Овде сви окривљају Савез и све остало.
Али што се овде нити у било којој Српској медији, се не објашњава фаталне одбранске грешке што очекиваш од омладинце, а не од искусни профи играћа ко играју за репрезентације. А инје ни први пут.
Одбрана Голове Бразил
https://www.youtube.com/watch?v=g_frUA8C...gs=pl%2Cwn
Грешка Колоров
Његове грешке понављају се стално, тако није увек имао прва места у екипи
А кад је Гвадиола дошао у Цитија, само га играо као заменик
Ја као Гари Невил мислим да је Колоров крилац, нападач, а никако дефанзивац, његов ДНК, и константне грешке што прави у одбрани то грми.
Грешка Матић
Матић је гледао Силва, имао је тотално позицију према њеми за корнер
Матић је морао да стане испред Силва, тако да му забрањује тркачки правац.....или је требао да стави леву руку пред Силва, да га успорава или да смањи могучности да стиже до лопте.
То је био разлог зашто Матић је био спор.
Навише голове на уваке велике текме стижу од татичке припремљене слободне ударце. Тако ту се треба запослити специјални тренер ко ће пратити све светске екипе и њихови играће, како се састају за корнер, које позиције окупирају пре шутирање лопте, како се то међусобно комуницира, шта су те индивидуалне одговорности за спрећавање све таке прилике.
У вашој колективној одбрани
Кад је Нејмар имао лопту
Ви сте имали више играћи на места, у једној прилици имали сте 9, АЛИ САМО ЈЕ ЈЕДАН ТРЧАО да затвори простор, и да покушава да му отме лопту.
Ја сам рекао да је кондиција за Светско Првенство разлићита од домаће лиге.
Имаш и разна стандард кондиција међу врхунске клубове, и остали у лигу. У премиршипу, Ливерпул, Тотнем, Ман Цитија, Челсија, Ман У, Арсенал, дефинитивно имају бољу кондицију него преосталих екипу у лигу, поготово екипа Гвадиола. Ко је додао нову димензији колективног пресин, отимање лопте, татично контра трћање и његова брзине.
На светско првенство имаш концентрисане мечеве, где играш против најбоље екипе у свету, ко ће држати лопту 60% времена.
Не само тога ти ћеш играти у температуре између 22-38 степене
Или ћеш играти у део свет ко је на неком надморском висином
Још требаш укљућити и раћунати у томе, да су играћи имали пун сезону
Овде ту имаш
Текме Прем
Текме ФА Куп
Текме Лига Куп
Текме Европске
Текме Репрезентације пријатељске и квалификације
Пре Сезонске квалификације
Пре Сезонске пријатељске
Муринхнио није случајно рекао да бих желио Немања Матић паузу, зашто ка је Јозеј га је играо у екипи цела сезона.
Тако гледаш да награђујеш на том кондиција.
Али да не звачаш тог