЛИЧНО упућено њима - јавно...

)
Пуно ми Срце после овога у овој гомили пролива, около...
Овако треба поштовати "висоће" демонске!