05-06-2014, 02:49 PM
Све је могуће, не кажем
ал ми овај више личи на неког Пећанца.

(05-06-2014, 02:49 PM)Романија1 Пише: Све је могуће, не кажемал ми овај више личи на неког Пећанца.
(05-06-2014, 02:28 AM)Захумље Пише: http://chris-intel-corner.blogspot.co.uk...-tito.htmlТо личи на Крипса...
То ти је гугул превод са овог места......
(05-06-2014, 04:54 PM)Милослав Самарџић Пише:(05-06-2014, 02:28 AM)Захумље Пише: http://chris-intel-corner.blogspot.co.uk...-tito.htmlТо лини на Крипса...
То ти је гугул превод са овог места......
Кажем ти да нема везе, више пута смо писали овде о томе. Нисам наишао на доказ ни да су Британци дешифровали Дражине депеше.
(05-06-2014, 08:53 PM)Захумље Пише: енглези су имали своје криптологије....а верујем да су улагалих више него немци....тачка!Ма свака њима част, али акд су дошли овде, њихове радио станице нису радиле, па су се ''гребали'' од четника.
енглези су читали немачког енигма још у 1942 године.....
Тако вечито сва саброчај немачког за балкан, што је ишло преко енигме, енглези су враталих!
Ако то преклапаш са људи што су ималих у свим покрете без обзира како су се звалих и које боје су носиле......
Ја вам стално ћу понављати.....да је најважнија архива МИ5.....ево један пример......забранилих су имфомације да су били иза убиства Распутина.....само због његове утицај на Царице....и њихова могучност да се повуку из рата......сад можеш размислити на какав курс бих Царска Русија ишла да се то десило......
Пресумљан да је енглеска војна интелигенција била много активна у ослабљење Краљевине Србија...па и Отоманије пре тога.....сао требаш да погледаш како Европске монархије изгледају после два светска рата.....
Ја овде користим реч енглеска....али клима за стварање ратове у та времена као и саде.....стиже без границе....и без националности.....она преклапа тих ко држу финанције света.....зашто од ратове и револуције оних најбоље пролазу.....она преклапа безбедностне структуре и војне интелигенције и војна индустријална комплекс и индустрије.....
Једино тих властници стално напређују.....Краљевине, народне/националне елите, државне структуре и природне одбране створене преко векове се пониште.....што ствара још лакшије климу да се поништи државу!
Тако овде има хијеархије, можеш да кажеш једна пирамида знање и информатике преко војне интелигенције......а тај на врх.....може да диригује и планира како гол жели.....
То је разлог зашто сам отворио тему на Phoney War....да посећам више пажње на ово......
Ја искрено мислим да је време да неко идентификује колико ратове су се дешавале на Балкански просторама према свим делове света поготово европу.....
Да се боље разуме зашто се буквално ратује на балкан....и зашто тамо људе желу да имају рат или константне немире......или нестабилности!
На тај начин ћемо да идентификујемо зашто су енглези ангажовалих више у тајванствена ратовање....рат у позадини....него су ставили људе и оружање на земљи.....и проценити где су баш слалих своје оружање и војнике......
А Немци су читали 70% поруке....55% ако је било теже шифровано.....
Једна увек неопевана динамика је наследства болшевичке револуције....ако разумемо да су оних били инсталираних од Лондона и Њу Јорка....(вероватно ту је било више држава)....сад јели су оних имали оних утицај на њи......
Зашто нити енглези нити американци нису никад се дирекно ратовали са совијити....осим преко неке треће државе!