Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Мундијал у Фудбалу

Апсолутно је недопустиво понашање коментатора Александра Стојановића утакмице Француска- Хрватска у финалу Светског купа у Русији. Такво навијање за Хрвате и ниподаштавање Француза нису могли да чују ни гледаоци ХРТ-а.
Одговори

(15-07-2018, 09:00 PM)Бенито Пише:  Апсолутно је недопустиво понашање коментатора Александра Стојановића утакмице Француска- Хрватска у финалу Светског купа у Русији. Такво навијање за Хрвате и ниподаштавање Француза нису могли да чују ни гледаоци ХРТ-а.

"Ракитић говори 5 језика" ? "Манџукић је темпераментан"
Ја га одавно зовем "Аца Хрват". Ко је пратио СП примећенно је његово навијање за Енглеску.
Узгред, чуо сам да су Стојановића преко твитера испрозивали што тихо говори када Хрвати дају голове Енгелској јер му је наводно то Вучић рекао.
Одговори

[Слика: IMG_8576.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-07-2018, 09:19 PM)Ултрадесничар Пише:  
(15-07-2018, 09:00 PM)Бенито Пише:  Апсолутно је недопустиво понашање коментатора Александра Стојановића утакмице Француска- Хрватска у финалу Светског купа у Русији. Такво навијање за Хрвате и ниподаштавање Француза нису могли да чују ни гледаоци ХРТ-а.

"Ракитић говори 5 језика" ? "Манџукић је темпераментан"
Ја га одавно зовем "Аца Хрват". Ко је пратио СП примећенно је његово навијање за Енглеску.
Узгред, чуо сам да су Стојановића преко твитера испрозивали што тихо говори када Хрвати дају голове Енгелској јер му је наводно то Вучић рекао.

" Французи су у страху"; " Фантастичан потез Ракитића ( Ловрена, Перишића.....); " јако лоша игра Погбе "( после пар тренутака човек даје гол); " много, много боља репрезентација Хрватске доминира у овом финалу" и слично томе.
Не сећам се да сам икада слушао овако пристрасног коментатора, осим у случајевима националних селекција. Додуше, вероватно је и овде такав случај.
Одговори

Гледао сам Ђоковића и укључио сам се у друго полувреме. Излазе играчи, прича ''Аца информација'', ја помислих како Хрвати убедљиво воде после првог полувремена. Тек кад се појавио резултат на екрану видео сам да води Француска.
Одговори

Сморио се Сергеј Трифуновић...Сирома'

http://vidovdan.org/info/sergeja-razocar...fudbalera/
Одговори

[Слика: image.jpg]

Биће да је Путаљ за ове навијао . . .
Одговори

А, то сигурно, Smile.
Једино њему Колинда није могла да приђе.
А погледај је на овој фотографији. Колинда је апсолутни хит нашег времена. Да није њеног случаја, тешко би генерације које ће једног дана доћи, а које ће ваљда бити боље од нас, разумети ово време. Једна личка сељанчура, узета из неке средње школе и одведена у НАТО образовање, сад показује шта је научила. Ова фотографија говори довољно.
Е, томе се диве данашњи Срби, док расправљају где ићи на море, на рачун будућих генерација.
Одговори

Па ја незнам што је вама обсесије са хрватску репрезентације?
Па од ње говорити у својим СТРАНИМ МЕДИЈЕ као да је ваша?
Ви од ње сте говорили више не го своју!
Помоч вам нема!
Одговори

Не лупетај.
Одговори

(17-07-2018, 08:01 PM)Бенито Пише:  Једна личка сељанчура

А колико мрзите Лику а појма о себи немате . . . иначе кобилетина је из Ријеке, и сви њени су из околине, везе нема са Ликом.
Одговори

Одакле ти идеја да неког мрзим? Давно сам читао њену биографију, па сам можда погрешио.
Што се толико оптерећујеш неким географским појмом? Хиљаду пута смо рекао " београдска бараба", " ужичка битанга" или слично, па се не сећам да се неко љутио.
Одговори

Почели и откази у Србији због ненавијања за Хрвате.
Све је Ломпар био у праву кад је предвидео активну хрватизацију српског културног простора. То се нарочито види већ неко време у РС, а успех хрватске фудбалске репрезентације је био идеалан тренутак да се то још више актуелизује. Наравно ништа то не би било успешно без опште подршке која се тим иницијативама пружа из политичких институција српске државе.
Одговори

https://srbin.info/2018/07/19/otkriveno-...-gotovine/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним