Поруке: 571
Теме: 17
Придружен: Aug 2013
Углед:
62
Glasao sam za Boska i razocaran sam. Seselj pobedio na izborima ne zezam se vodio kampanju za Vucica. Cak su i clanovi SRS dobili instrukcije da glasaju za Vucica.
Stefanovic razocaran jer je SNS jako lose prosao u Beogradu a sledece godine su izbori za gradonacelnika a tu nije sigurno.
Поруке: 4,404
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
651
(02-04-2017, 09:42 PM)Павле Пише: Ко ће бити премијер?
Вучић. А ко ће само да буде постављен на то место, видећемо.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 9,145
Теме: 234
Углед:
373
Greške:
Forsiranje Belog "tobože podići će izlasnost" običan šarlatan uze opoziciji 10% glasova i ono maolo nade da se može u drugi krug je srušeno.
Drugo 6-7 istih kandidata koji se samo razikuju po imenu i prezimenu a programi isti. Umesto da su izašli sa jednim kandidatom i stali iza njega SVI.
Treće: Čovek sa Menhetna hoće za tri meseca da postane predsedni Srbije. Alo, pa za to vreme ne možeš postati ni predsednik mesne zajendice a kamoli države Srbije...
Užasno, razočarno se osećam, mislio sam da se može do drugog kruga al prvi put sam se ponadao da Vučić konačno može poraz da doživi al jbg botova i sendvičara ima ko muva...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Ja sam od večeras za to da se ona šaka jada Srba sa Severa Kosova što pre protera protera i da Kosovo bude 100% abansko...I da se zabrane bilo kakvi izbori na Kosovu od strane Srbije.
Koliki, debil, retard, idot moraš da budeš da živiš na Kosovu gde ti je legalizovao sve šiptarske institucije i državu, uveo pozivni broj i ti još glasaš masovno za njega.-
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(02-04-2017, 10:57 PM)ЈВуО-КГ Пише: (02-04-2017, 10:53 PM)Mekenzi Пише: Ja sam od večeras za to da se ona šaka jada Srba sa Severa Kosova što pre protera protera i da Kosovo bude 100% abansko...I da se zabrane bilo kakvi izbori na Kosovu od strane Srbije.
Косовар није географска одредница већ менталитетска, јебо их Вулин. Сплачинари.
Gov*a, i paraziti...Ljube d*pe malo Tačiju malo Vu*iću.
Prodali bi se kosovari za šaku zobi...
Što reče neko onomad: " Nemoj da u beogradskim kafanama naručuješ ko da mi otme iz moje duše kosovo, a imanje si na kosovu prodao šiptarima za šaku evra"...
Tako i sada...
ПРОСВЕТАР.