Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

То је доба када је Мекдауел ухапшен, све је могуће.
Не можемо сваки пут веровати само једној страни.
Да, била би добра провера преко немачких докумената.
Одговори

Поздрав, Милославе. Имам мало неозбиљније питање данас.

Некако се заломило да сам вечерас, по први пут у животу, одгледао филм "Ужичка република" од почетка до краја (раније сам налетао на телевизији више пута, али увек нешто на средини, пред крај, итд.).

Пошто сам се јако добро забављао њиховом неизмерном маштом да нас представе као сам пород ђавола, хтео сам да те питам, шеретски, наравно, који ти је комунистички филм "најдражи"? Јок
Одговори

Када ће та Ватхрина књига угледати светлост дана? Зна ли се шта?  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-12-2022, 11:29 PM)Милутин Пише:  Поздрав, Милославе. Имам мало неозбиљније питање данас.

Некако се заломило да сам вечерас, по први пут у животу, одгледао филм "Ужичка република" од почетка до краја (раније сам налетао на телевизији више пута, али увек нешто на средини, пред крај, итд.).

Пошто сам се јако добро забављао њиховом неизмерном маштом да нас представе као сам пород ђавола, хтео сам да те питам, шеретски, наравно, који ти је комунистички филм "најдражи"? Јок

Онај који није снимљен.  Баја
Одговори

(13-12-2022, 07:10 PM)Шумадинац Пише:  Када ће та Ватхрина књига угледати светлост дана? Зна ли се шта?  Јок

Криза у Субнору... Blush
Одговори

На златибору, у Чајетини, у Доњем Љубишу, код неких крчевина, нека девица Јања је убијена од стране бугара. Пре злочина се десиле неке чудне стваре, девојка је причала, што би се у Јеванђељу рекло "ватреним", неким чудним језицима. Њој је ту подигнута капела и слави се као Света Јања.
Да ли неко зна нешто о томе ?
Иначе, мени је лично интересантно да се у том рејону налазио тај нестали велики и славни манастир свете Јање, који Обилић помиње по богатству у песмама у одговору турцима, вероватно Јање, Немањине сестре, а скоро су близу пронађени темељи неке цркве, што се код неаутохтонистчког живља наравно зове "нешто грчко", у близине је манастир Увац.

И друго, јел има новости о Јами Церова у Мушветама, селу где је сад Артемијев манастир, на Златибору, где су стрељани "помиловани" са Зеленгоре и Миљевине, у виду идентификације лица и догађаја. Стаматовић је наравно казао да су пронађене и наочаре сличне Дражиним ?
djoleat@gmail.com
Одговори

Кад погледаш цео рат пролеће "41 пролеће "45 комунисти нису добили ни једну битку против немаца, нису је ни водили, нису добили ни против четника, Дражо је чуво четнике, непомејник је гуро своје под масакрирање, народ се добровољно јављао у четнике у комунисте ни под присилом, усташка борбена готовост никаква и изгубљен рат, што би реко господин председник Вучић у Бриселу ово је 5:0 за нас, кад погледаш мало боље семафор јуче видиш Шиптари ушли у Митровицу, комунисти у Београд, бугари у Софију.....
а ни немци нису остали без прерија Јужне Америке, Енглеска без Израела ни усташе без Истре.
Одговори

Да ли мислите да ће ова енциклопедија бити боља? 
https://www.politika.rs/scc/clanak/52963...Vikipediju
Одговори

Гдин Милослав је дошао у Народну скупштину Републике Србије.

Фигуративно је дошао гдин Милослав, пошто га је споменуо посланик Душан Радосављевић (НАДА - Нови ДСС - ПОКС). Ево, један човек који истражује истину о Србији. Тај човек је из Крагујевца - Милослав Самарџић (парафразирам)

Погледати од 01:54:40

Одговори

(25-12-2022, 01:23 AM)Mitic Пише:  Гдин Милослав је дошао у Народну скупштину Републике Србије.

Фигуративно је дошао гдин Милослав, пошто га је споменуо посланик Душан Радосављевић (НАДА - Нови ДСС - ПОКС). Ево, један човек који истражује истину о Србији. Тај човек је из Крагујевца - Милослав Самарџић (парафразирам)

Погледати од 01:54:40

Немој, није добро за Шумадинчево здравље...

Зна се кога гсн. Самарџић подржава у Народној Скупштини Републике Србије...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли је Мирослав Самарџић британофил ?
Одговори

(25-12-2022, 11:23 AM)Djoleat Пише:  Да ли је Мирослав Самарџић британофил ?

Наравно, воли Битлсе.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Први је раних 90-их са Вуком био у Лондону где је радио интервју са Престолонаследником.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(25-12-2022, 02:46 PM)Mekenzi Пише:  

Први је раних 90-их са Вуком био у Лондону где је радио интервју са Престолонаследником.

Први утисак је био разочаравајући, овај тада није знао ни реч српског, а и око њега су били љотићевци Браћа Лукићи из Марковца. ОД 20:45
https://www.pogledi.rs/forum/newreply.ph...yto=162506
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним