Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је творац Југославије?

(07-08-2019, 12:37 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Може ли се бандоглавима једном доказати: АЛТЕРНАТИВА ЈУГОСЛАВИЈИ ЈЕ БИО ОПСТАНАК АУСТРОУГАРСКЕ!!!

Шта би ви изабрали?

По ко зна који пут ћу поновити: Од накнадне памети немерљиво је гора накнадна глупост!

Јеремија је комуњарчина камуфлирана,просипа шатро гистро неке српске приче а овамо као усташки бојовник има уписе.То ти је слој једва писмених људи који се дохватио технологије и њима не можеш да објасниш.Можеш да му покажеш сто карти,можеш хиљаду пута да објасниш једно исто, човек или је једноставно буздован или је као што ја тврдим комуњарчина провокаторска. Хвата овде људе на причу о својим годинама, ја сам ово, ја сам оно, а просте чињенице не зна. Слобин четник. Кидање Четник од комуњаре. Кидање Његов Слоба свео Србију на најмању могућу меру а овај кука на Краља који је направио највећу српску државу после Цара Душана. Јеремија, чисто да ти напоменем да се ни Душаново царство није звало Србија, није се звало ни српско царство. Ајде сад баци једно партијашко објашњење како је Душан уништио напоре рођеног оца и свог деде Милутина тако што је Србе спаковао у државу са Грцима и осталим поданицима новоствореног царства.
Одговори

.
Ево шта смо тражили-добили смо!

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/isti...a-bokanom/

ЗА БРИСАЊЕ ПОСЛЕДЊЕГ ВИДЕО ПРИЛОГА ДРАГОСЛАВА БОКАНА У ВЕЗИ УСТАША И НАШИХ ЖРТАВА, КРИВИМО ИСКЉУЧИВО ЊЕГА-БОКАНА!

Уместо да се концентрише на УСТАШЕ он је кренуо на бесомучан напад на

Н А Ш Е Г

мртвог Краља!

ОПЕТ СМО ИСКОРИСТИЛИ ПРИЛИКУ ДА ПОПЉУЈЕМО

Н А Ш Е

МУЧЕНИЧКЕ ЖРТВЕ КАД ЈЕ ТЕМА БИЛА О

Њ И Х О В И М

ЗЛОЧИНИМА!

И док се ми свађамо и називамо именима....УСТАШЕ СУ 'ЛАДНО ПОСЛАЛЕ ПРОТЕСТ ЈУТЈУБУ И ВИДЕО ЈЕ ЗАБРАЊЕН ЗБОГ....ГОВОРА МРЖЊЕ!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(07-08-2019, 05:14 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Јеремија је комуњарчина камуфлирана,просипа шатро гистро неке српске приче а овамо као усташки бојовник има уписе.То ти је слој једва писмених људи који се дохватио технологије и њима не можеш да објасниш.Можеш да му покажеш сто карти,можеш хиљаду пута да објасниш једно исто, човек или је једноставно буздован или је као што ја тврдим комуњарчина провокаторска. Хвата овде људе на причу о својим годинама, ја сам ово, ја сам оно, а просте чињенице не зна. Слобин четник. Кидање Четник од комуњаре. Кидање Његов Слоба свео Србију на најмању могућу меру а овај кука на Краља који је направио највећу српску државу после Цара Душана. Јеремија, чисто да ти напоменем да се ни Душаново царство није звало Србија, није се звало ни српско царство. Ајде сад баци једно партијашко објашњење како је Душан уништио напоре рођеног оца и свог деде Милутина тако што је Србе спаковао у државу са Грцима и осталим поданицима новоствореног царства.

КидањеКидањеКидање

Сирома'

Баш си нашао кога ћеш окарактрисати комуњаром. Те форе продаји клинцима а јок мени. Етикету комуњаре најлакше добијам од бивших комуниста који још чувају своје партијске књижице или књижице својих очева који су сервилно служили Броза.
Јеремијин кредибилитет у негдашњој политичкој емиграцији био је врло постојан што сведоче и признање "Споменице" као и орден Св. Саве.

Нисам никада крио своје скромно образовање (електричар - монтер и бандераш), што није на нивоу академског, али нити сам глуп нити буздован.

Пребацивање због става о Слободану Милошевићу је пасе. Наиме, ко није схватио зашто браним мртвог Слободана Милошевића тај или не разуме или је задојен мржњом. Још једном ћу поновити: Милошевића сам критиковао када је било време за то (чак и неколико ТВ дуела сам имао по том питању) али када је почела оркестрирана кампања која је више наносила штете Србији и србском народу санћим због Милошевића, покушао сам указати кога уствари нападају преко Милошевића. И даље стоји да је уместо Милошевића могао и сам Св. Сава бити на челу Србије исто би нам се десило.

Но, то је испричана прича и тек ће неки нови историчари толковати вакат скраја деведесетих.

Него, где сте ви били онда када је удба по кратком поступку решавала случајеве са критичарима система иллити "братствојединствености"?
Велика већина је славила "првомајски уранак" и остале комунистичке празнике а о критици ондашњег система ником није падало на памет да прозбори. "Четниковање" које је почело са Мирком Јовићем и осталим истант четницима сматрам смешним исто колико одлазак на Равну Гору све са кокардом у режији Драшковића.

На крају, моји ставови су јасни, чврсти и увек јавно изношени. Нити сам се када крио, нити неког бојао (сем Бога), нити одступао од својих ставова.
Одговори

Војводо Јеремија, кад читам твоје писаније као да слушам Југослава Петрушића. А и физички личите. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(08-08-2019, 10:21 PM)Шумадинац Пише:  Војводо Јеремија, кад читам твоје писаније као да слушам Југослава Петрушића. А и физички личите. Јок

Грешиш Шумадинац, много грешиш.

Нити сам када био плаћеник, нити живео од србства, што се не може рећи за Петрушића.

Него, тема је о творцу Југославије а не о мојој маленкости.

Оставите се анализа ко је од нас форумаша паметан, леп, ружан и сл. већ коментаришитие тему.
Одговори

(07-08-2019, 12:37 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Може ли се бандоглавима једном доказати: АЛТЕРНАТИВА ЈУГОСЛАВИЈИ ЈЕ БИО ОПСТАНАК АУСТРОУГАРСКЕ!!!

Шта би ви изабрали?

По ко зна који пут ћу поновити: Од накнадне памети немерљиво је гора накнадна глупост!

Камо среће за Србе да је изабрана та алтернатива! Но изабрана је Аустро-Угарска 1000 накараднија и изопаченија него оригинална.

А да алтернатива можда није био договор са Талијанима и српска држава? Него се пријетило ратом САВЕЗНИКУ Италији, како "витешки" поручи "Некад знају браћа Хрвати да ћемо да бранимо хрватски Јадран до последњег Србина!

Кад смо у новембру 1914 у Нишу проглашавали јединство Срба, Хрвата и Словенаца, сви смо ми знали да Хрватска маса у том часу не кличе за победу српског оружја.
Нашем идеализму служиће на векове на част та смела вера у велику еволуцију.

Милан Грол, 1. јануара 1921.

Читам прије пар неђеља нека писанија како је "витешки" водио политику. У унутрашњој политици је обезвриједио и скрајнуо све српске политичаре почевши од Пашића па надаље. Тако да му је као једина реална и ваљана опција остао једино Стипе Радић! Ал' убише му Срби Стипу па му не остаде нико.

У вањској политици, није имао апсолутно никакве подршке било ђе у свијету. А на све стране је покушавао. Једна безизлазна и немогућа ситуација у коју је приглупи мајмун и себе и српски народ увео.

(06-08-2019, 05:45 PM)Жаре Пише:  
(06-08-2019, 05:35 PM)Бенито Пише:  Давно сам вам нагласио да обратите пажњу на Бокана.

Давно схваћено да је човек дебил, пре свега. А затим и комуњара, и вероватно педер. Латентни, дакле

Па шта. и "витешки" је био готово отворени педер. Само што се он и Пера Живковић нијесу јавно прчили.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Не сери, идиоте.
Одговори

(13-08-2019, 01:10 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Не сери, идиоте.

Не одговара вашијем приглупим фразама и паролама? Како оно, "Чувајте ми Југославију!"?Креза

Одговори

Није ти ћаћа ослободио Косово и Метохију таман уз гусле да се дерња. Ко јесте, нећу те потшјећати. А ко га је изгубио, сам знаш. Нијесу Карађорђевићи, но мунгоси позобљаше све.
Одговори

И ћаћа и ја и ђед и прађед и тако уназад 400 година. Сви смо били и одрадили свој дио. Да ли си ти био ђе?

Док се "витешки" бавио Хрватима и Југославијама, нијесмо имали кад бавити се Косовом, Метохијом, Маћедонијом и осталијем српским крајевима.
А ту је требало и енергије и пара и људи.
Зато смо и остали без онога што је СРПСКО бавећи се онијем ШТО НИЈЕ.

"Витешки" је на Косово слао по казни. Тамо су ишли кажњавани и невољни. И тако свих 100 година Југославије.

Четници су са милијон пута мање и ресурса и људи, урадили милијон пута више. Али његова ПРВА НАРЕДБА по пробоју Солунског фронта је била да се разбију четници и распореде по цијелој војсци по јединицама по један или двојица.

Одговори

Извините, ја са идиотима не могу да се доказујем.
Одговори

Осим парола и фраза и лични напада стварно и немате шта понудити.

Одговори

(13-08-2019, 12:32 PM)мунгос Пише:  

Шта би ви изабрали?

Камо среће за Србе да је изабрана та алтернатива! Но изабрана је Аустро-Угарска 1000 накараднија и изопаченија него оригинална.

А да алтернатива можда није био договор са Талијанима и српска држава? Него се пријетило ратом САВЕЗНИКУ Италији, како "витешки" поручи "Некад знају браћа Хрвати да ћемо да бранимо хрватски Јадран до последњег Србина!

Кад смо у новембру 1914 у Нишу проглашавали јединство Срба, Хрвата и Словенаца, сви смо ми знали да Хрватска маса у том часу не кличе за победу српског оружја.
Нашем идеализму служиће на векове на част та смела вера у велику еволуцију.

Милан Грол, 1. јануара 1921.

Читам прије пар неђеља нека писанија како је "витешки" водио политику. У унутрашњој политици је обезвриједио и скрајнуо све српске политичаре почевши од Пашића па надаље. Тако да му је као једина реална и ваљана опција остао једино Стипе Радић! Ал' убише му Срби Стипу па му не остаде нико.

У вањској политици, није имао апсолутно никакве подршке било ђе у свијету. А на све стране је покушавао. Једна безизлазна и немогућа ситуација у коју је приглупи мајмун и себе и српски народ увео.

(06-08-2019, 05:45 PM)Жаре Пише:  
(06-08-2019, 05:35 PM)Бенито Пише:  Давно сам вам нагласио да обратите пажњу на Бокана.

Давно схваћено да је човек дебил, пре свега. А затим и комуњара, и вероватно педер. Латентни, дакле

Па шта. и "витешки" је био готово отворени педер. Само што се он и Пера Живковић нијесу јавно прчили.

Јел имаш ти било какав извор, валидан, на основу ког тврдиш овако нешто? Ако имаш, подели братски овде. Ако немаш, опет у реду, пиши шта мислиш.
Одговори

Мунгосе, да те нема, требало би те измислити Баја

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним