Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vojna Parada

То си ти окарактерисао као понижење, а ја износим историјску истину... сам кажеш да је историја чињеница и да је морамо прихватити свиђала нам се или не...

ето сав војни кадар је годинама школован у Русији и ништа чудно да су наши личили на њих, ови оставили деци све у наслеђе па и те манире, сада се као нешто мења и све то припада нашој слици и исто све то може накоме да се свиди, а некоме не...

и нећемо да се овде свађамо ниоко чега? а? нису Руси него Совјети, није шија него врат! Очевици преносе догађаје, вероватно нису имали намеру да понижавају жене, већ онако загорели полудели кад су видели најлепше жене на свету...

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

Историјска истина је да су Совјетски војници силовали (или како то зовеш) све по Београду када су га отимали од првог зла?

Нема свађе, питам само.
Одговори

Нису то причали само стари београђани који су све то доживели, већ је и доста филмова то приказивало, без да некога увреде, једноставно, секса је било охохо...нешто добровољно а нешто и ко те пита...

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(17-10-2014, 10:58 PM)херцеговац Пише:  Са' ће Просветар лијепо да игнорише или да каже да су то лажи, а да неће ни упитати из кога је истраживања навод!

То је из Житија Руских Новомученика које је написао један Јеромонах, не могу сад да тражим име. Ваистину, туна су дати многи списи из архива јудео-бољшевика, рецимо ПОЉАКА Ђержинског и чифутина Бронштајна-Троцког, ђе се говори о масовним злочинима против Руске Цркве, њених Храмова, Свештенства и Монаштва!

Међутим!

Докумената са потписом Стаљина за иста злодела нема или има али се између редова може прочитати сасвим супротна намера од главне "линије" тадашњег јудео-бољшевизма, што је уосталом и довело до, у почетку закулисне па потом и до отворене, БОНАПАРТИСТИЧКЕ КОНТРАРЕВОЛУЦИЈЕ и СУШТИНСКЕ (али не и формалне) РЕСТАУРАЦИЈЕ РУСКОГ САМОДРЖАВЉА!

Исто је миц по миц радио и Наполеон све док није спровео ОРИГИНАЛНИ БОНАПАРТИЗАМ и крунисао себе за Цара, МА СВЕ ЧУВАЈУЋИ ЈАКОБИНСКУ ТРОБОЈКУ, ХИМНУ И СЛОГАНЕ КАО "СЛОБОДА, ЈЕДНАКОСТ, БРАТСТВО"

Паметном доста!

ПС

Јели бре јел'ти читаш уопште шта ми пишемо ил'си намерачио да нас ође з......ш са тим пубертетским фазонима?!

Ви сте сви ође у хору намерачили да од нас правите некаквог стаљинисту сутим безвезним трућањима, ну истина је да ми само износимо податке који потврђују да је Стаљински Бонапартизам био неупоредиво мање зло за нас Србе од титовског комуно-сатанизма, који нам је дошао главе што се и из приложених дискусија види!

Више пута доказана историјска истина јесте да се Брка без милости обрачунао са јудео-бољшевичком сектом која је пропагирала Светску Револуцију (у јуришу на остатак света до последњег Руса) и која је држала сву власт у својим рукама!

Погледај мало само имена свих јудео-бољшевика (више јудео него бољшевика) у свим државним установама до Бонапартистичке Контрареволуције и упореди са бројем после протеривања и ликвидације Бронштајна-Троцког!

ПА ЗАР ЈЕ ТАЈ МОНУМЕНТАЛНИ ПОДУХВАТ МОГАО ДА СЕ ОБАВИ ОДЈЕДНОМ И ТАКО ШТО БИ БРКА РЕДОВНО ИШАО У ЦРКВУ, ПОСТИО И ПРИЧЕШЋИВАО СЕ!

НЕ!

МОРАО ЈЕ ОН ПРВО ДА СЕ КЛАЊА, ОДОБРАВА И ЉУБИ ПАПУЧУ СВАКОГ ЧИВЕ, БАШ КАО ШТО СЕ И МИЛОШ КЛАЊАО ТУРЧИНУ И ГЛАВУ ВОЖДОВУ СЛАО У ЦАРИГРАД, СВЕ ДОК НИЈЕ КУЦНУО ЧАС!

И ДРУГО, МИ НЕ ТВРДИМО ДА ЈЕ БРКА СПАСАО РУСИЈУ ЈЕР ЈЕ БИО ВЕРНИК И РУСОФИЛ, МОЖДА ЈЕ СВЕ ТО РАДИО И ИЗ ПРАГМАТИЧНИХ РАЗЛОГА СА ИДЕЈОМ ОСЛАЊАЊА НА НАЈЈАЧУ НАЦИЈУ!

МЕЂУТИМ!

НЕ УЛАЗЕЋИ У ТО ИЗ КОЈИХ РАЗЛОГА ЈЕ ОН РУСИЈУ ЧУПАО И СПАСАВАО ИЗ КАНЏИ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА, МИ КОНСТАТУЈЕМО ДА ЈЕ РУСИЈА ПРЕЖИВЕЛА ЗАХВАЉУЈУЋИ БАШ ТОЈ БОНАПАРТИСТИЧКОЈ КОНТРАРЕВОЛУЦИЈИ!

СХВАТИ, ИМА БАЈАЗИТ А ИМА И ТАМЕРЛАН, УВЕК ПОСТОЈИ ЈОШ ГОРЕ ОД ГОРЕГА, БАШ КАО ШТО ЈЕ "ОСЛОБОЂЕЊЕ" ПОД ТИТОВЦИМА БИЛО ГОРЕ ОД РОПСТВА ПОД ЊЕМЦИМА!!!

СХВАТИ ДАКЛЕ, ДА ЈЕ ТИТО ЧИНИО СВЕ СУПРОТНО ОД БРКЕ ПА МИ САМО У ТОМ КОНТЕКСТУ "БРАНИМО" БРКУ!

Слично може да се посматра и Чаушеску за кога Румуни кажу да је по његовом наређењу побијено преко 20,000 људи.

Међутим!

Један румунски Православни Монах је приметио да јесте побијено 20,000, истина, али Чаушеску је донео Закон о забрани абортуса па је спасено 2000,000 живота!

Што се нами не појави сад неки Чаушеску кад Србија губи по 30,000 становника годишње, еј...једну нашу Ивањицу сваке године!

Истина ти никад није црно-бела па за ликове попут Стаљина, обичан човек, а нарочито млађани јуноша као ти, не може да да право мишљење.

То је већ у Божијим рукама.

Себи убраду:

Ух!

Бре зар не видите да са том русофобијом најпре према Стаљину па потом према Путину, постепено прелазите у табор који ође представља форумски латиничар Киза?!

И још горе, видесмо на оној онамо теми да теби и Бандера постаје симпатичан!Тужан

ЗА СРБСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ НАЦИОНАЛИСТУ ПОСТОЈИ ДАНАС И ОЂЕ САМО ЈЕДАН ТАБОР, А ОН ЈЕ НАШ КАКИ ЈЕ ДА ЈЕ, ДРУГОГ НЕМАМО!!!

И ДА ДОДАМО ДА БИ У ТОМ ТАБОРУ ДАНАС СЕДЕЛИ И ДРАЖА И ЉОТИЋ И НЕДИЋ ДА СУ ЖИВИ, А БЛАЖЕНОПОЧИВШИ ВОЈВОДА ЂУЈИЋ ЈЕ ИСТО СВЕДОЧИО ПРЕ НЕГО ШТО СЕ УПОКОЈИО!!!

(Има видео!)

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Е Просвјетаре, југословизам је проблем. Он је изродио Титовштину. Без њега је не би било нити штете од ње. А другу Стаљину Германи замал не острижоше брке!Креза
"Југа, југа", какав "бонапратизам".
Одговори

(18-10-2014, 05:49 AM)мунгос Пише:  Е Просвјетаре, југословизам је проблем. Он је изродио Титовштину. Без њега је не би било нити штете од ње.

ЈУГОСЛАВИЈА КРАЉА АЛЕКСАНДРА И СФР ШУГОСЛАВИЈА ЈОСИПА АМБРОЗА СУ ЈЕДНА ДРУГОЈ СУПРОТНОСТ!!!

ТЕ ДВЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ СУ КАО ДВА ВОЗА КОЈА ЈУРЕ НА ДВА РАЗЛИЧИТА КОЛОСЕКА У

С У П Р О Т Н И М

ПРАВЦИМА!

А кад две композиције јуре у супротним правцима, оне се срећу-мимоилзе, само у једној јединој тачки у делићу минута!

За две ЈУГОСЛАВИЈЕ тај делић секунде је било њихово ИМЕ

Ј У Г О С Л А В И Ј А!

СВЕ остало је било различито!

ЗАПАМТИ ТО СРБИНЕ, ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ма колико год се трудим не иде... волим Русију али када видим њихове армијске инсигније са оним силним сатанским петокракама смучи ми се живот.Прошле године читам уводе нове ознаке ја се понадао сад це царски орао на крила сухоја кад оно опет петокрака мало стилизована али и даље црвена као јагода....
Одговори

(18-10-2014, 08:27 AM)gegula Пише:  Ма колико год се трудим не иде... волим Русију али када видим њихове армијске инсигније са оним силним сатанским петокракама смучи ми се живот.Прошле године читам уводе нове ознаке ја се понадао сад це царски орао на крила сухоја кад оно опет петокрака мало стилизована али и даље црвена као јагода....

Није свака петокрака иста, а нарочито није руска петокрака исто што и шугословенска!

Код нас су Броз и његови партизани РАЗВАЛСТИЛИ И РАСЦЕПКАЛИ СРБСКИ НАРОД, УНИШТИЛИ СУ МУ СЕЋАЊЕ, ТРАДИЦИЈУ, ПИСМО...

ЗАТО ЈЕ ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА ЗВЕЗДА ЗА НАС СРБЕ, ПРЕОСТАЛУ ШАКУ СИРОМАХА, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, ДОК ЈЕ ИСТА РУСКА ЗВЕЗДА ПОСТАЛА СИМБОЛ ХЕРОЈСКОГ ОТАЏБИНСКОГ РАТА ПРОТИВ ОМРЗНУТОГ ЗАПАДА ОЛИЧЕНОГ У ШВАПСКИМ ХОРДАМА!

ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА НАМИ СРБИМА ЈЕ ДОНЕЛА

О К У П А Ц И Ј У,

А РУСКОМ НАРОДУ

О С Л О Б О Ђ Е Њ Е!

ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ослобођење од чега? Империјализма?
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР'

И ДА ДОДАМО ДА БИ У ТОМ ТАБОРУ ДАНАС СЕДЕЛИ И ДРАЖА И ЉОТИЋ И НЕДИЋ ДА СУ ЖИВИ, А БЛАЖЕНОПОЧИВШИ ВОЈВОДА ЂУЈИЋ ЈЕ ИСТО СВЕДОЧИО ПРЕ НЕГО ШТО СЕ УПОКОЈИО!!!

Da sede Draža, Ljotić, Nedić...БесанБесан

Jesi posetio neku mentalnu ustanovu, čim ovakve tvrdnje iznosiš.Сирома'

Što neko reče, ispijen ti mozak tamo u toj Kanadi...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-10-2014, 08:50 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(18-10-2014, 08:27 AM)gegula Пише:  Ма колико год се трудим не иде... волим Русију али када видим њихове армијске инсигније са оним силним сатанским петокракама смучи ми се живот.Прошле године читам уводе нове ознаке ја се понадао сад це царски орао на крила сухоја кад оно опет петокрака мало стилизована али и даље црвена као јагода....

Није свака петокрака иста, а нарочито није руска петокрака исто што и шугословенска!

Код нас су Броз и његови партизани РАЗВАЛСТИЛИ И РАСЦЕПКАЛИ СРБСКИ НАРОД, УНИШТИЛИ СУ МУ СЕЋАЊЕ, ТРАДИЦИЈУ, ПИСМО...

ЗАТО ЈЕ ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА ЗВЕЗДА ЗА НАС СРБЕ, ПРЕОСТАЛУ ШАКУ СИРОМАХА, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, ДОК ЈЕ ИСТА РУСКА ЗВЕЗДА ПОСТАЛА СИМБОЛ ХЕРОЈСКОГ ОТАЏБИНСКОГ РАТА ПРОТИВ ОМРЗНУТОГ ЗАПАДА ОЛИЧЕНОГ У ШВАПСКИМ ХОРДАМА!

ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА НАМИ СРБИМА ЈЕ ДОНЕЛА

О К У П А Ц И Ј У,

А РУСКОМ НАРОДУ

О С Л О Б О Ђ Е Њ Е!

ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!

Теби стварно није добро.
Одговори

(18-10-2014, 05:10 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Бре зар не видите да са том русофобијом најпре према Стаљину па потом према Путину, постепено прелазите у табор који ође представља форумски латиничар Киза?!

ЗА СРБСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ НАЦИОНАЛИСТУ ПОСТОЈИ ДАНАС И ОЂЕ САМО ЈЕДАН ТАБОР, А ОН ЈЕ НАШ КАКИ ЈЕ ДА ЈЕ, ДРУГОГ НЕМАМО!!!

Ко у чији табор прелази, то се види на први поглед:

Стаљинов "безбожник"

[Слика: 640px-Overcoming_%282012_exhibition%2C_M...%29_16.jpg]

ДОС-овски "Bezbožnik"

[Слика: Bezboznik.jpg]

Једина разлика је у писму.

(18-10-2014, 05:10 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  истина је да ми само износимо податке који потврђују да је Стаљински Бонапартизам био неупоредиво мање зло за нас Србе од титовског комуно-сатанизма, који нам је дошао главе што се и из приложених дискусија види!

Из приложених дискусија се види да је "Стаљински Бонапартизам" нама Србима донео једино комунистичку окупацију протеривањем четника и свих осталих националних снага из Србије, и отварањем слободног пута Брозу ка Београду.

Друго ништа ми од тог "бонапартизма" не видесмо, а те "шта би било кад би било" приче су само плод маште и ништа друго.

(18-10-2014, 05:10 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Више пута доказана историјска истина јесте да се Брка без милости обрачунао са јудео-бољшевичком сектом која је пропагирала Светску Револуцију (у јуришу на остатак света до последњег Руса) и која је држала сву власт у својим рукама!

Погледај мало само имена свих јудео-бољшевика (више јудео него бољшевика) у свим државним установама до Бонапартистичке Контрареволуције и упореди са бројем после протеривања и ликвидације Бронштајна-Троцког!

А ја мислио да смо то већ апсолвирали Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(17-10-2014, 10:57 PM)мунгос Пише:  Како Солжењицин вели 45 година је убијано све руско у Русима. Вели, тек крајем 60-их се поново почела учити руска историја у школама.
Толико о другу Стаљину, коме Германи замал' не острижоше брке.Креза
Мени се чини напротив да су ти Германи добили добро по пички због тог Стаљина.
Одговори

А не пре свега због пожртвовања и храбрости милиона Руса, које је Стаљин заједно са Лењином сатирао и претварао у Совјете од 1917? Rolleyes

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним