Поруке: 9,130
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Rusija je ocajnicki okupirala istok Ukrajine.
Sve istocne i balticke zemlje su docekale americke vojnike pre neki dan. A u Ceskoj vise 10-na hiljada ljudi je docekalo Amerikance.
Elem ako je Rusija toliko dobra zasto je niko ne voli u Evropi. Zasto niko ne zeli Rusku cizmu u svojoj zemlji a niti jedan jedini slovenski narod niti drzava izuzev Belorusije nisu ljubitelji ruske vojske.
Kakva je to sila?
Rusi su debelo popusili a Putin je ispusena mustikla.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(05-04-2015, 04:30 PM)Mekenzi Пише: Rusija je ocajnicki okupirala istok Ukrajine.
А Крим си већ заборавио?

Фино, фино, да прођу још те 3-4 године па да заборавиш и да је Донбас икада био у саставу Украјине
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 4,402
Теме: 55
Углед:
648
Нешто се одужи и Грузијцима "ослобођење" Осетије и Абхазије. Не исплати се изгледа ни кад те Американци "штите"...
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Али кад МИ дођемо навлас' то ће мо да обожимо изнутра!
О Д М А Х,
С А Д А,
Т У!!!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Kako utiče primirje na moral vaših?
A nešto se i Prosvetar ućutao za izlazak na topla mora..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-04-2015, 02:43 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Мекензи,
твоји су још једном прекршили примирје!
Шта имаш рећи о томе?
Полицијске власти су налепиле плакате којим траже да се цинкарују руски симпатизери.
Затим кажу да тамо нема фашизма...
(Последња измена: 11-04-2015, 03:43 PM од
ЛукаЛоко.)
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(05-04-2015, 04:30 PM)Mekenzi Пише: Rusija je ocajnicki okupirala istok Ukrajine.
Sve istocne i balticke zemlje su docekale americke vojnike pre neki dan. A u Ceskoj vise 10-na hiljada ljudi je docekalo Amerikance.
Elem ako je Rusija toliko dobra zasto je niko ne voli u Evropi. Zasto niko ne zeli Rusku cizmu u svojoj zemlji a niti jedan jedini slovenski narod niti drzava izuzev Belorusije nisu ljubitelji ruske vojske.
Kakva je to sila?
Rusi su debelo popusili a Putin je ispusena mustikla.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Репортажа бањалучке "Алтернативне телевизије" из Новорусије, и интервју са Дејаном Берићем:
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Углед:
373
Sta je sa Počučom?
ПРОСВЕТАР.