Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

ШешељКидањеКидањеКидање
Одговори

(02-04-2017, 08:32 PM)Mekenzi Пише:  Pobedi debil ubedljivo...

Није он дебил него ови што гласају за њега.

Пајо, ово за стандард нисам видео на Блицу. Тачно је све што сам рекао , само нисам поменуо да је најгора Украјина са просеком плате 130 еура.
А премијер ће да буде Лаза Ристовски јер много добро лаже или Вучићев тата Анђелко са смањеном пензијом од 81.000. Мада би могао и Карић, кад већ косовари решавају изборе нека имају и свог премијера.
Одговори

Glasao sam za Boska i razocaran sam. Seselj pobedio na izborima ne zezam se vodio kampanju za Vucica. Cak su i clanovi SRS dobili instrukcije da glasaju za Vucica.

Stefanovic razocaran jer je SNS jako lose prosao u Beogradu a sledece godine su izbori za gradonacelnika a tu nije sigurno.
Одговори

(02-04-2017, 09:42 PM)Павле Пише:  Ко ће бити премијер?

Вучић. А ко ће само да буде постављен на то место, видећемо.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

После свега испаде да само Паровић " врће паре".Smile
Одговори

Србијо педеру !
Одговори

Greške:

Forsiranje Belog "tobože podići će izlasnost" običan šarlatan uze opoziciji 10% glasova i ono maolo nade da se može u drugi krug je srušeno.

Drugo 6-7 istih kandidata koji se samo razikuju po imenu i prezimenu a programi isti. Umesto da su izašli sa jednim kandidatom i stali iza njega SVI.

Treće: Čovek sa Menhetna hoće za tri meseca da postane predsedni Srbije. Alo, pa za to vreme ne možeš postati ni predsednik mesne zajendice a kamoli države Srbije...

Užasno, razočarno se osećam, mislio sam da se može do drugog kruga al prvi put sam se ponadao da Vučić konačno može poraz da doživi al jbg botova i sendvičara ima ko muva...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-04-2017, 10:33 PM)Mekenzi Пише:  Treće: Čovek sa Menhetna hoće za tri meseca da postane predsedni Srbije. Alo, pa za to vreme ne možeš postati ni predsednik mesne zajendice a kamoli države Srbije...

Човек са Менхетна ће да заврши као кандидат за градоначелника Београда а и ту ће да испуши.

Вучићева победа је уједно и његов највећи пораз, сад је себи затворио све опције.
Одговори

Ja sam od večeras za to da se ona šaka jada Srba sa Severa Kosova što pre protera protera i da Kosovo bude 100% abansko...I da se zabrane bilo kakvi izbori na Kosovu od strane Srbije.

Koliki, debil, retard, idot moraš da budeš da živiš na Kosovu gde ti je legalizovao sve šiptarske institucije i državu, uveo pozivni broj i ti još glasaš masovno za njega.-

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-04-2017, 10:53 PM)Mekenzi Пише:  Ja sam od večeras za to da se ona šaka jada Srba sa Severa Kosova što pre protera protera i da Kosovo bude 100% abansko...I da se zabrane bilo kakvi izbori na Kosovu od strane Srbije.

Косовар није географска одредница већ менталитетска, јебо их Вулин. Сплачинари.
Одговори

(02-04-2017, 04:26 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Е ова тих изјава стиже као да браниш тих своје ПЕДОФИЛСКИ ПЕДЕРА......КО СЕ МАСКИРАЈУ КАО ДУХОВНЕ ОСОБЕ У СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ......

Ај немој да лупаш глупости, немој да те избацим из суднице!
Одговори

(02-04-2017, 11:12 PM)Павле Пише:  Ај немој да лупаш глупости, немој да те избацим из суднице!

Избацуј Павле !!!

Набио дупе у неку лондонску фотељу и нашао поштен свет да зајебава овде.
Одговори

(02-04-2017, 10:57 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(02-04-2017, 10:53 PM)Mekenzi Пише:  Ja sam od večeras za to da se ona šaka jada Srba sa Severa Kosova što pre protera protera i da Kosovo bude 100% abansko...I da se zabrane bilo kakvi izbori na Kosovu od strane Srbije.

Косовар није географска одредница већ менталитетска, јебо их Вулин. Сплачинари.

Gov*a, i paraziti...Ljube d*pe malo Tačiju malo Vu*iću.

Prodali bi se kosovari za šaku zobi...

Što reče neko onomad: " Nemoj da u beogradskim kafanama naručuješ ko da mi otme iz moje duše kosovo, a imanje si na kosovu prodao šiptarima za šaku evra"...

Tako i sada...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ко верује у регуларност избора на простору КиМ, аман Blush
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним