Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Деца припадају држави

(30-12-2017, 01:57 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-12-2017, 12:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Друго, Вук се досетио да олајава Милоша и његову околину тек кад је Милош са подсмехом одбио да му подари наследно племство, због чега је Вук својевремено додао на своје презиме и Караџић, бива он је од Дробњака старином, иако је цела Србија знала да он није никакав Караџић него је од неких Бондула који никве старине нијесу имали.

Који је извор за ово ?
Одговори

(30-12-2017, 04:14 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-12-2017, 01:57 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-12-2017, 12:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Друго, Вук се досетио да олајава Милоша и његову околину тек кад је Милош са подсмехом одбио да му подари наследно племство, због чега је Вук својевремено додао на своје презиме и Караџић, бива он је од Дробњака старином, иако је цела Србија знала да он није никакав Караџић него је од неких Бондула који никве старине нијесу имали.

Који је извор за ово ?

Погледаћемо у наше књиге староставне које имамо ође, чуди ме да питаш, то се одавно зна! Друго, Вук се љигаво и бестидно улагивао Милошу и свима око њега да је то било огавно и читати, па нас подсећа рецимо на данашњег Марића у односу на Вучића.

Међутим!

Кад је постао предмет спрдачине, како због тијех претнзија на наследно племство тако и због афере са тестијом*, ондак се окомио на Милоша!

Шта'ш....

----------------------------
* Избила је брука јер је Вук мокрио у тестију да не би због ноге морао да силази ноћу низ басамаке.

Међутим!

Једном су у истој соби спавали и неки дрчни момци који су имали своју тестију из које су пили воде али Вук је помешао његову тестију за пиша*ње са њиховом, па је настало отимање, ривање и 'совање око тестије а Вуку пригустило!

Шаљивџије су послен цртале и карикатуре тог догађаја што је додатно разбеснело Вука.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

САТАНИСТИ И ПЕДОФИЛИ

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Даклем без обзира што је Мила, онако приватно, поприлично неуротична особа и што је овај последњи видео прилог пример једног акутног стања ВЕРБАЛНЕ ДИЈАРЕЈЕ, ђе Мила једноставно немож'да се обузда да уствари ради у корист сопствене штете, као и што се непрестано заклања иза маме*, к'о да нема доста и својијех година, без обзира на чињеницу да и овај интервју са овом водитељком која нами личи на Луја XIV, и није баш нека препорука здравом Србину, без обзира дакле, на све набројано....

ДУЖНОСТ ЈЕ ИПАК СВАКОГ СРБИНА ДА ОЂЕ ПОМОГНЕ КОЛ'КО МОЖЕ, НЕ ЗБОГ МИЛЕ НО ЗБОГ ТОЛИКЕ СРБСКЕ И ДРУГЕ ДЕЦЕ, КОЈЕ БЕЛОСВЕТСКА ПЕДОФИЛСКО-САТАНИСТИЧКА МРЕЖА КРАДЕ, ПРЕПРОДАЈЕ, МУЧИ И....УБИЈА!

ТРАМПОВА АДМИНИСТРАЦИЈА ПОКУШАВА ДА СТАНЕ НОГОМ НА ГРКЉАН ОВОЈ МРЕЖИ АЛИ, ЗА САД, ЈЕДИНО РУСИЈА УСПЕВА ДА СЕ ЕФИКАСНО СУПРОТСТАВИ ОВОМ ЗЛУ!

-------------------------
*Ми лично се гњушамо Милине маме Мире која спада, уз Десанку Максимовић, алкоса и самоубицу Бранка Ћопића и Добрицу Ћосића, групи дворских пјесника и летописаца Јоже Амброзија. Иначе Мира је и аутор оне запевке "Друже Тито ми ти се кунемо...."

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Мила ипред Руске Амбасаде!

ДА СЕ УВЕДЕ У СРБИЈУ ЗАКОН ДИМЕ ЈАКОВЉЕВА!

Амин, Боже дај!

OPEN DOOR ADOPTION AGENCY

http://www.opendooradoption.org/pregnant...-can-help/

PREGNANT?
Considering making an adoption plan for your baby?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Мсм.... проблем је што ти је дража ова умоболна жена него дете које су спасили од ње.

Јеси Велеум, нема шта... Јок

Дилеја сад позива људе да пуцају на социјалне раднике... језиво... Тужан

Мила Алечковић очигледно зна да је напад најбоља одбрана.

Па нека је... Ја само чекам дан када ће моћи да се зна стварно све о овом случају (да будем прецизан, већ се све зна али не сме о свему да се говори), чекам да чујем какву ће она песму тада певати.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-01-2018, 12:27 PM)Шумадинац Пише:  Мсм.... проблем је што ти је дража ова умоболна жена него дете које су спасили од ње.

Даклем рекосмо већ да си ти БРУКА ОВОГ ФОРУМА, не зато што не знаш енглески па не можеш да прочиташ линкове које смо дали, то није грех, АЛИ ТИ ЧАК НЕ ЧИТАШ НИ СРБСКИ јер ми лепо рекосмо да, без обзира што је Мила поприлично неуротична особа и жртва акутног стања ВЕРБАЛНЕ ДИЈАРЕЈЕ, па да немож'да се обузда да уствари ради у корист сопствене штете....ДУЖНОСТ ЈЕ ИПАК СВАКОГ СРБИНА ДА ОЂЕ ПОМОГНЕ КОЛ'КО МОЖЕ, НЕ ЗБОГ МИЛЕ НО ЗБОГ ТОЛИКЕ СРБСКЕ И ДРУГЕ ДЕЦЕ, КОЈЕ БЕЛОСВЕТСКА ПЕДОФИЛСКО-САТАНИСТИЧКА МРЕЖА КРАДЕ, ПРЕПРОДАЈЕ, МУЧИ И....УБИЈА!

ТРАМПОВА АДМИНИСТРАЦИЈА ПОКУШАВА ДА СТАНЕ НОГОМ НА ГРКЉАН ОВОЈ МРЕЖИ АЛИ, ЗА САД, ЈЕДИНО РУСИЈА УСПЕВА ДА СЕ ЕФИКАСНО СУПРОТСТАВИ ОВОМ ЗЛУ!

Е сад....на основу чега ти закључујеш да је нами "дража ова умоболна жена него дете које су спасили од ње"?!

Чуј..."спасили" дете од Миле?! Ко "спасио"? Онај шофер-министар који нема појма о чему прича?!

А што се тиче пуцања у "социјалне раднике", тиме је и Фајгељ претио, такође доктор и професор, значи луд и он!

И сад шта...СВИ ЛУДИ САМО ПРЕПРОДАВЦИ ДЕЦЕ ПАМЕТНИ?!

Ти си изгледа претрчао код балавог, а?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Водитељка ође ради како је плаћена од моћног окупаторског лобија.

Међутим!

МИЛА СА СВОЈИМ ТЕЖИМ СЛУЧАЈЕМ ВЕРБАЛНЕ ДИЈАРЕЈЕ, РАДИ У КОРИСТ СВОЈЕ ШТЕТЕ, И НА КРАЈУ ЋЕ НАНЕТИ ШТЕТУ И УКРАДЕНОМ ДЕТЕТУ!

Најдобронамернији совјет здраваго розума:

МИЛА МОРА ДА АНГАЖУЈЕ СМИРЕНУ ОСОБУ ДА ЈЕ ЗАСТУПА ПРЕД МЕДИЈИМА, као што је рецимо др. проф. Андреја Фајгељ, који не брбља и клепеће к'о Мила но говори једноставно, одваја и подвлачи сваку реч која је важна.

Брат Фајгељ је и сам био борац против новог ПЕДОФИЛСКОГ ЗАКОНА, који је летос изгласан у Скупштини, кад су једино ДВЕРИ устале против!

Међутим!

Шта вреди кад тамо напредњачка већина гласа на звонце.

Др. проф. Фајгељ, и сам француски ђак са Сорбоне, ДВЕРИ и све патриотске снаге МОРАЈУ ДАНАС да помогну овој хистеричној жени да не пуца себи у ногу чим отвори уста а не зна да их затвори!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ДВЕРИ су се ЈОШ ОД 2012-е бориле против закона о отимању деце!

ТАДА СУ ДРУГИ ЋУТАЛИ!

Наравно комуњарско дете Мила Алечковић је тада дошла да подржи ДВЕРИ али и да укори преживело Србство, шаку сиромаха, што не зна за Десанку Максимовић, ДВОРСКУ ПЕСНИКИЊУ ЈОСИПА АМБРОЗА, и наравно, за њену маму Миру, ауторку оне одвратне и накарадне песмице "Друже Тито ми ти се кунемо...."!

Зато је касније Мила и попљувала ДВЕРИ кад се прилепила уз балавог Вучића!

Ну....БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ!

Па ипак....дужност је данас сваког Србина да помогне Мили ЗБОГ БУДУЋНОСТИ ДЕЦЕ!

А помоћ јој је потребна, жена болује од акутне вербалне дијареје и упропастиће своју сопствену акцију!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(12-03-2015, 05:47 PM)Mekenzi Пише:  ....zašto se Jeremija i Prosvetar ne vrate sa "trulog zapada".

Ми што се нас тиче, а Брат Јеремија има своје разлоге, ми смо већ једном и више пута ође објаснили да су путни трошкови селидбе огромни за наш сиротињски буџет еда би се ми одлучили за пут У ЛОШУ КОПИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА!

Међутим!

Мила ође додатно објашњава шта чека Србина из изгнанства ако се, не д'о Бог одлучи па се превари-уједе гуја, па се у Србију врати, која се, авај, већ претворила у NOVOSRBIJICU, земљу љуцког материјала који пише крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM, па каже:

ПС

Умољава се Шумадрипац* овдашњи да заобиђе у ово писааније у широком луку па да се уздржи од свог учешћа на овој теми!

Наиме дрипац је најпре кукумавчио преко личних порука да закопамо ратне секире, ка'е "не дирам те-не дираш ме", па ја рек'о "доообро, Пост је ипак"....

Међутим!

Ни пар сати после тога оно нами натиче њемачки шлем наглаву уз своје дебилне покличе "СЛУГО ВРЕМАХТА, ЉОТАЧ, ЧИЧА МИТОВАЦ...."а не види јадан титовку на главама своје уже и шире родбине, комшија и свих навијача Партизана и Звезде уопште!
-------------------
*Иначе ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица....то је и тужно и отужно!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(10-03-2018, 07:43 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(12-03-2015, 05:47 PM)Mekenzi Пише:  ....zašto se Jeremija i Prosvetar ne vrate sa "trulog zapada".

Ми што се нас тиче, а Брат Јеремија има своје разлоге, ми смо већ једном и више пута ође објаснили да су путни трошкови селидбе огромни за наш сиротињски буџет еда би се ми одлучили за пут У ЛОШУ КОПИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА!

А што се не одлучите за неку од земаља БРИКС-а које толико и на сва уста хвалите? Сигуран сам да би у Бразилу, Ј. Африци, Индији или Кини веома ценили доларесе које унесете тамо. Мало држава, а мало уличари који би вас опељешили чим уђете тамо.

Ако пак све пропадне, ту је нуклеарна мајка отпора глобализацији и новом светском поретку - Северна Кореја. Сигуран сам да би вам тамо било убедљиво најлепше, јер од запада нећете видети ни з.

Но потребно је мало и ускладити оно што причате/пишете са оним што радите, не би ли вас ико схватио иоле озбиљно. До тад ће ваше писаније бити схватано као шала, зајебанција за разоноду форума широм српског дела интернета...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(10-03-2018, 01:55 PM)Громовник Пише:  

А што се не одлучите за неку од земаља БРИКС-а које толико и на сва уста хвалите? Сигуран сам да би у Бразилу, Ј. Африци, Индији или Кини веома ценили доларесе које унесете тамо. Мало држава, а мало уличари који би вас опељешили чим уђете тамо.

Хајл камарад фон Грокофник, нас чуди да ви, као поклоник Онкл Адија и нацистичких светоназора организације и прецизности, не узимате у обзир наше сиротињске могућности скромног пензионера, па се не до'ватите мало убојитог плајваза и рачунаљке и погледате кол'ко кошта пут у тај далеки свет који набројасте, а да не рачуњамо вишесатно путовање, малтретирање и преседање као и вишенедељни опоравак од истог!

Друго, наш канадски доларес се стално топи к'о сладолед на врућини, па нами не остаје друго до да се авионом који маше крилима отиснемо до најближих сунчаних острва за цену од 540 канадских долареса (342 еврића), ОДЛАЗАК И ПОВРАТАК у року од 4 до 5 сати, а о цени коштања боравка тамо смо већ причали.

Толико дакле о МАТЕРИЈАЛНОЈ страни нашег случаја, да више о томе не смарамо!

Међутим!

Мила, која пара има, говори о ДУХОВНО-МЕТАФИЗИЧКОЈ страни повратка изгнаника у Србију, па то вреди одслушати, поучно је!

ПС

Умољава се Шумадрипац* овдашњи да заобиђе ово писааније у широком луку па да се уздржи од учешћа на овој теми!

Наиме дрипац је најпре кукумавчио преко личних порука да закопамо ратне секире, ка'е "не дирам те-не дираш ме", па ја рек'о "доообро, Пост је ипак"....

Међутим!

Не прође ни пар сати после тога а оно нами натиче њемачки шљем наглаву уз своје дебилне покличе "СЛУГО ВРЕМАХТА, ЉОТАЧ, ЧИЧА МИТОВАЦ...."а не види јадан да му најближи кандидат за исти шљем седи уз кољено у облику камарад фон Грокофника, нити види титовку на главама своје уже и шире родбине, комшија и свих добрих титиних самоуправљача и навијача Партизана и Звезде уопште!
-------------------
*Иначе ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица....то је и тужно и отужно!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(10-03-2018, 06:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  не узимате у обзир наше сиротињске могућности скромног пензионера

Са вашом канадском пензијом ви би у наведеним државама живели ко цар.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(10-03-2018, 06:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  *Иначе ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица....то је и тужно и отужно!

Речено ти је на инбокс онда да се не курчиш и да не смараш.Изнемогли сремачки шокац Просветар није у стању да се понаша нормално па му не би требало дозвољавати да пише на форуму. Сви смо ми овде добровољно а он зато што нема где друго и зато што га не толеришу други форуми.Патолошки лажов,нула од човека,нула од Србина.

Међутим!

Мила ође додатно објашњава шта чека Србина из изгнанства ако се, не д'о Бог одлучи па се превари-уједе гуја, па се у Србију врати, која се, авај, већ претворила у NOVOSRBIJICU, земљу љуцког материјала који пише крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM, па каже:

ПС

Умољава се Шумадрипац* овдашњи да заобиђе у ово писааније у широком луку па да се уздржи од свог учешћа на овој теми!

Међутим!

Ни пар сати после тога оно нами натиче њемачки шлем наглаву уз своје дебилне покличе "СЛУГО ВРЕМАХТА, ЉОТАЧ, ЧИЧА МИТОВАЦ...."а не види јадан титовку на главама своје уже и шире родбине, комшија и свих навијача Партизана и Звезде уопште!
-------------------

Гле говно како вади стари упис само да би се свађао ,шта ти је љотар усрани, никад човек од њега.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним