Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(16-03-2025, 11:31 AM)Ђорђе Пише:  
(16-03-2025, 09:48 AM)Душан Вукашиновић Пише:  https://n1info.rs/vesti/sider-evropa-sto...-u-srbiji/

Наравно...И не само на страни протестаната у Србији, које су, узгред буди речено, организовале њихове тајне службе, него и на страни протестаната у Мађарској, Словачкој и сигурно у још меким земљама. Ако нам ова Европа доведе нову власт, опростите се од Косова и Републике Српске. Србија ће бити губитник у правом смислу те речи. И тако ће најзад бити завршени ратови деведесетих.
Неопходно је да се оваквој Европи одупремо по сваку цену.

Кидање Кидање Кидање

Што каже мој имењак, ако нисте на сендвичима, на неким печуркама сигурно јесте.

На Информеру, Куриру....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

О каквим идиотима који "воде" државу је реч, видимо у следећем прилогу...

[Слика: Screenshot-2025-03-16-10-34-48-654-com-a...chrome.jpg]

[Слика: buls1.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-03-2025, 10:30 PM)Милослав Самарџић Пише:  Уосталом, десетак година, колико је још, како мени изгледа, остало до краја социјалистичког система у Србији, и није толико много.

Ако сами не променимо цео систем, од тог ишчекујућег капитализма нема ништа. Социјалистички систем сам од себе неће нестати.

Д М
Одговори

Ево, опет се јављам у вези са речју "пленум."

Извињавам се што се понављам, "пленум" није оригинална комунистичка реч, јер се ова реч користила и у штампи Краљевине СХС за органе власти.

Цитат:

"Пленум Финансијског одбора одржао је јуче поподне седницу. Као прва тачка дневног реда био је предлог закона о уговору између Краљевине СХС и Сједињених Америчких Држава којим се регулишу ратни дугови наше Краљевине".

Извор: "Политика", 16. јун 1926, стр. 3

https://digitalna.nb.rs/wb/NBS/Periodika...3/mode/1up
Одговори

(16-03-2025, 11:26 AM)Шумадинац Пише:  
(16-03-2025, 10:04 AM)Митић Пише:  На основу теренског истраживања и анализе снимака са данашњег протеста '15. за 15', Архив јавних скупова процењује да је овом скупу присуствовало између 275.000 и 325.000 људи, уз могућност да је тај број био и већи.

Због изузетне величине, динамичне природе и структуре скупа, као и нејасне ситуације у појединим деловима града, посебно на Новом Београду, прецизнија процена није могућа.

Извор: Архив јавних скупова

https://www.facebook.com/javniskupovi/vi...8949346758

Да, и то минимално. У сваком случају највећи скуп у Србаља.

А Шта ти то "СРБАЉ" "СРБАЉА ??? Нека салама, кобасица..

или још горе када кажу "ЖИВАЉ?? ... Тужан

КАД ЧУЈЕМО то "ЖИВАЉ"  "СРБАЉ" И ТЕ РЕЧИ МИ СЕ ЈЕЖИМО!! 

КАТАСТРОФА! 

КАЖИ БРАТЕ СРБИН, СРБСКО, СРПСКИ,  ШТА ГА ИСККРИВЉУЈЕШ!

Када смо ми радили ономад попис становништва и уђемо у кућу и питамо шта сте ви по националности:

а он Срб....па замуцкује, не може да превали преко језикаКАЖИ СРБИН ! или кад смо их питали које су вере: паа  српске, какве бре српске, КАЖИ ПРАВОСЛАВНЕ!

Него,

Није највећи скуп, и  да те разочарам, а није ни у 5 највећих скупова у историји Србије.

1. Газиместан убедљиво прво место и нико неће да га скине више. Јер тада је била огромна напетост у Земљи а Срба је било у земљи милион-два више него данас. 

2. Ушће 1989.

3. 9.март. 1991.

4. 5. Октобар 2000.

5. Контрамитинг у Београду 1996.

6. Рибникар....

Да би се скупило 300 хиљада људи колико каже "Марка жвака истраживање" Мора изаћи минимум 200 хиљада Београђана, и да дође 100 хиљада људи из Србије значи цео један Крагујевац да дође у Београд. Реално јуче их није било толико и нема шансе да се деси.

Протести ће бројчано у односу на 90-те године бити мањи. 90-их у Србији је живело 7 ипо милиона Срба са Црном Гором. Данас у Србији нема више 6 милиона људи и број константно опада. Што се види и по утакмицама. Некада је на европске утакмице Звезде долазило 80 хиљада људи па и 100 80-их година, сада праве Маракану за 50 хиљада људи.

Да би било бројчано више људи у односу на Газиместан, Срба у земљи мора бити 10 милиона грађана!

Јуче је било око 100 хиљада и мање људи ко иде на велике утакмице Звезде и кад крене маса са Маракане ка Славији зна да је то то.

и од тих 100 хиљада 80-90 хиљада немају везе са политиком нити политичким питањима, то је нека дечурлија, неки бајкери, бабе, тетке, стрине као неки вашар или јако лоша позоришна представа.

док су 90-их протести искључиво били ПОЛИТИЧКИ И ГЕОПОЛИТИЧКИ И КРВАВИ !

Јуче пуче јачи топовски удар, бацише оне маркере побегоше ђеца главом без обзира, а 90-их се гутао сузаваац, стојало са три прста испред воденог топа..

Ови протести у организацији укронацистичког ФДУ пленума и Филозофског пленума су много фенси! Никоме бре није длака са главе фалила синоћ, а ми ође у Вршцу 96-те гутали сузавац кад се крнеуло да се скине крвава петокрака са зграде у центру, убише бога у народу...

Јуче извели хор, имали бенд, било фино, фенси и културица. певао се ЕКВ, диваан хепенинг и пикник био.

Ми очекивали цео дан "да пукне" викали "саће" "саће" кад ништа....слушали онај хор анархиста певали песме за фајронт протеста...

Једино оних пар стотина који су јуришали на парк су ај да кажемо били озбиљни.

ДА АПСОЛВИРАМО:

ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА НИЈЕ УСПЕЛА СИНОЋ!

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ СУ ИЗГЛЕДАЛИ КАО КЛОВНОВИ ОБОЈЕНИ, СА РАЗЛИЧТИМ ТРАНСПАРЕНТИМА. ОД НАЦИОНАЛИХ, ПАТРИОТСКИХ ДО КОМУНИСТИЧКИХ, ЛИБЕРАЛНИХ ПА И ЗАСТАВА БОЈЕ ДУГЕ!

МИ ЋЕМО ТО ДРУГАЧИЈЕ КАД ДОЂЕМО НА ВЛАС'.

Паметном доста!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Избрисао Јеремија.

Срамота је понижавати Србе ма којој опцији припадали.
Одговори

(16-03-2025, 11:27 AM)Шумадинац Пише:  
(16-03-2025, 10:56 AM)Душан Вукашиновић Пише:  
(16-03-2025, 09:55 AM)Шумадинац Пише:  
(16-03-2025, 09:48 AM)Душан Вукашиновић Пише:  https://n1info.rs/vesti/sider-evropa-sto...-u-srbiji/

Наравно...И не само на страни протестаната у Србији, које су, узгред буди речено, организовале њихове тајне службе, него и на страни протестаната у Мађарској, Словачкој и сигурно у још меким земљама. Ако нам ова Европа доведе нову власт, опростите се од Косова и Републике Српске. Србија ће бити губитник у правом смислу те речи. И тако ће најзад бити завршени ратови деведесетих.

И ти постаде СНС комесар?

Само сам реалан. Од два зла, бира се мање.

Онолики народ у Београду зло?

Зло није народ већ то што хоће да преко народа поставе нову власт која ће учинити оно што сам писао. То је зло. Читај мало боље шта пишем.
Одговори

@Вукашиновић

Ја те питах изнад, да те питам опет: да ли ова власт, тј. Александар Вучић лично, чува Косово и Републику Српску?
Одговори

(16-03-2025, 11:31 AM)Ђорђе Пише:  

Кидање Кидање Кидање

Што каже мој имењак, ако нисте на сендвичима, на неким печуркама сигурно јесте.
Добро, како можеш тако да ме сврставаш на страну СНС када јасно пишем да је зло.
Проблем код вас који нападате јесте што не знате за неку средину него или си наш или њихов.

Одговори

(16-03-2025, 12:45 PM)Горски штаб 52 Пише:  @Вукашиновић

Ја те питах изнад, да те питам опет: да ли ова власт, тј. Александар Вучић лично, чува Косово и Републику Српску?

Не могу са вама да се расправљам зато што сте много искључиви.
Одговори

A ja тебе питам када леви укронацисти и комуноусташе преко студената успоставе на силу власт и ставе Радомира Лазовића за Премијера земље а Добрицу Веселиновића за његовог заменика:

Шта ће бити са Косовом и Метохијом и Републиком Српском?

Шириће Црвени тепих Аљбину Куртију и љубити се са њиме јер је исто Аљбин Курти екстремни анархо левичар комуноусташа укронациста и политички син Адема Демаћија?. А сад ти не знаш ко је био Адем Демаћи?

Исто важи и за Сарајево када ти градоначелница Сарајев Бењамина Карић анархо левичарка  и комуноусташа, србомрзац дође у Београд.

Исто важи и за Загреб када ти градоначелник Загреба Томислав Томашевић који је анархо левичар, зелени, комуноусташа из прогресивне левичарске организације "можемо" који имахју трансвестите и лгбт у Врху власти и Који су ишли у Конго да отимају црначку нејач и да их дају на "усвојење" лгбт паровима у Хрватској па су их власти Конга похапсили и били три године у затвору, док Хрватска није платила њихову слободу пар милиона евра...

Исто важи и за Зеленског ако дође до смене власти има да га дочекају као Адолофа Хитлера 1939 године, исто важи и за Аналену Бербок...

У Европи је дошло до промене, од социјалне демократије, Европа је скренула у екстремну анархо комуноусташку и наравно укронацистичку леву власт.

Зато они руше Вучића да би успоставили своје екстремисте и анархо левелиберале.

Кад то ураде РС и КиМ бај бај јер у свим земљама Европске Уније су укронацисти и лево анархисти на власти. Изузев три: Србије, Мађарске и Словачке.

Када је Зеленски добио по носу у Белој кући од Трампа сви до једног европског анархо левoг политичара из целе ЕУ и сви евро леви укронациста су писали:

Слава  Украиниi!

Размисли зашто руше Вучића и зашто виде Радомира Лазовића као будућег премијера!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-03-2025, 01:01 PM)Душан Вукашиновић Пише:  

Не могу са вама да се расправљам зато што сте много искључиви.

Ја не тражим расправљање, ја тражим одговор на питање. Ако Александар Вучић чува Косово, ја ћу први да га браним.

Нисам знао да постављам тако тешка питања. Лош изговор, не иде овај ниво дискусије уз тебе.
Одговори

(16-03-2025, 01:05 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Цитат:Шта филм?
Онда и шта пола милиона књига? Шта милиони новина? Шта Јутјуб (десетине милиона)?
Шта је ова фирма радила 36 година? Ништа? Не бих рекао.
Џаба све кад останемо без државе.
А, хтео ти да видиш или не (и нећу се настављати око тога), Срби више не постоје као јединствен народ.
Ја не разумем у опште како неко, ко се декларише као Србин, од данас може мирно да живи у овом јасеновцу од државе. Али, пошто је очигледно да има доста таких, што да се лажемо и братимо?

Јасеновац?
Много тешке речи. Опуштено... биће боље.
Одговори

(16-03-2025, 01:20 AM)Никола95 Пише:  
(16-03-2025, 12:46 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(15-03-2025, 11:32 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Пратио му Трамп.
https://www.facebook.com/share/v/18rSR51Zhp/

https://www.facebook.com/reel/2003288970162637

Чисто ФБ стручњаке.
Видело би се ово возило.
Дрво је заљуљао неко, не може звук оно да уради.
Занима ме шта је оно било, па ако неко зна, нека напише.
Био сам баш у улици Краља Милана када се то догодило. Стајао сам мало испред "Београђанке".
Тишину која је почела око 19 часова после дестак минута прекинуо је јак звук налик некој јакој експлозији у даљини. У том тренутку сам се окренуо и видео како се непрегледна колона људи иза мене склања брзином светлости на леву и десну страну улице и буквално су се људи бацали једни на друге, као што се може видети на снимцима које сте поделили. 
Шта год да је било. било је јако гласно када је одјекнуло кроз целу улицу и када су људи почели да се бацају као да је нешто улетело међу нас.

Да ли си осетио ударни талас - као ветар?
Је ли могуће да је дрон, који се нагло спустио па дигао?

Ово је звучни топ:

Ово, дакле, сигурно није било.

У делу јавности власт се много потцењује, као да је то скуп неспособњаковића. Напротив, они су озбиљни, а да би их неко заменио, треба да буде озбиљнији.
Такав се не види за сада.
Другачије речено, власт је ишла на смиривање ситуације, па је евентуална употреба ''звучног топа'' нелогична.
Напротив, оне НВО траже ескалацију. Ако је био неки уређај који може да симулира експлизују, или шта већ, типујем на неку НВО. У том случај, тај уређај је малих деминзија.
С друге стране, разумем, да они што су наивно веровали да ће да се прошетају до БГ и да им власт да кључеве - сада верују и у ову причу о звучном топу.
На жалост, разне наивне приче слушам од 1990-те.
Очекујем анализу Бенита - он је био тамо, осматрао ситуацију.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: milan, 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним