Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Da li ste skupili dovoljno novca za nastavak snimanja? Govorili ste u emisiji da niste sigurno da li cete uspjeti.
Одговори

(14-03-2024, 09:44 PM)Darx99 Пише:  Da li ste skupili dovoljno novca za nastavak snimanja? Govorili ste u emisiji da niste sigurno da li cete uspjeti.

Још нисмо сакупили довољно. Морамо да сакупимо до половине маја, или да одложимо наставак снимања за наредни септембар.
Одговори

Милославе, да ли сте некада наишли на податак из неких докумената (са војног рока, например) док сте изучавали Дражину биографију, које је (барем приближне) висине био у центиметрима или које телесне масе у килограмима?
Одговори

Г. Самарџићу у једном интервјуу сте рекли да сте познавали Краљевића Томислава, какав је био Томислав?
Одговори

(27-03-2024, 12:00 AM)Лука Калиманац Пише:  Г. Самарџићу у једном интервјуу сте рекли да сте познавали Краљевића Томислава, какав је био Томислав?

Јесам, ево овде има фотографија када је долазио у ''Погледе'':
https://www.pogledi.rs/fotografije.html
Осми ред одоздо.
На жалост нисмо се сликали кад сам био код њега у Енглексој, на селу. И у сеоској кафани. Smile
Био је веома скроман човек. Тих и скроман, ненаметљив. Њега су сви волели.
Одговори

(17-03-2024, 05:14 PM)Драган Пише:  Милославе, да ли сте некада наишли на податак из неких докумената (са војног рока, например) док сте изучавали Дражину биографију, које је (барем приближне) висине био у центиметрима или које телесне масе у килограмима?

Баш нигде. Али рецимо 175 центиметара. Не верујем да је имао више од 65 кг. Осим на оној слици из 1930-тих на Ади Циганлији...
Одговори

Јеси ли Ти негде пронашао да је Бубиша Симић био у 501 или сам код неког другог то прочитао?
Одговори

(27-03-2024, 12:04 PM)Бенито Пише:  Јеси ли Ти негде пронашао да је Бубиша Симић био у 501 или сам код неког другог то прочитао?

Је ли Бубиша право име?
Делује да су другде видео.
Одговори

(27-03-2024, 01:06 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(27-03-2024, 12:04 PM)Бенито Пише:  Јеси ли Ти негде пронашао да је Бубиша Симић био у 501 или сам код неког другог то прочитао?

Је ли Бубиша право име?

Војислав Симић Бубиша.
Одговори

(27-03-2024, 02:02 PM)Mitic Пише:  
(27-03-2024, 01:06 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Је ли Бубиша право име?

Војислав Симић Бубиша.

Претпостављам да је неко други објавио.
Одговори

Poštovani gospodine Miloslave,zašto na youtube kanalu nema još uvek emisije o legendarnom pukovniku Račiću i da li možemo da se nadamo da ćete nekada napraviti dokumentarni film o njemu.
Одговори

Нема емисије јер се надам да ћемо успети да снимимо документарни филм овог лета, док се не захукта наставак рада на играном филму ''Ђенерал''.
Одговори

Да ли је Ђекићев одред у Србији био легализован?
Одговори

(27-03-2024, 11:23 PM)D.Račić zauvek Пише:  Poštovani gospodine Miloslave,zašto na youtube kanalu nema još uvek emisije o legendarnom pukovniku Račiću i da li možemo da se nadamo da ćete nekada napraviti dokumentarni film o njemu.

(31-03-2024, 08:20 AM)Патриот Пише:  Да ли је Ђекићев одред у Србији био легализован?

Био је Пећанчев, па је прешао код Драже, дакле док је био Пећанчев, негде до краја септембра 1941, био је легалозован.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним