(10-03-2018, 01:55 PM)Громовник Пише: (10-03-2018, 07:43 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (12-03-2015, 05:47 PM)Mekenzi Пише: ....zašto se Jeremija i Prosvetar ne vrate sa "trulog zapada".
Ми што се нас тиче, а Брат Јеремија има своје разлоге, ми смо већ једном и више пута ође објаснили да су путни трошкови селидбе огромни за наш сиротињски буџет еда би се ми одлучили за пут У ЛОШУ КОПИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА!
А што се не одлучите за неку од земаља БРИКС-а које толико и на сва уста хвалите? Сигуран сам да би у Бразилу, Ј. Африци, Индији или Кини веома ценили доларесе које унесете тамо. Мало држава, а мало уличари који би вас опељешили чим уђете тамо.
Хајл камарад
фон Грокофник, нас чуди да ви, као поклоник Онкл Адија и нацистичких светоназора организације и прецизности, не узимате у обзир наше сиротињске могућности скромног пензионера, па се не до'ватите мало убојитог плајваза и рачунаљке и погледате кол'ко кошта пут у тај далеки свет који набројасте, а да не рачуњамо вишесатно путовање, малтретирање и преседање као и вишенедељни опоравак од истог!
Друго, наш канадски доларес се стално топи к'о сладолед на врућини, па нами не остаје друго до да се авионом који маше крилима отиснемо до најближих сунчаних острва за цену од 540 канадских долареса (342 еврића),
ОДЛАЗАК И ПОВРАТАК у року од 4 до 5 сати, а о цени коштања боравка тамо смо већ причали.
Толико дакле о
МАТЕРИЈАЛНОЈ страни нашег случаја, да више о томе не смарамо!
Међутим!
Мила,
која пара има, говори о
ДУХОВНО-МЕТАФИЗИЧКОЈ страни повратка изгнаника у Србију, па то вреди одслушати, поучно је!
ПС
Умољава се
Шумадрипац* овдашњи да заобиђе ово писааније у широком луку па да се уздржи од учешћа на овој теми!
Наиме дрипац је најпре кукумавчио преко личних порука да закопамо ратне секире, ка'е "не дирам те-не дираш ме", па ја рек'о "доообро, Пост је ипак"....
Међутим!
Не прође ни пар сати после тога а оно нами натиче њемачки шљем наглаву уз своје дебилне покличе "
СЛУГО ВРЕМАХТА, ЉОТАЧ, ЧИЧА МИТОВАЦ...."а не види јадан да му најближи кандидат за исти шљем седи уз кољено у облику
камарад фон Грокофника, нити види титовку на главама своје уже и шире родбине, комшија и свих добрих титиних самоуправљача и навијача Партизана и Звезде уопште!
-------------------
*Иначе
ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица....то је и тужно и отужно!