Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Rusija je ocajnicki okupirala istok Ukrajine.
Sve istocne i balticke zemlje su docekale americke vojnike pre neki dan. A u Ceskoj vise 10-na hiljada ljudi je docekalo Amerikance.
Elem ako je Rusija toliko dobra zasto je niko ne voli u Evropi. Zasto niko ne zeli Rusku cizmu u svojoj zemlji a niti jedan jedini slovenski narod niti drzava izuzev Belorusije nisu ljubitelji ruske vojske.
Kakva je to sila?

Rusi su debelo popusili a Putin je ispusena mustikla.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-04-2015, 04:30 PM)Mekenzi Пише:  Rusija je ocajnicki okupirala istok Ukrajine.

А Крим си већ заборавио? Кез Фино, фино, да прођу још те 3-4 године па да заборавиш и да је Донбас икада био у саставу Украјине Ваистину!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Мекензи, мани се те УСА пропаганде. Немој да се сјуре Баћушке има да се разбеже Амери брже боље.
А ако реше да не стану, има да молиш ти Просветара да те прими. Smile
Одговори

Нешто се одужи и Грузијцима "ослобођење" Осетије и Абхазије. Не исплати се изгледа ни кад те Американци "штите"...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Али кад МИ дођемо навлас' то ће мо да обожимо изнутра!

О Д М А Х,

С А Д А,

Т У!!!

Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-04-2015, 05:09 PM)Шумадинац Пише:  Али кад МИ дођемо навлас' то ће мо да обожимо изнутра!

О Д М А Х,

С А Д А,

Т У!!!

Баја

Где то?У Манитобу?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Мекензи, јадник!
Види се да те гриже јетра што Новорусија још није пала!
Mekenzi Пише:a Ubijanje vojnika koji su se predavali u Debljacevo...
То место се зове Дебаљцево.
Одговори

Kako utiče primirje na moral vaših?

A nešto se i Prosvetar ućutao za izlazak na topla mora..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Преглед руске блогосфере за 7. април

http://cirilizovano.blogspot.com/2015/04/7.html
Одговори

Мекензи,
твоји су још једном прекршили примирје!
Шта имаш рећи о томе?
Полицијске власти су налепиле плакате којим траже да се цинкарују руски симпатизери.
Затим кажу да тамо нема фашизма...
Одговори

KРВАВИ УСКРС У НОВОРУСИЈИ: Украјинци напали Доњецк

http://srbin.info/2015/04/12/krvavi-uskr...i-donjeck/

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(05-04-2015, 04:30 PM)Mekenzi Пише:  Rusija je ocajnicki okupirala istok Ukrajine.
Sve istocne i balticke zemlje su docekale americke vojnike pre neki dan. A u Ceskoj vise 10-na hiljada ljudi je docekalo Amerikance.
Elem ako je Rusija toliko dobra zasto je niko ne voli u Evropi. Zasto niko ne zeli Rusku cizmu u svojoj zemlji a niti jedan jedini slovenski narod niti drzava izuzev Belorusije nisu ljubitelji ruske vojske.
Kakva je to sila?

Rusi su debelo popusili a Putin je ispusena mustikla.

Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Репортажа бањалучке "Алтернативне телевизије" из Новорусије, и интервју са Дејаном Берићем:

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Sta je sa Počučom?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 19 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним