Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Да ли је тачно да је ухапшене "по линији ИБ-а" испитивао Драги Јовановић?
Одговори

Одговори

(08-03-2024, 07:57 PM)Mekenzi Пише:  Да питамо Самарџића,

Да ли мислите да је Европска Демократија којој смо сви ми тежили 90-их година и који смо били антикомунисти  да ли је евoулирала у екстремни леви  марксистички комунизам?

Фала.

Њихови левичари - да. А десница им је нагрижена. Видећемо шта ће бити.
Одговори

(09-03-2024, 03:45 PM)ексрежисер Пише:  Подржаваш ли и даље Двери,у светлу чињеница,да сада заједно делују у истом фронту са женама у црном,онима који гурају лгбт агенду,зеленим неолибералима?
Да не помињемо "праве" Београђане и лажну елиту окупљену у некаквом Прогласу?
Како уопште као човек близак Дверима коментаришеш овакав салто морале?

Питање је сугестивно, ниси баш рођен за новинара.
Одговори

(12-03-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(09-03-2024, 03:45 PM)ексрежисер Пише:  Подржаваш ли и даље Двери,у светлу чињеница,да сада заједно делују у истом фронту са женама у црном,онима који гурају лгбт агенду,зеленим неолибералима?

Пусти сад Двери,да ти не стајем на мукуSmile

Видех на фб твој текст са Шешељем и Николићем.И Бога ми си у праву.
Памтим борине стихове,и књижицу првих 10 година је најтеже.
Доста је људима отварао очи.Касније је већ отишао у баналну поезију.
И за Шешеља си у праву,робијао под свима,уз све грешке које је правио,за данашњу псеудодесницу је појам.Много тога је бацио под ноге,али није све ту ни црно.
Главу дајем да је 99% ових што те пљују екс спо.
Шта ће људи....Још не могу да се освесте шта им је "краљ тргова",направио.
Одговори

(12-03-2024, 09:48 PM)ексрежисер Пише:  
(12-03-2024, 08:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Пусти сад Двери,да ти не стајем на мукуSmile

Видех на фб твој текст са Шешељем и Николићем.И Бога ми си у праву.
Памтим борине стихове,и књижицу првих 10 година је најтеже.
Доста је људима отварао очи.Касније је већ отишао у баналну поезију.
И за Шешеља си у праву,робијао под свима,уз све грешке које је правио,за данашњу псеудодесницу је појам.Много тога је бацио под ноге,али није све ту ни црно.
Главу дајем да је 99% ових што те пљују екс спо.
Шта ће људи....Још не могу да се освесте шта им је "краљ тргова",направио.

Ево сад сам објавио слике и са ''екс СПО'' а и са МИ6... Баја Баја Баја
Занимљиво ми каквих лупетања има, дал су пали с Марса или шта год.
Али гарантујем да има ботова доста нечијих.
Одговори

Млађи јесу пали с' Марса,једноставно не памте и не знају.

А екс спо,то је већ патологија.Јако је тешко себи признати,да те неко завлачио нпр 20 година,да си веровао погрешном,тешко је проћи ту унутрашњу катарзу.Још кад је неко објективан о њиховим "архинепријатељима",као ти о срс,олако запене.

А у праву си,вероватно има и бот профила.
Скоро ми један млађани момак показа како то у пракси ради.На сваку његову објаву где нуди производ,набаци брзо 50-60 позитивних коментара и 2-3 осредња.

Чим им нешто није по вољи,одма си удба,озна,кгб,циа.Смешни су ми.
Одговори

Најјача је ова слика с Вуком, где је у широким панталонама и неким патикама, и ова где седите на неким степеницама.
Одговори

Da li ste skupili dovoljno novca za nastavak snimanja? Govorili ste u emisiji da niste sigurno da li cete uspjeti.
Одговори

(14-03-2024, 09:44 PM)Darx99 Пише:  Da li ste skupili dovoljno novca za nastavak snimanja? Govorili ste u emisiji da niste sigurno da li cete uspjeti.

Још нисмо сакупили довољно. Морамо да сакупимо до половине маја, или да одложимо наставак снимања за наредни септембар.
Одговори

Милославе, да ли сте некада наишли на податак из неких докумената (са војног рока, например) док сте изучавали Дражину биографију, које је (барем приближне) висине био у центиметрима или које телесне масе у килограмима?
Одговори

Г. Самарџићу у једном интервјуу сте рекли да сте познавали Краљевића Томислава, какав је био Томислав?
Одговори

(27-03-2024, 12:00 AM)Лука Калиманац Пише:  Г. Самарџићу у једном интервјуу сте рекли да сте познавали Краљевића Томислава, какав је био Томислав?

Јесам, ево овде има фотографија када је долазио у ''Погледе'':
https://www.pogledi.rs/fotografije.html
Осми ред одоздо.
На жалост нисмо се сликали кад сам био код њега у Енглексој, на селу. И у сеоској кафани. Smile
Био је веома скроман човек. Тих и скроман, ненаметљив. Њега су сви волели.
Одговори

(17-03-2024, 05:14 PM)Драган Пише:  Милославе, да ли сте некада наишли на податак из неких докумената (са војног рока, например) док сте изучавали Дражину биографију, које је (барем приближне) висине био у центиметрима или које телесне масе у килограмима?

Баш нигде. Али рецимо 175 центиметара. Не верујем да је имао више од 65 кг. Осим на оној слици из 1930-тих на Ади Циганлији...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним