08-06-2017, 10:46 PM
Друштво које се окупило у студију РТС-А, показује колико су црвендаћи све тањи и тањи. Али, што рече Милослав, добро су распоређени. Тако и ову квочку и њену уређивачку политику и даље морамо трпети.
(08-06-2017, 10:46 PM)Бенито Пише: Друштво које се окупило у студију РТС-А, показује колико су црвендаћи све тањи и тањи. Али, што рече Милослав, добро су распоређени. Тако и ову квочку и њену уређивачку политику и даље морамо трпети.
(08-06-2017, 11:31 AM)ватхра Пише:Мене далеко више интересује колико је ко добио новца са стране, од разних невладиних организација и "невладиних организација" иза којих стоје владе страних држава, тј. финанцирају се из буџета страних држава.(07-06-2017, 06:09 PM)Мргуд Пише: Питање је колико Марковић може да се (још увек) назива историчаром? Кад је објавио последњи научни рад? Судећи по биографији 2007. Од тада је прошло 10 година,а ја колико знам научници су дужни да у стручним часописима објављују годишње извесни број научних радова.Те биографије на сајту ИСИ нису ажуриране годинама.
На њиховом сајту имаш неколико књига које је скоро објавио.
А што се тиче критеријума који наводиш, заговорници рехабилитације Драже и Недића стоје још лошије од њега.
(08-06-2017, 11:26 PM)Перун Пише: И после ТитаНа 2:05 има занимљива понуда, "нађи ми бравара који зна свирати клавир ...".
(08-06-2017, 11:32 AM)Вукашин Петковић Пише: Вечерас код Оље "младе партизанке"
Да Можда Не: Рехабилитација Калабића
"У емисији Да Можда Не о рехабилитацији Николе Калабића и спорним питањима судске ревизије историје.
Најновије решење Вишег суда у Ваљеву којим је рехабилитован Никола Калабић, некадашњи командант Горске гарде Југословенске војске у отаџбини, изазвао је снажан протест антифашистичке јавности Србије. Какво је значење оваквих судских поступака? Да ли је правда успостављена и ко су сада жртве? Да ли је јачи идеолошки или економски разлог у виду враћања имовине наследницима? Зашто је Србија прихватила талас рехабилитације који је карактеристичан за земље које су биле поражене у Другом светском рату?"
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rt...abica.html
(09-06-2017, 12:00 AM)posmatrač Пише: Веома ми је занимљив став директора Секулића (на 9:50) да у актима о рехабилитацији стоји да нису поштовани стандарди суђења и по њему то је глупост, јер би суштина рехабилитације требало да буде да се докаже да је неко невин.Ти написа све што сам ја хтио, зато ти ево један +
Па ваљда је свако невин док се на суду, уз поштовање стандарда суђења, не докаже да је крив!
Ко све може да буде директор државне агенције у Србији!
Је ли за директора неке државне агенције потребно какво веће знање од таблице множења?
(08-06-2017, 06:58 PM)Милослав Самарџић Пише: “Српске новине“: Зашто комунистима више смета рехабилитација Калабића, него Драже?
(...)
Као оличење српских војничких врлина – што комунисти врло добро знају, јер у ствари знају како су пролазили у сударима са Гардом; неки истакнути партизани то су причали чак и потписнику ових редова – и као командант који је чак и после слома насталог инвазијом Црвене армије, новембра 1944, имао 2.700 војника у својој јединици, потпуковник Никола Калабић је заиста велика препрека за комунисте.
(...)
(13-06-2017, 09:28 PM)Милослав Самарџић Пише: Поводом рехабилитације Николе Калабића: Хистерија без покрића
13. јуна 2017.
Овакви преседани, укључујући и кршења Устава, нису били виђени чак ни када је рехабилитован ђенерал Дража
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
http://www.pogledi.rs/%D0%BF%D0%BE%D0%B2...%B0%D0%B1/
(18-06-2017, 07:17 PM)смедерево Пише: http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=110030