(24-01-2018, 10:43 AM)Милослав Самарџић Пише: Просветару, доста нам је и овде теоретичара, само нам фале теоретичари из Канаде. 
Да и ово прокоментаришемо....ми се ође јављамо као
ПРАКТИЧАР иако нам је и
ТЕОРИЈА јача страна.
Елем, рецимо да ова
НЕПРИНЦИПИЈЕЛНА КОАЛИЦИЈА (а то имађаху тамо граџани пред распад СФР Шугославије во времја титића без покрића), успе да уђе у градску влас', свака час'!
Ка'е коалиција "неће увлас'са СНС"!
А с'ким 'оће?
Пааа...одговор се сам намеће, највероватније са Поздерцем, присојкињом змијом из недара!
И шта онда рецимо приликом гласања дал'ће два или три педербала у Бео'раду, ил'ће педери да се шетају свакомесечно, нисмо вашке за једно еуропско шетање?
И....?
ДВЕРИ ПРЕГЛАСАНЕ!
То му дође као нека украсна биљка у Скупштини Бео'рада, почиње са "
И"!
И ти "бесплатни уџбеници"
ЗА ДЕЦУ, о којима толико труби Радуле?!
Па ако ДВЕРИ неће моћи да утичу шта у тијем уџбеницима стоји, а први су дигли галаму око тога шта ђеца уче у дебиланама, онда је боље да таки уџбеници буду
ПРЕСКУПИ а не бесплатни, тако да ни један родитељ неће моћи да их купи!
Јел'де?
А бесплатни вртићи?
Паааа....ако ће у тијем вртићима да шминкају мушкарчиће а девојчицама да дају пластичне пиштоље,
СХОДНО ВАЖЕЋИМ ЕУРОПСКИМ ВРЕДНОСТИМА, јопет ће ДВЕРИ да буду прегласане!
Међутим!
Све оно на чему су момци из ДВЕРИ током свих ових година градили зове се просто
ВЕРА!
А
ЕУРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ и могућност да пучина евентуално, сутра...мож'боље јести, пити и ујутру испи*шати, зове се
ВЕЧЕРА!
Нами се даклем чини да неко ође
ПРОДАДЕ ВЕРУ ЗА МОГУЋНОСТ ВЕЧЕРЕ у Стоном Биограду!
Ну, нема везе....није нам првина!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!
Паметном доста!
(25-01-2018, 10:45 PM)ЈВуО-КГ Пише: Ја немам никакав анимозитет према томе што је странка национална али ми није право што Обрадовић кокетира са љото секцијом....
Кад би мало политички промислили, можда би најбоље било да се ове две странке споје у једну...бла....обострану корист или већи број гласача.
Ммммда....важно је сад клицати "
УА СЛУГЕ ВЕРМАХТА, ЉОТАНИ, ЉОТАЧИ, ЧИЧА МИТОВЦИ...", нема везе што се уводе бракови мужеложника и лезбача, што отимају децу коју претходно уче разним хрђавим манирима од вртића па до уџбеника по дебиланама!
Важно је обрачунати се са
ВЕРМАХТОМ и
ЉОТАЧИМА, ЧИЧА МИТОВЦИМА док је време,
УДРИ БАНДУ!!!
Себи убраду:
Докле ће овај остатак од остатака Србије и Србства да тероришу ови
ДЕМОНОКРАТСКИ ЧВОРОВИЋИ?!
Ама неће дуго нами се чини!
У Чемерици је пучина прозрела Лихварску либерал-глобалистичку Хидру, присталице Доналда Трампа зову их једноставно
НЕО-ТРОЦКИСТИ!!!
А Бронштајн-Троцки је завршио са пијуком у челенки!
Иначе и Вучић се слаже са Шумадинцем око "
СЛУГЕ ВЕРМАХТА, ЉОТАЧА, ЧИЧА МИТОВЦА" Бошка Обрадовића, пај'сад ово на 40:00, па каже: