Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Проблем је што га једино они и зову да гостује.
Када си Самарџића видео на најпопуларнијим алтернативним Јутуб каналима у Србији, попут: Славија инфо, Србин инфо (само једном), Хелм Каст, Подкаст Код Бране.... Никада!!!
Наша криза, да поновим једно милионити пут за све ове године, је много, много дубља него што ми уопште замишљамо да може бити дубока.
Одговори

(07-03-2024, 05:01 PM)Бенито Пише:  Проблем је што га једино они и зову да гостује.
Када си Самарџића видео на најпопуларнијим алтернативним Јутуб каналима у Србији, попут: Славија инфо, Србин инфо (само једном), Хелм Каст, Подкаст Код Бране.... Никада!!!
Наша криза, да поновим једно милионити пут за све ове године, је много, много дубља него што ми уопште замишљамо да може бити дубока.

Koд Дејана Петра Златановића власника Србин инфа може једино да гостујеш ако му платиш. Лик све живе уцењује.

Код Љубе на Славији инфо не може да се гостује. Он има специфичне госте.

Хелм каст они су антиглобалистички и проруски. Немају неке озбиљне госте. Укинута им монетинизација канала.

Како не може код Бране??? Зар то није канал ДВЕРИ. Колико знам госн. Самарџић је још увек у неком савету Двери?

Треба развијати канал Погледи. Неби било лоше а има простора да се на јубтјуб каналу Погледи Крагујевац направи озбиљан, професионалан и квалитетан подкаст.

У тај покаст би ваљало доводити квалитетне госте и радити озбиљне и квалитетне интервјуе из Историје, политике, културе итд.

Мислим да за то на Погледима има јако пуно простора.

Предавања Самарџића јесу квалитетна али "умарају" требајуи гости.

Мислим да би увођењем подкаста брже ишло скупљање донација.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-03-2024, 03:22 AM)Mekenzi Пише:  Предавања Самарџића јесу квалитетна али "умарају" требајуи гости.

Ја бих рекао обратно, Самарџић се мало појављује на каналу. Кад год он предаје увек је веома занимљиво, много занимљивије него интерјвуи или исечци из серије, филма итд. То је моје мишљење.

А сагласан сам за подкаст, само гости би стварно морали да буду озбиљни и квалитетни.
Одговори

(07-03-2024, 09:31 PM)Darx99 Пише:  Kako donirati iz Republike Srpske?

Овде су подаци за уплату, има три начина:
https://www.pogledi.rs/pomozite-rad-pogl...tion-27042
Благодарим!
Одговори

Да питамо Самарџића,

Да ли мислите да је Европска Демократија којој смо сви ми тежили 90-их година и који смо били антикомунисти  да ли је евoулирала у екстремни леви  марксистички комунизам?

Фала.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Подржаваш ли и даље Двери,у светлу чињеница,да сада заједно делују у истом фронту са женама у црном,онима који гурају лгбт агенду,зеленим неолибералима?
Да не помињемо "праве" Београђане и лажну елиту окупљену у некаквом Прогласу?
Како уопште као човек близак Дверима коментаришеш овакав салто морале?
Одговори

Да ли је тачно да је ухапшене "по линији ИБ-а" испитивао Драги Јовановић?
Одговори

Одговори

(08-03-2024, 07:57 PM)Mekenzi Пише:  Да питамо Самарџића,

Да ли мислите да је Европска Демократија којој смо сви ми тежили 90-их година и који смо били антикомунисти  да ли је евoулирала у екстремни леви  марксистички комунизам?

Фала.

Њихови левичари - да. А десница им је нагрижена. Видећемо шта ће бити.
Одговори

(09-03-2024, 03:45 PM)ексрежисер Пише:  Подржаваш ли и даље Двери,у светлу чињеница,да сада заједно делују у истом фронту са женама у црном,онима који гурају лгбт агенду,зеленим неолибералима?

Питање је сугестивно, ниси баш рођен за новинара.
Одговори

(12-03-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(09-03-2024, 03:45 PM)ексрежисер Пише:  Подржаваш ли и даље Двери,у светлу чињеница,да сада заједно делују у истом фронту са женама у црном,онима који гурају лгбт агенду,зеленим неолибералима?

Пусти сад Двери,да ти не стајем на мукуSmile

Видех на фб твој текст са Шешељем и Николићем.И Бога ми си у праву.
Памтим борине стихове,и књижицу првих 10 година је најтеже.
Доста је људима отварао очи.Касније је већ отишао у баналну поезију.
И за Шешеља си у праву,робијао под свима,уз све грешке које је правио,за данашњу псеудодесницу је појам.Много тога је бацио под ноге,али није све ту ни црно.
Главу дајем да је 99% ових што те пљују екс спо.
Шта ће људи....Још не могу да се освесте шта им је "краљ тргова",направио.
Одговори

(12-03-2024, 09:48 PM)ексрежисер Пише:  
(12-03-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Пусти сад Двери,да ти не стајем на мукуSmile

Видех на фб твој текст са Шешељем и Николићем.И Бога ми си у праву.
Памтим борине стихове,и књижицу првих 10 година је најтеже.
Доста је људима отварао очи.Касније је већ отишао у баналну поезију.
И за Шешеља си у праву,робијао под свима,уз све грешке које је правио,за данашњу псеудодесницу је појам.Много тога је бацио под ноге,али није све ту ни црно.
Главу дајем да је 99% ових што те пљују екс спо.
Шта ће људи....Још не могу да се освесте шта им је "краљ тргова",направио.

Ево сад сам објавио слике и са ''екс СПО'' а и са МИ6... Баја Баја Баја
Занимљиво ми каквих лупетања има, дал су пали с Марса или шта год.
Али гарантујем да има ботова доста нечијих.
Одговори

Млађи јесу пали с' Марса,једноставно не памте и не знају.

А екс спо,то је већ патологија.Јако је тешко себи признати,да те неко завлачио нпр 20 година,да си веровао погрешном,тешко је проћи ту унутрашњу катарзу.Још кад је неко објективан о њиховим "архинепријатељима",као ти о срс,олако запене.

А у праву си,вероватно има и бот профила.
Скоро ми један млађани момак показа како то у пракси ради.На сваку његову објаву где нуди производ,набаци брзо 50-60 позитивних коментара и 2-3 осредња.

Чим им нешто није по вољи,одма си удба,озна,кгб,циа.Смешни су ми.
Одговори

Најјача је ова слика с Вуком, где је у широким панталонама и неким патикама, и ова где седите на неким степеницама.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним