Поруке: 4,461
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
672
Зашто су Манојла Кораћа овде потписали као "Будимир"?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 373
Теме: 1
Придружен: Sep 2019
Углед:
11
Хвала, заборавио сам још да питам како се звао онај председник општине Дивци, Петровић, кога су заклали комунисти и зашто су га заклали?
Поруке: 20
Теме: 0
Придружен: Mar 2019
Углед:
0
Господоне Милисаве ,да ли су у краљевини Југославији ,краљеву гарду чинили искључиво професионални војници или су у гарди могли да се нађу и војмици на одслужењу рока?
Поруке: 6
Теме: 0
Углед:
0
Gospodine Samardzicu, znate li Vi ili beko sa foruma, koje je ovo u pitanju odlikovanje?
Na slici je moj djed, rez.pes. porucnik,1939.
https://www.instagram.com/p/BSrbyXWhYvzZ...wuhz9c3cqa
''Bela borba je časna ozlojeđenost ruskog čoveka protiv drskog nasilja nad svim što je njemu sveto – Vere, Otadžbine, vekovnim ustrojstvom države i porodice.
Bela borba je dokaz da je za stotine hiljada ruskih ljudi čast draža od života, smrt važnija od ropstva.''
General Petar Nikolajevič Vrangel
Поруке: 373
Теме: 1
Углед:
11
Знам да баш и нема везе тематиком Погледа, али не знам кога другог да питам.Да ли је стварно било четничких одреда у Вуковару 1991?
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Милославе, шта мислиш о овоме што је Милан Ст Протић рекао у најновијем интервјуу за Балкан Инфо-да је Милан Стојадиновић стајао иза атентата Благоја Јововића на Анту Павелића?