Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,042
Апсолутно је недопустиво понашање коментатора Александра Стојановића утакмице Француска- Хрватска у финалу Светског купа у Русији. Такво навијање за Хрвате и ниподаштавање Француза нису могли да чују ни гледаоци ХРТ-а.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(15-07-2018, 09:00 PM)Бенито Пише: Апсолутно је недопустиво понашање коментатора Александра Стојановића утакмице Француска- Хрватска у финалу Светског купа у Русији. Такво навијање за Хрвате и ниподаштавање Француза нису могли да чују ни гледаоци ХРТ-а.
"Ракитић говори 5 језика" ? "Манџукић је темпераментан"
Ја га одавно зовем "Аца Хрват". Ко је пратио СП примећенно је његово навијање за Енглеску.
Узгред, чуо сам да су Стојановића преко твитера испрозивали што тихо говори када Хрвати дају голове Енгелској јер му је наводно то Вучић рекао.
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Биће да је Путаљ за ове навијао . . .
(Последња измена: 17-07-2018, 09:37 AM од
Брада.)
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Па ја незнам што је вама обсесије са хрватску репрезентације?
Па од ње говорити у својим СТРАНИМ МЕДИЈЕ као да је ваша?
Ви од ње сте говорили више не го своју!
Помоч вам нема!
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(17-07-2018, 08:01 PM)Бенито Пише: Једна личка сељанчура
А колико мрзите Лику а појма о себи немате . . . иначе кобилетина је из Ријеке, и сви њени су из околине, везе нема са Ликом.
Углед:
3,042
Одакле ти идеја да неког мрзим? Давно сам читао њену биографију, па сам можда погрешио.
Што се толико оптерећујеш неким географским појмом? Хиљаду пута смо рекао " београдска бараба", " ужичка битанга" или слично, па се не сећам да се неко љутио.
Углед:
3,042
Почели и откази у Србији због ненавијања за Хрвате.
Све је Ломпар био у праву кад је предвидео активну хрватизацију српског културног простора. То се нарочито види већ неко време у РС, а успех хрватске фудбалске репрезентације је био идеалан тренутак да се то још више актуелизује. Наравно ништа то не би било успешно без опште подршке која се тим иницијативама пружа из политичких институција српске државе.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.