Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

Pa ko da pobedi Boska kada je privatizovao stranku?
A Samardzic ga brani on nije realan po tom pitanju.
Nikako nam ne treba dijaspora ona ako hoce neka pomogne a ona se izgubila na trulom zapadu
Одговори

Да помогне, мислиш финансијски? Већ помаже, 3 милијарде евра годишње. То је највећа помоћ коју Србија добија.
Али ствар је у томе што нам од емиграције требају знање и искуство, а не амо новац.
Одговори

Ја мислим да је време да Бошко даде одказ

Врх странке мора у политици бити ти наглавних дипломат.....а на жалост Бошко није вхунски дипломат, то мора да стиже од природе.

Како се каже имаш разне наћин како да гулис мачка......али овај наћин како ви стварате тај Патриотски блок.....ви сте у константној сукоб.

У Српској политици нема младих.....нема будучност државу....и то је константно кроз све партије.

Нико од тих ПАРТИЈЕ могу да анимирају тих млади ко су на улици.....

А не мислим било ста ће се променити иако било ко од тим твз Патриотске партије победу.

Вас проблем је ваш СИСТЕМ......ви га њега морате да мењате, тако прва посла је да се идентификује што се мора да мења.

Прва тачка је УДБИНЕ АРХИВЕ!
Тако ћеш онда знати јели ти рођени брат на тебе спијунирао!
Одговори

Gde pomaze tolike pare,gde idu tolike pare?

Sto Samardzicu mislis da ovde nema znanja?

Kakvo je tvoje misljenje o Bosku, i kako vidis stranku u naredne dve godine?

Da li bi Srdjan Nogo mogao da vodi stranku ?

Da li na politickoj sceni Srbija imao ovakav jedan biser kakav je Dritan Abazovic? https://www.youtube.com/watch?v=0Jr-7YzXXT0
Одговори

Под Монархију бато! Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-04-2017, 07:16 PM)treca smena Пише:  Da li na politickoj sceni Srbija imao ovakav jedan biser kakav je Dritan Abazovic? https://www.youtube.com/watch?v=0Jr-7YzXXT0

Ала овога Шиптари гурају. Боље да Мило остане.Smile

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(11-04-2017, 08:55 PM)Перун Пише:  
(11-04-2017, 07:16 PM)treca smena Пише:  Da li na politickoj sceni Srbija imao ovakav jedan biser kakav je Dritan Abazovic? https://www.youtube.com/watch?v=0Jr-7YzXXT0

Moze da bude sta hoce, decko 85 godiste, najbolji student bio u Sarajevu, sad pise doktorski rad. Ja sam njega dao kao primer jednog mladog politicara, jer moras priznati ipak je Milo presao igricu a ovaj ga je isterao iz takta pocetkom 2016.
Одговори

(11-04-2017, 07:16 PM)treca smena Пише:  Gde pomaze tolike pare,gde idu tolike pare?

Паре иду у џепове грађана. Пола Србије се издржава из иностранства.

А овде знања нема.Знање је отишло напоље. У Србији има људи са 4 факултета, 36 написаних књига и 2 доктората којима кад поставиш питање они ти одговоре све изузев онога што си их питао. За такве је и Шешељ енигма. Знаће Милослав и Бенито о коме пишем , штета што тај о коме пишем не зна да процени тренутак кад више не треба да се појављује на радио станицама и интернет каналима. Не би ме чудило ни да се региструје овде да ми одговори ако прати овај форум којим случајем.
Одговори

Kako novac ide u dzepove evo kako ide u moj dzep ja sam gradjanin, objasni mi samo to
Одговори

(11-04-2017, 09:54 PM)treca smena Пише:  Kako novac ide u dzepove evo kako ide u moj dzep ja sam gradjanin, objasni mi samo to

Ако имаш неког у иностранству и шаље ти паре ето тако стижу ако немаш никога да ти шаље онда не стиже. Врло просто.
Одговори

(11-04-2017, 09:46 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(11-04-2017, 07:16 PM)treca smena Пише:  Gde pomaze tolike pare,gde idu tolike pare?

Паре иду у џепове грађана. Пола Србије се издржава из иностранства.

А овде знања нема.Знање је отишло напоље. У Србији има људи са 4 факултета, 36 написаних књига и 2 доктората којима кад поставиш питање они ти одговоре све изузев онога што си их питао. За такве је и Шешељ енигма. Знаће Милослав и Бенито о коме пишем , штета што тај о коме пишем не зна да процени тренутак кад више не треба да се појављује на радио станицама и интернет каналима. Не би ме чудило ни да се региструје овде да ми одговори ако прати овај форум којим случајем.
Познајемо га обојица одлично. Чак смо и радили нешто заједно, својевремено. Smile
Одговори

(11-04-2017, 10:08 PM)Бенито Пише:  Познајемо га обојица одлично. Чак смо и радили нешто заједно, својевремено. Smile

Знам да сте радили, гледао сам. Smile

Можда и неки орден добијете Милослав и ти, једини сте људи на планети код којих није причао о статутарној грешци у програму ДСС-а. Како сте успели да га концентришете на тему не знам, али свака вам част у сваком случају.
Одговори

(11-04-2017, 09:40 PM)treca smena Пише:  

Moze da bude sta hoce, decko 85 godiste, najbolji student bio u Sarajevu, sad pise doktorski rad. Ja sam njega dao kao primer jednog mladog politicara, jer moras priznati ipak je Milo presao igricu a ovaj ga je isterao iz takta pocetkom 2016.

Не може се нешто лоше рећи што се тиче знања, памети, образовања,... Само... Шта је једино горе од Шиптара? - Школован Шиптар.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(11-04-2017, 10:26 PM)Перун Пише:  
(11-04-2017, 09:40 PM)treca smena Пише:  

Не може се нешто лоше рећи што се тиче знања, памети, образовања,... Само... Шта је једино горе од Шиптара? - Школован Шиптар.

Slazem se ja sa tobom nisam ja sigurno ljubitelj Siptara. Samo sam postavio pitanje nemoguce da u tim Dverima a i na celoj nasoj sceni nema jedan pametan mladi politicar.
Meni se npr. sto sam pratio skupstinu svideo Srdjan Nogo i zato je moje pitanje bilo direktno za Samardzica.

Jos jedno pitanje da li postoji opozicija u Dverima?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним