Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(23-07-2018, 07:36 PM)Болстон Пише:  Хвала, где је он живео има ли потомства

Ево зказа

У Енглеској, ево питај ''Прст у ока...'' он га је познавао.
Одговори

Питање за прст у ока латиници
Да ли можете нешто више рећи о господину Сретку Дрчи?
Одговори

Поздрав да ли неко зна колико је погинуло усташа од четника 1941 - 1945 године? Велики поздрав и хвала.
Одговори

(24-07-2018, 10:39 PM)The Chetniks Пише:  Поздрав да ли неко зна колико је погинуло усташа од четника 1941 - 1945 године? Велики поздрав и хвала.
Мислим да то нико није сабирао. Прва борба била је мислим 4. јуна 1941. код Автовца, а последња 14. априла 1945. на друму Модрича Брод.
Одговори

Аха хвала може ли неке битке и губитке као што например има у вези четника против немаца и сдк (љотића)? Треба се и о томе написати да виде људи где су се битке догодиле.

Битке четника против немаца 1941 - 1944

http://www.zaliv.net/forum/priroda-nauka...-okupatora

Борбе четника против сдк (љотић) 1941 - 1944

https://forum.krstarica.com/showthread.p...1%81%D0%B0
Одговори

Требало би то месецима радити. У књигама Дража и општа историја наводио сам приближно. За детаљан списак ипак би требало видети и документа НДХ.
Одговори

Da li je igde,u jednom danu,izginulo vise komunista nego u "genijalno vodjenoj" Prijepoljskoj bitci?Objektivno mozda i preko 500 ljudi u jednom danu.Jesu li gde imali strasniju pogibiju?
Одговори

Аха надам се и за то да буде одрађено јер треба све то да иде јавно да се види какви су срби борци.
Одговори

(25-07-2018, 05:54 PM)EXREZISER Пише:  Da li je igde,u jednom danu,izginulo vise komunista nego u "genijalno vodjenoj" Prijepoljskoj bitci?Objektivno mozda i preko 500 ljudi u jednom danu.Jesu li gde imali strasniju pogibiju?
Имали су они много таквих дана. Мислим да је на Сутјесци гинуло и по више од 1.000 дневно, јер укупно су имали око 12.000 погинулих.
Одговори

(25-07-2018, 06:35 PM)The Chetniks Пише:  Аха надам се и за то да буде одрађено јер треба све то да иде јавно да се види какви су срби борци.
Можда неко од вас млађи да то почне да збраја. Smile
Макар оквирно.
Одговори

Трудимо се на томе још гледам тражим да купим књигу борбе четника против немаца и усташа 1941 - 1945. Па би све то лепо записао.Smile
Одговори

(25-07-2018, 07:22 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(25-07-2018, 05:54 PM)EXREZISER Пише:  Da li je igde,u jednom danu,izginulo vise komunista nego u "genijalno vodjenoj" Prijepoljskoj bitci?Objektivno mozda i preko 500 ljudi u jednom danu.Jesu li gde imali strasniju pogibiju?
Имали су они много таквих дана. Мислим да је на Сутјесци гинуло и по више од 1.000 дневно, јер укупно су имали око 12.000 погинулих.
Tacno.Mozda su jos crnji na Sremskom bili.Ali prostorno u Prijepolju na malom prostoru ovolike greske u komandovanju,ovoliki gubitci...
Одговори

Ајде, појасни мало.
Одговори

(23-07-2018, 07:36 PM)Болстон Пише:  http://www.pogledi.rs/forum/attachment.php?aid=540

Латиница? Blush

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним