Поруке: 120
Теме: 0
Придружен: Mar 2023
Углед:
5
Колико Италијана је прешло на партизанску страну након капитулације Италије?
Поруке: 17,113
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,913
Негде око 15.000, али тешко је израчунати, јер су им много бежали.
Поруке: 47
Теме: 0
Придружен: Aug 2022
Углед:
2
Nedavno ste govorili svoje misljenje o obaveznom vojnom roku. Problem je sto dosta ljudi ne shvata da ovo vise nije onaj sistem. Sada svako ima ustavno pravo da to odbije. Tako da je najbolje, ko voli da sluzi dobrovoljno. Jedino ako se vlast vodi logikom da na taj nacin psiholoski djeluje, racunajuci da ce vecini momaka biti sramota da odbiju sluzenje. Da li se slazete sa mojim misljenjem?
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Нисам.
Али сви коментари негативни!
Поруке: 9,321
Теме: 234
Углед:
375
(05-03-2024, 10:34 AM)Mitic Пише:
Још увек гостујете по овом "медију"??
Не знам када сам задњи пут нешто погледао са балкан инфа..
Јесу ли још увекну оном подруму 2х2
Та крими црњогорска продукција чији ћаћа ваља оружје за Украјкнуу далекооо испод просека..
Гледао сам балкан инфо док је Теша био водитељ, писле тога ништа нисам гледао..Мислим свели су се на езотерију, мађију, разне караконџуле.
Новинари су им очај...Једино Павковић да ту нешто вреди.
Самарџићу, када гостујете по комерцијалним и монетизованим ју тјуб инфо каналима који масно зарађују од јутјуба, прегледа и реклама обавезно наплатите хонорар или нека УПЛАТЕ ДОНАЦИЈУ за филм у висини хонорара.
Немојте џаба радити. Трошите, време, енергију па и новац да би гостовали код неког који обрће десетоне хиљада евра од ју тјуба и масно се богати на вашем интервјуу а Вама ништа.
Ништа џабе. Наплаћујте гостовања дебело.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-03-2024, 02:14 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 9,321
Теме: 234
Углед:
375
(07-03-2024, 02:51 PM)Бенито Пише: То је удбашки Јутуб канал. То зна цела Србија, само не зна Милослав, јер њему треба историјска дистанца да би нешто сазнао. 
Taj мали који држи балкан инфо обрће огроман новац исто важи и за друге инфо монетизоване канале.
Тај власник Балкан инфа је из Црње Горе, отац му је трговац и дилер оружја за Украјну.
Алп желе да им Самарџкћ гостује сат, два мора дебело да плате. Самарџић не може да затвори финансијску конструкцију за филм јер се филм финансира од донацоја.
Ако хоће сат времена да чују Самарџића и да га "даве" онда нека плате пар стотина евра. Они ће од тог видеа зарадити пар хиљада евра.
Самарџић једино џабе може да снима на ју тјуб каналу ПогледиКрагујевац остало треба имати тарифе.
Нема више ни код бабе за џабе...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.