Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(19-11-2019, 12:06 PM)Adjutant Пише:  https://www.bilten.org/?p=29851 Miloslave,daj neki komentar hahah.

Ево на пример ово:
Kako ovdašnji medijski javni servis nije u stanju da kreira iole čestite televizijske sadržaje koji bi bili gledani, uobičajena je pojava da se u nedogled repriziraju serije iz vremena Jugoslavije. Jedna od njih je i serija “Otpisani” koja opisuju otpor partizanskih ilegalaca u okupiranom Beogradu. Iako je produkt mitologizovane i u velikoj meri izmaštane slike partizanske borbe u srpskoj prestonici, na ovoj seriji odrastaju generacije mladih u Srbiji. No, ako ste seriju gledali i do sad mislili da znate kom su pokretu u Drugom svetskom ratu pripadali Prle i Tihi, prevarili ste se. Udruženim istraživačkim poduhvatom tabloida Telegraf i Samardžić Miloslava, nedvosmisleno je utvrđeno da su “Otpisani” zapravo bili četnici.

Сада је одбрањена докторска дисертација Облици отпора у окупираном Београду, где ја аутор побројао све комунисте, укључујући и симпатизере: 880 ухапшено током рата, од којих 400 стрељано.
Према јеврејским изворима, у Београду је стрељано 80.000, а према неким другим изворима, 60.000 људи. Значи да је комнуиста 0,5% или 0,75%. Највише је стрељано Дражиних присталица, а онда Јевреја.

Више о томе:
http://www.pogledi.rs/%d0%b4%d0%be%d0%ba...%bc%d0%b0/
Одговори

(25-11-2019, 07:23 PM)Janko Пише:  
(19-11-2019, 12:06 PM)Adjutant Пише:  https://www.bilten.org/?p=29851 Miloslave,daj neki komentar hahah.

Прво слово црвено U хахаха

Раде Фројдове теорије, ништа се не деси случајно, па ни црвено U.
Одговори

Да ли постоји могућност да се Дража, током АР, налазио у околини Добоја? Рекао бих да постоји јер се Добој налази на путу Кисељак- Брчко.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(29-11-2019, 11:19 PM)Перун Пише:  Да ли постоји могућност да се Дража, током АР, налазио у околини Добоја? Рекао бих да постоји јер се Добој налази на путу Кисељак- Брчко.

У путу према Дрини прошао је поред Добоја. Био је на добојском Озрену.
Одговори

Да ли је неко виђао ову ознаку? Шта пна може да представља?

[Слика: 0439-C7-A9-B12-F-461-C-A3-DF-A1-F754380415.jpg]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Много је мутно...
Одговори

(02-12-2019, 03:21 AM)Перун Пише:  Да ли је неко виђао ову ознаку? Шта пна може да представља?

[Слика: 0439-C7-A9-B12-F-461-C-A3-DF-A1-F754380415.jpg]

Amblem sa dvoglavim belim Orlom sa krunom.Toga ima kod vojnika JVuO koliko hoces.
Одговори

И мени личи и управо због тог ратлога и питам а дли је само амблем или представља одликовање Орденом Белог Орла?

Приметио сам са један официр за кога знам да је одликован овим орденом носи исти амблем.

Одговори

Ne vidi se dobro,meni izgleda da je obican Amblem.
Одговори

Ко је онај мајстор што на купујем продајем даје огласе за Дражин наочаре, Дражин прстен, Дражин молитвеник итд.
Одговори

(02-12-2019, 07:53 PM)ватхра Пише:  Ко је онај мајстор што на купујем продајем даје огласе за Дражин наочаре, Дражин прстен, Дражин молитвеник итд.

Неки преварант из Љубовије.
Одговори

Made in Љубовија. Јок
Одговори

А што му пуштају огласе, оно је очигледна превара.
Одговори

Породица Миливоја Крстивојевића 1920-1943, с. Крчмар Мионица, тражи његов гроб. Према подацима до којих су дошли од стране Љотићеваца заробљен је у борби код Љига, одведен на Златибор и стрељан 1943. год. Ако неко има било какав податак нека се јави. Унапред захвални чланови породице.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним