Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Питање за Милослава
Можете ли ми рећи нешто више о Ради Кордићу аутор књиге Кроз рат са Дражом.Ја само знам да је био у групи од 26 официра на Равној Гори и више ништа.?
Одговори

(15-07-2018, 05:11 PM)Болстон Пише:  Питање за Милослава
Можете ли ми рећи нешто више о Ради Кордићу аутор књиге Кроз рат са Дражом.Ја само знам да је био у групи од 26 официра на Равној Гори и више ништа.?

Ниси навео тачно име !
Одговори

Никола Кордић, најбоље да прочиташ његову књигу.
Одговори

Тако је погрешио сам име сетих се јуче после подне кад сам размишљао о питању помешао сам га са војводом Радом Кордом.Почетак презимена им је исти. Немам нажалост књигу а ни новца имам друге издатке не сумњам да је одлична
Одговори

Милославе, да ли си икада сањао да ће Небојша Крстић познатији као Крле имати ставове као да је прочитао све твоје књиге? SmileSmileSmile
Одговори

(17-07-2018, 09:27 PM)Бенито Пише:  Милославе, да ли си икада сањао да ће Небојша Крстић познатији као Крле имати ставове као да је прочитао све твоје књиге? SmileSmileSmile
Јел има неки линк?
Одговори

Крле Твитер Ваистину!
Одговори

Када ћете објавити албум неког корпуса ЈВуО,на сајту?Нема ништа већ годинама.Smile
Одговори

Кажите ми господине Милославе у ком месту је живео Ђура Дубаић и да ли је имао потомство?
Одговори

(23-07-2018, 06:04 PM)Болстон Пише:  Кажите ми господине Милославе у ком месту је живео Ђура Дубаић и да ли је имао потомство?
На жалост нисам чуо за њега.
Одговори
Video 

Ево указа Краља Петра о одликовању а како се онда звао канцелар Краљевих ордења што су Погледи одликовани можете ли ми за њега рећи?
Одговори

(23-07-2018, 07:32 PM)Болстон Пише:  Ево указа Краља Петра о одликовању а како се онда звао канцелар Краљевих ордења што су Погледи одликовани можете ли ми за њега рећи?
Звао се Сретко Дрча.
Одговори

Хвала, где је он живео има ли потомства

Ево зказа
Одговори

Да Чика Сретко је писму послао Престолонаследнику да се Погледи Одликују!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним