Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

[Слика: 220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg]
Ко је на овој слици? Знам да је Дреновић био референт за односе са НДХ и да је само он имао слике са усташама, али пошто овде не видим Дреновића, занима ме ко су ови ликови.Молим вас, нисам злонамеран, само ако могу да добијем одговор.
Одговори

Не знам ко су.
Одговори

Да ли би у Четничкој архиви могло нешто више пронаћи о Јаворском корпусу, четницима Новога Пазара?
Одговори

(01-03-2019, 02:20 AM)Лука Петронијевић Пише:  Да ли би у Четничкој архиви могло нешто више пронаћи о Јаворском корпусу, четницима Новога Пазара?

У новије време је историчар Милутин Живковић,писао о дешавањима,у Н.Пазару,међусобним односима зараћених страна,колаборацији и злочинима Албанаца над Србима,као и нападима устаника на Н.Пазар.Има ту и грешака,можда и незграпних реченица,као и неких нејасноћа,ипак пробај и са овим извором.Нови Пазар је у фокусу,људи тог краја,живот под окупацијом злочини над Србима итд.Неке фотке из Н.Пазара први пут ту видех.
Одговори

(28-02-2019, 11:35 PM)Српски Четник Пише:  [Слика: 220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg]
Ко је на овој слици? Знам да је Дреновић био референт за односе са НДХ и да је само он имао слике са усташама, али пошто овде не видим Дреновића, занима ме ко су ови ликови.Молим вас, нисам злонамеран, само ако могу да добијем одговор.

Ђе је линк, ботић?
Одговори

(01-03-2019, 02:20 AM)Лука Петронијевић Пише:  Да ли би у Четничкој архиви могло нешто више пронаћи о Јаворском корпусу, четницима Новога Пазара?

Могло би. Бенито је гледао ту кутију, боље да он одговори.
Одговори

(28-02-2019, 11:35 PM)Српски Четник Пише:  [Слика: 220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg]

Једноставно питање.Где ти овде видиш четнике? Ако је неко стављао реденике око себе не значи да је он четник. Погрешно ти је име на форуму скроз...
Одговори

https://srbin.info/2019/03/01/sabanizaci...komunizma/

Свака част гос'н Самарџићу! А и време је било да... Право у центар! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Поздрав за све форумаше, желим да чујем ваше објективно мишљење... Колико ће времена проћи до тренутка када ће образовне установе добити имена по четничким војводама? Уместо да водимо дете у школу "Мирко Јовановић", да га водимо у школу "Војвода Никола Калабић" или "Драгољуб Дража Михајловић" ? Да "Трећи крагујевачки батаљон" добије име "Војвода Момчило Ђујић". Ја то по примерима из Крагујевца... Поздрав... Smile
Одговори

(02-03-2019, 03:18 AM)NikolaKG1987 Пише:  Поздрав за све форумаше, желим да чујем ваше објективно мишљење... Колико ће времена проћи до тренутка када ће образовне установе добити имена по четничким војводама? Уместо да водимо дете у школу "Мирко Јовановић", да га водимо у школу "Војвода Никола Калабић" или "Драгољуб Дража Михајловић" ? Да "Трећи крагујевачки батаљон" добије име "Војвода Момчило Ђујић". Ја то по примерима из Крагујевца... Поздрав... Smile

Када буду били на власти прави људи Smile Ови данас су сви нео-комунистичка деца
Одговори

Иначе је глупо давати имена ош по ратницима, револуционарима, официрима, па и војводама.
Одговори

Поштовани господине Самарџићу!Хтео сам да вас замолим ако имате ову слику младог брачног пара у већој резолуцији,да ми пошаљете на мејл:milossarac963@gmail.com
[Слика: 12540475-877609385692040-318155998-n.jpg]
Чини ми се да је слика настала у Страгарима испред школе исто када и ова,ево га тај млади Гардиста са женом стоји скроз лево .
[Слика: 12-stragari-ispred-skole-general-trifuno...utin-f.jpg]
Одговори

То је онај исти четник, ваљда Миле, на чијој свадби је Калабић био кум. Има и фотографија са свадбе, где њега и његову мајку грли Калабић.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Није Бошко Рогић.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним